Внук преби баба си и дядо си в "Надежда"

Пенсионерите са настанени в "Пирогов", няма опасност за живота им
Обновена: 28 май 2012 14:51 | 28 май 2012 14:34, Красимир Ангелов
42
Внук преби баба си и дядо си в "Надежда"
Снимка: Архив Булфото

Възрастно семейство е прието на лечение в "Пирогов" след жесток побой, нанесен от техния 27-годишен внук,  съобщиха от МВР.

Нападението е станало в столичния жк "Надежда". Внучката на възрастните хора се прибрала в дома си в 21.00 часа в неделя и заварила брат си да нанася побой на дядото.

След подадения от нея сигнал на тел. 112, на място бил изпратен автопатрул от Второ районно управление. Служителите на реда заварили вратата на жилището заключена, което наложило екип от пожарната да разреже пантите й.

При влизането в апартамента полицаите заварили възрастните хора в безпомощно състояние. 84-годишният мъж и 80-годишната му съпруга били откарани в болнично заведение, където са оставени за лечение без опасност за живота.

27-годишният внук побойник С.К. е задържан с полицейска мярка за 24 часа в районното управление. Според първоначалната информация преди свадата внукът употребил голямо количество алкохол.

Разследващият екип изяснява причините за инцидента.

При подобен случай от Дупница с опасност за живота е транспортиран 70 годишен мъж, който е пребит в дома си от свой близък.

Възрастният мъж е получил счупване на черепа, фрактури на лопатката и ключицата на дясната ръка и на 13 ребра. Настанен е на лечение е в централна реанимация.

Със счупен череп и мозъчен кръвоизлив от Благоевград е транспортиран П.Ц. на 54 години. Екип неврохирурзи го е подложил на спешна, животоспасяваща операция.

Все още се изясняват обстоятелствата, при които мъжът е пострадал. Допуска се да е паднал сам или е подложен на насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: Пироговпобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сценката е ясна - млад *** агитирал баба си и дядо си, които цял живот са го хранили и глезели, в полза на Боко. Срама нямат тези циркаджии.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е не е от *** племе ама е *** по душа...с разрешително за оръжие... да го *** и държавата да го...
12
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И българи има такива и то даже много!!! Ама веднага *** бил. Отново да си измием ръцете затова че младите от нашата нация са тотален ***.
11
13
 
5
 
! Отговори
Стамбара преди 11 години
Багата президент!
10
3
 
24
 
! Отговори
Към 7 преди 11 години
От кога бабите и дядовците на *** живеят отделно? Само дело на поредния мамин синчец, който чака всичко наготово. Затова трябва да се промени законът за наследствата и домашното насилие. Ето този например рано или късно ще наследи баба си и дядо си. А на какво ги е подлагал приживе...
9
11
 
12
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
тяхна семка си е, не мога да ги мисля.
8
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Туй задължително е *** дело,в кв.НАДЕЖДА е пълно с *** племена.
7
1
 
73
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
това днешното не са внуци бе братче....а ***..наркомани,*** и безделници
6
1
 
50
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
Сега да го вкарат внука в пирогов и да му резнат ръцете до китките ! После да го превържат та да си поживее по дълго без ръчички ... да видим тогава как ще удря?
5
2
 
40
 
! Отговори
1 преди 11 години
Всеки мъж, който посяга на жена или стари хора, го съветвам да си прегледа ***, че май я сърби за нещо цилиндрично в нея...
4
0
 
50
 
! Отговори
ХРАНИ преди 11 години
Куче да те лае....ама то май стана в днешно време да те жив одере. Ужас! Дано да се оправят хорицата, а на тоя нехранимайко един здрав бой в у4астъка и после да кажат 4е се спънал сам по стълбите.
3
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
bati izroda
2
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aз само годините им като гледам имат опасност за живота отпреди десетина години,а според лекарите нямало.Дано ги оправят,че са годни гласоподаватели за партията майка.
1
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фен на Левски!

Спонсорирани публикации