Мадона хвърли в екстаз турците с 53-годишна гръд (18+)

Попзвездата показа, че не е забравила за провокациите
Обновена: 11 юни 2012 16:07 | 11 юни 2012 13:05,
132
Мадона хвърли в екстаз турците с 53-годишна гръд (18+)
Мадона пак напомни за себе си на концерта в Истанбул. Снимка: YouTube

Мадона си е Мадона, дори и прехвърлила 50-те.

Поп звездата доказа за пореден път, че никак не й е трудно да насочи погледите от цял свят към себе си. По време на концерта в Истанбул тя показа в каква форма се намират гърдите й, а най-близкостоящите фенове изпаднаха в екстаз от еротичната гледка. Просто защото са на Мадона, не че е нещо невиждано.

За разлика от родните фолкпевици и ексхибиционистките от световната сцена, Кралицата хич не се направи, че всичко е случайно, а директно свали чашката на сутиена си.

Все пак има късмет, че не го е направила в някоя от силно религиозните страни, където властите за подобно поведение като нищо ще я арестуват.

Но пък и трябва да признаем, че поне в следващата седмица Мадона ще бъде доста по-коментирана от Лейди Гага, която също е на световно турне.

Вижте провокиращото изпълнение на певицата, заснето от турски фен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дъртата *** съвсем е изкукуригала.
67
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
как се радват лелее,тия ако дойдат тука ще полудеят от радост с нашите чалгарки.Или се радват толкова щото е Мадона и си показва циците.А не само щото се разголва?Някой някакви идеи?
66
23
 
22
 
! Отговори
Гошко преди 11 години
После чалгата била пошла и подтиквала младежта към разврат! Ето ви факта! Секса, голотата, еротиката продават!! Тя е навсякъде не само в чалгата! Нима пускайки МТВ не виждам същото, което е и по Планета?!?! Спомнете си за представления на Джанет, Пуситата, Бионсе, да не говорим за последните изпълнения на Риана!!! Даже в тоалети и хореография далеч надминават нашите изпълнители! Гледайте малко реално на нещата, стига с тези стереотипи, заучени фрази и ПРЕДУБЕЖДЕНИЕ!!!
65
6
 
22
 
! Отговори
Олеее преди 11 години
Чалгата не е само в БГ! Ама за всеки влак си имало пътници - в крайна сметка има и геронтофили! Колкото до гласовите възможности на баба ви Чиконе - всеки с НЕувреден слух и познания в областта на музиката знае, че от тая ПЕВИЦА НЕ СТАВА! Обаче прави пари...
64
17
 
19
 
! Отговори
... преди 11 години
Фактът, че дори когато си покаже циците на 53, драмата е пълна и диханията по форумите - до небесата, показва неоспоримо, че Мадона е тук, за да остане. И е най-добрата. ;)
63
5
 
6
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Много...мускулеста тази.Мадона.Само цицата й по...нормална и тя я...показа.
62
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами не става само със стара слава , трябва и нещо голо.
61
8
 
27
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Нейни са си, щом иска ще си ги показва! Да ви имам и коментарите на повечето! Освен това, идеята е, че това се случва в Турция, и като слушам публиката как се кефи, тия са по европейци от нас!
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е сега вече е напълно ясно що одят с фереджета....
59
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изпята песен... Ако иска и гола може да тръгне. По какво се познава, че кариерата на една жена е свършила и я гони творческо безсилие? Когато започва да се разголва пред камерата и на сцената.
58
5
 
14
 
! Отговори
????? преди 11 години
Аз не разбрах тази концерет ли изнася или стриптийз прави. Което от двете да беше - НЕ СТАВА.
57
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който каквото има си го показва - някои акъл, някои талант, някои цици и ***.
56
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коментарът на 70-80 годишния мъж - това младо парче Мадона си показа ....Коментарът на 12-13 годишния хлапак - тези пък дърти лелички на по 15-16 години и повече, какво се правят на млади...--По коментариите ми се струва, че доста народ не е спазил онова 18+ при заглавието.
55
15
 
21
 
! Отговори
Bad преди 11 години
Това е Мадона - жената, която е разчупила достатъчно табута, за да си позволи да показва както, каквото и когато си поиска. Гледката на нейните гърди е в пъти по-приятна от развятите цици на мутиралите ни абитуриентки. Големи моралисти се извадихте иначе. Мадона да ви е проблема. А родните чалгатреси!? А на Анелия превръзката!? А на Галена оралните изпълнения във ваната!? А на онзи травестит "Лейди" Гага малките увиснали кесета, които са 10 пъти по-неприятна гледка!?
54
18
 
20
 
! Отговори
Ime преди 11 години
"Както вокала на Продиджи каза веднъж , когато тая искаше да записваа песен с тях , *** американска *** ..."Само дето смърделите Продиджи почти никой ги не помни, а тя продължава а прави световни турнета...
53
3
 
24
 
! Отговори
??????????????? преди 11 години
Ами , ако им пратим федоската да им покаже нещо ?
52
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко праведни *** е имало на коцерта?
51
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
52 бъвчоподобни са само главата ти и на *** съответния орган . Дръж си сбръчканата скумрия и не се прави на голям умник. След като ни занимават с такива "новини" - ще пишем каквито си искаме критики.
50
8
 
14
 
! Отговори
Роси преди 11 години
Срамота, дърта к...а. Как ли се чувстват децата й - не всичко е пари!!!
49
2
 
11
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
еми това е, те от днес.бг ако не покажат цица няма кой да им отвори новина

Спонсорирани публикации