Europe кацат днес, чака ги вино и родна кухня

Деца до 10 години безплатно на концерта им
Обновена: 14 юни 2012 12:25 | 14 юни 2012 12:25,
14
Europe кацат днес, чака ги вино и родна кухня
Шведите ще бъдат нагостени с родни специалитети и био храни. Снимка: Most Of Evil

Шведската банда Europe каца днес у нас. Джон Норъм, Джон Ливън, Мик Микели и Йън Хогланд – барабани, ще бъдат придружавани от 12-членен мениджърски и технически екип. Фронтменът Джоуи Темпест ще дойде в София в ранния следобед утре, в деня на концерта - 15 юни.

По време на престоя си у нас, бандата ще бъде гощавана със здравословна био кухня, хубаво вино и свежи плодове. Музикантите споделиха, че искат да опитат и традиционни български специалитети.

Както е известно, шведите ще забият на 15 юни, от 20.00 часа, в столичната зала Фестивална.

Пропускателният режим за концерта ще бъде изключително строг, съобщават организаторите от Most Of Evil.

Деца до 10-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но задължително с пълнолетен придружител. Непълнолетните фенове на възраст под 18 години, също трябва да бъдат придружавани от възрастен. Съответните декларации за деца с придружител ще бъдат раздавани от охраната пред входа на залата.

Предварителната продажба на билети ще бъде възможна в  цялата мрежа на Евентим до 13:00ч. в деня на концерта.  След това билети ще се продават само на касата на зала Фестивална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Да свирите хубаво, а ти, 19-то августовския, имай късмет да ме изложиш... Такава любов беше! Само да се затриете!
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ще съм на концерта да се кефя...групата си я бива.Може да не е от най-великите но си заслужава. Бях на концерта им в Ловеч през 2007 г. и беше супер. Лошото е само едно . Фестивална е стара и амортизирана зала. Трябваше организаторите да намерят по-читава.
9
0
 
8
 
! Отговори
Рок фен преди 11 години
Добра група са, но не могат да се сравняват с голевите имена в рока като пинк Флойд, Дийп Пърпъл, лед Цепелин, Скорпиънс, НО отново казвам - велика група! The final countdown и Open your heart за мене лично остават едни от емблематичните песни в рока!!!!!
8
3
 
5
 
! Отговори
До Чиновник преди 11 години
"...които за жалката си кариера са успяли да сътворят една-единствена блудкава и сладникава песничка."И го казваш от позицията на какъв? Въздух под налягане, който не е постигнал нищо особено в живота си. Да си сътворил някоя "блудкава" песничка, стихотворение, филм, пиеса? Прочуй се с нещо и ти колкото тях, тогава може и да имаш право да даваш мнение - сега - не.
7
1
 
10
 
! Отговори
Петя преди 11 години
До 7 Пич ,никой не те кара да им харесваш музиката.Кое въобще те е накарало да прочетеш новина за група , която не харесваш?Влез прочети някоя новина за чалгата,струва ми се ,че ще ти е по-интересно !Хайде жив и здрав!
6
1
 
9
 
! Отговори
Валери преди 11 години
Там сме !Ако сте истински фенове, спрете да се заяждате!Мислете позитивно!Пуснете си тяхна песен и се радвайте на живота!
5
2
 
1
 
! Отговори
Doroti преди 11 години
SUPER,Солиста е симпатяга,малко невменяем ама тука сме сите така:)
4
6
 
2
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
до 3Пич, простия си ти, щом когато става въпрос за музика, намесваш БСП. Това, че не им харесвам кичозната музика, не означава, че не съм ги слушал.
3
1
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Абсолютно съм съгласен. Само искам да добавя, че политическата принадлежност е най-малкото което определя кой колко е *** :) или дали е честен, свестен и т.н.
2
2
 
7
 
! Отговори
dsf преди 11 години
Аутлет?! Каква хубава българска дума.
1
27
 
3
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Аре стига с тия аутлет групи, които за жалката си кариера са успяли да сътворят една-единствена блудкава и сладникава песничка.