Да нахраниш 120 гладни гърла. Мисията на мама Порша

Жената помага на деца, чиито родители са починали от СПИН
Обновена: 11 юни 2012 19:09 | 11 юни 2012 17:33, Екип на Dnes.bg
12

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
5
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
На такива хора се СВАЛЯ ШАПКА. Човещината у човека - това е което е дефицит.Това, което е най-евтино се оказва най-скъпо за предлагане..
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Африка се извършва жесток геноцид от Америка. Може ли Бил Гейтс, който инвестира във ваксините да се изцепи, че ваксините били едно много добро средство за намаляване бройката на населението, и че вече във Африка отчитали добри резултати. Такива като него няма да се спасят и в подземна база да се скрията.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И защо намесихте политиците се чудя. Те са ясни, но не са адресати на посланието от това клипче. По - скоро гражданите трябва да се замислим как, когато нямаш почти нищо пак можеш да помагаш на много хора. Но съвременното общество не е устроено така (не само в България, а навсякъде според мен).
6
0
 
13
 
! Отговори
Just human преди 11 години
Политиците няма какво да се учат. Жената от филма не е политик. Това ни учи, че колкодо и "бедни" да сме, ако имаме компютър и интернет сме в пъти по-богати от тези деца, които нямат дори закуска. Човек на човека помага, а елитът не спада към хората!
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако правиш такова нещо си заслужава да живееш.Замислете се, ако всички помагахме, дори и не толкова мащабно, какво щеше да бъде... И не го казвам порицателно, аз лично нищо такова не правя за съжаление.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За пример! учете се *** български селски политици,които само знаят да казват,,дайте да дадете,, а те самите и троха не дават...
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Покъртителен филм. Би трябвало всички наши политици да го гледат задължително. Може пък някакви нотки на състрадание към българските пенсионери и в техните твърди сърца да се родят. Може пък да се решат да извадят от банковите си сметки откраднатите пари на България!
2
2
 
42
 
! Отговори
Жо преди 11 години
ТАЗИ ЧЕРНОКОЖА жена стои на много по-високо стъпало в развитието си от много белокожи "благородници" от висшата раса.
1
1
 
43
 
! Отговори
Станимир преди 11 години
Истиниска светица ! Подразбира се , че от собствения си джоб дава пари за закуски на децата . На такова дело не са много , които са способни .

Спонсорирани публикации