Сватбената целувка на "WC" – топсъбитието на Албиона

Изпревари шампионски рейд на ръгбист в допитване сред британците
3 май 2012 17:00,
1
Сватбената целувка на "WC" – топсъбитието на Албиона
Снимка: Reuters

Година след сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън британците продължават да въздишат по най-важния момент от съвместния живот на младата двойка.

Жителите в Обединеното кралство посочиха целувката на влюбените на балкона на Бъкингамския дворец на 29-и април през 2011 г. като най-вълнуващия телевизионен момент за последното десетилетие.

Историческото млясване остави подгласник в любопитната класация победния рейд на Джони Уилкинсън по време на финала на Световната купа по ръгби през 2003 г. Тройката на тв събитията затвори сцена от сериала „Само баламите бачкат“ от 2002 г.

Сватбата на Кейт Мидълтън и Уилям беше обявено за събитието на века и се коментираше месеци преди да се състои. Сред 1900-те зведни гости изпъкваха Дейвид и Виктория Бекъм, един от най-обичаните музиканти на Албиона - Елтън Джон, премиерът Дейвид Камерън, бившият министър председател на България Симеон Сакскобургготски и общо 50 държавни глави. 

 
Изследването установило, че големи събития като кралски сватби все още приковават зрителите пред малкия екран, както и че близо една трета от хората предпочитат да гледат предавания на живо пред записани предварително програми.
„Великобритания търси талант“ пък е любимото шоу на британците. То победи в допитването „Доктор Ху“. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Страх преди 11 години
aaaaaa, до тях е момиченцето от the rig долу в ляво аааааааааа

Спонсорирани публикации