Зрелищно! Героите на Дисни върху лед у нас

За първи път в България спектакълът "Disney on Ice" през ноември
23 апр 2012 12:00,
10
Зрелищно! Героите на Дисни върху лед у нас
Спектакълът Disney on Ice ще се играе за първи път пред българска публика. Снимка: Getty Images

Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни ще завладеят Арена Армеец София,
с магическа комбинация от уникална хореография, майсторско пързаляне и великолепни костюми.

За първи път българската публика ще стане свидетел на зрелищния спектакъл "Disney on Ice", като ще има пет представления от 9 до 11 ноември в зала "Арена Армеец".

Кралският бал за Св. Валенитин с най-новата Дисни принцеса Тиана, веселото нерожденно парти с Алиса и Лудия Шапкар, Хелоуин с Джак Скелета и разбойниците и традиционния хавайски празник луау с Лило и Стич - това са приказките, които ще бъдат разказани от героите на леда.

Представленията Disney on Ice и Disney Live! се играят пред повече от 30 милиона души годишно в повече от 70 страни, на 6 континента. Европейската им публика е над от 6,5 милиона души годишно.

Творческият екип на продукцията е сътворил шоу с изобилие от цветове, с прекрасна музика, пиротехника, хореография и костюми.

Билетите за спектакъла са в зависимост от местата, на цени 40, 50, 60, 70, 80 и 90 лева и могат да бъдат купени от 25 април в партньорската мрежа на Тикетпро.

Всеки от спектаклите  в Арена Армеец София, ще бъде с  лимитиран капацитет до 7000 души, уточняват организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Ето и програмата:

9 ноември, петък - 19.00 ч.

10 ноември, събота - 11:00 ч. и 15:30 ч.

11 ноември, неделя - 11:00 ч. и 15:30 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Sunny преди 12 години
Не знам как е в повечето случай, вероятно си прав, но специално за Цирк дьо Солей беше някакъв ад. Да не говорим, че вземаха по 3лв за паркинг, който дори не си бяха дали труд да изчистят докрай от снега.
6
0
 
0
 
! Отговори
do Sunny преди 12 години
колега не си много прав(прости ако си жена), с тая мизерна инфраструктура около залата, служителите на реда (по принцип ги мразим и у червата) се справят много добре с организиранте на движението. Ходил съм вече доста пъти в залата, пълна не съм я виждал не вярвам и да я видя, но е имало много хора за БГ стандартите и се изнасям с колата за 10-15 мин. винаги, сам не можах да повярвам чак, че ушатите правят нещо координирано и полезно
5
0
 
0
 
! Отговори
Sunny преди 12 години
Страхотно представление наистина, но за съжаление не е по джоба ни. А срещу (уж) най-евтините билети, човек получава място в приличащия на гълъбарник балкон, с лоша видимост, където най-много да получи клаустрофобия и височинна болест. Да не говорим за задръстванията около залата преди и след представленията поради лоша организация. Жалко, че винаги световните шедьоври биват оплесквани по български.
4
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
тези зали затова ли се правиха - за да влиза промиването на мозъци и оттук - лейди гага, сега на дисни глупостите...............Защо не гостува някой руски балет, пак ще е скъпо, но поне ще си струва, който ги е гледал знае за какво става въпрос
3
0
 
1
 
! Отговори
ми преди 12 години
За хората със заплати от тип-българска социална помощ ще е добре да го дават и по телевизията!Все пак технологиите са толкова напреднали че ако го играят на трева може да бъде предавано върху лед или облаци мента!Така поне данъчния промил ще съответства на авторитета на Алцхаймера господен!
2
0
 
2
 
! Отговори
Безработен преди 12 години
Гледах го в Барселона , уникално е !!!
1
0
 
1
 
! Отговори
. преди 12 години
Спектакълът ще е много интересен, с удоволствие бих отишла да го погледам, дори само заради спомените от детството!