Стойчо крие ЦСКА преди битката с Лудогорец

"Червените" ще се подготвят за новия сезон в Холандия
Обновена: 21 май 2012 14:50 | 21 май 2012 12:08, Красимир Ангелов
15
Стойчо крие ЦСКА преди битката с Лудогорец
Стойчо Младенов скри ЦСКА преди решителния мач за титлата. Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще даде пресконференция днес от 16:00 часа на стадион „Българска армия” преди гостуването на Лудогорец в Разград.

Както е известно, мачът на сезона за червените е в сряда от 17:45 на "Лудогорец Арена".

Самият Младенов ще скрие армейците до мача с разградчани. Той закри тренировките на тима, като до последно той ще разработва различни тактически варианти, с които да изненада Лудогорец.

Вчера ЦСКА направи възстановителна тренировка след мача с Литекс. В нея участие взеха всички здрави футболисти.

В същото време се разбра, че армейците ще заложат на лагер в Холандия. Това е желанието на Стойчо Младенов. Червените се събират за първа тренировка на 8 юни, като футболистите ще имат само две седмици за почивка между двата сезона.

Все още няма яснота обаче къде ще се проведе първият подготвителен лагер на ЦСКА. Много вероятно е обаче спортно-техническият щаб да заложи на Боровец за старт на физическата подготовка.

В средата на юли ЦСКА ще замине за двуседмичен лагер в Холандия, където със сигурност ще има сериозни съперници за контроли.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горките софиянци в злобата и в голямото самочувствие , което няма и грам покритие по надалеч от София не виждат и си мислят , че България е само София и област и , че футбол се играе само в столицата
12
0
 
2
 
! Отговори
Стойчо Младенов преди 12 години
грух грух квиииииииииииииииииииик съдията квииииииииииииииииииииииииик квиииииииииииииииииииииииииик грух грух!!!
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mуспи е глупав недоразвит тинейджър от с. Подуене.
10
3
 
1
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Би било добре в автобуса на червените гадове да се сложи бомба! После, по необясними природни закони ще почнат да растат доходите, защото червените правителства и парламенти ще заизчезват. На война с червената чифутска машина!
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стойчо говедонасилник
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво стана с катастрофата на Църна Маца?
7
8
 
4
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Не ти се отразява добре въздуха в Ла Пас :)Само Ц С К А!ЦСКА ще загуби, само ако има уговорка! Жалко за БГ "първенството"!
6
7
 
7
 
! Отговори
Диаспора преди 12 години
Българската диаспора в Ла Пас Боливия е 100% Анти ЦСКА !!! Долу най-мразеният клуб!!!Бял ден да не виде ЦСКА ! No Pasaran CSKA!!!
5
2
 
5
 
! Отговори
фен на цска преди 12 години
Колко злоба блика във форума срещу ЦСКА.Кому е необходимо тази злоба?Бил съм в Белгия,Германия,Франция и Италия на мачове на Левски,Славия,Локомотив Сф.,Тракия.Винаги съм бил фен на футбола-този с правила.Поздравявам и Домусчиев с това ,че наля пари в един забравен футболен град.Русе,Видин,Разград винаги е имало футбол.Сега има други правила.Както казваше Батето: ,,Който има пари ше играе,,.Останалите да духат супата.Това е.Нека победи по-добрия.Поздравявам всички от ЦСКА :от Торонто-Канада.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало ДНЕС, само вие не пишете за "Шофьора" на БФС.
3
7
 
7
 
! Отговори
Осман паша преди 12 години
Много злоба у тези цесекари, не виждат жалкия си отбор нито игра има, нито играчи като хората. Кой, купува съдии Лудогорец, на които им отмениха чист гол и не им дадоха 100% дузпа на мача с ЦСКА в София? Продажният Стоичков, който без никаква съвест и морал, подари победата на ЦСКА. Ами допинга около играчите на цесекарите, какво стана? Ако беше някъде на запад този отбор ще се да плачи от санкции. В България най-мафиотските отбори са ЦСКА и СЛАВИЯ, а като паднат все някой друг им е виновен.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДНЕСБГ, що не пишете за това как шеф от МВР и полицаите са скрили пияния чалгар Н. Михайлов и са го откарали с вип патрулка в болница, докато тежкопострадали са чакали да дойдат линейките?????
1
7
 
4
 
! Отговори
Братя Башсербезови преди 12 години
Фирма Братя Башсербезови ЕООД обявява деня на мача срещу Душманите цска за неработен при половение титлата остане в делиормана колим три коца и 50 каси бира!!!

Спонсорирани публикации