Как да разберете дали една жена ви използва

Има признаци, които определено трябва да повишат вниманието ви
Обновена: 14 юни 2012 16:12 | 14 юни 2012 16:11,
47
Как да разберете дали една жена ви използва
Снимка: sxc.hu

Хубавите жени са свикнали да получават по-специално отношение, а всяка дама се надява на такова и се стреми към него и след като го постигне, го приема за свое изконно право.

Ето няколко сигурни признака, чрез които ще разберете дали тя ви използва отвъд нормалния женски каприз:

1. Когато сте задно на среща, ако тя искрено ви харесва, тя ще изглежда развълнувана и щастлива. Ако видът ѝ е друг, то това не е добър знак;

2. Очаква от вас да ѝ подарявате подарък при всяко виждане и/или винаги да плащате целите сметки, билети и въобще за всичко. Също така шумно изразява разочарованието си, ако се появите без нищо за нея на среща или видът ви не е абсолютно изряден.

3. Ако предпочита в 90% от времето да флиртува с други мъже вместо с вас, също може да се приеме като лош признак;

4. Ако се интересува повече от работата ви, някои от хората, с които дружите, събитията, на които ходите, от колкото от вас самия, то определено трябва да внимавате за използвачка, която е с вас заради социалните облаги. Отменете всички мероприятия, срещи и излизани за месец и и предложете да си останете двамата у вас на дивана – ако се съгласи и го направи, значи е издържала теста.

5. Иска повече въздух във връзката ви... много повече. Ако се прави на недостъпна прекалено дълго или поведението ѝ е непостоянно – един ден твърди, че не може без вас, а през следващите два - никаква не се обажда, то има вероятност в живота ѝ да има друг мъж.

Ако в началото сте се разбрали, че тя е може да излиза и с други, но имате проблем с това и тя ви използва само като запълвач на време, което не е по вкуса ви, е по-добре да ѝ го кажете. Има мъже, които с удоволствие участват в такива неангажиращи отношения. Ако не сте от тях, уредете нещата преди да пострада нещо повече от егото ви.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: връзкамацкаизползване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе да нямат някое пубертетче, което им пише тези статийки, а те го кръстили "британски учен"!То бива, бива, ама не сме във втори клас!
12
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубава статия с добри примери. Да не забравяме, че любовта не трае вечно, а жените винаги обичат да имат своите резерви и шансове. Тяхната младост и красота е кратка, затова те въобще не се мотаят а действат безкомпромисно бързо. Имаите готовност и бъдете с отворени очи. Пробите като тази в статията никак не са излишни.Използвачка - това е една особено разпространена категория жени сега.
11
7
 
66
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
...намираш една крава да ти роди децата и пак си живееш... Щом смяташ крава да е майка на децата ти, ти несъмнено си ***. И то голямо.
10
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки ден екипът на Dnes.bg ни радва с изумителни статийки! Само така :D
9
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мине се, не мине се - и пуснат някоя глупава и безсмислена статия...
8
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По - голяма глупост не бях чела!!! Особено за изрядния външен вид!!
7
5
 
35
 
! Отговори
Barbie преди 11 години
Как ли? Много просто - като ви връчат сметката и я накарате всеки да си плати своето. Ако някога излезе с вас отново - много е вероятно това да е човекът за вас. :)P.S. Обаче ако е на крехката възраст 13 - 23 г. рискувате да получите и скандал и истерични писъци пред всички, ако решите да експериментирате. :)
6
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато сте задно на среща, ако тя искрено ви харесва, тя ще изглежда развълнувана и щастлива. Ако видът ѝ е друг, то това не е добър знак;...A когато сме "предно" що не споменават?:))))
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ох тия жени...
4
2
 
33
 
! Отговори
Bai Milen Baby преди 11 години
копелееее тая статия колко хора ще раздели ся..... ся мъжете ще тръгнат да си търсят причина как да заебат половинката щото тя го използва ...... особено тия дето отдавна се чудят как да го направят лесно ще се припознаят в тая статия :D :D :D
3
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"3. Ако предпочита в 90% от времето да флиртува с други мъже вместо с вас, също може да се приеме като лош признак;"Вярно ли бе? Уаааау какво проникновение. Никога нямаше да се сетя....
2
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха аз нахитрявам. Първо поглеждам края на статията, за да видя дали препраща към друг сайт. И ако препраща не я чета изобщо
1
2
 
64
 
! Отговори
ostria преди 11 години
Идиотска и рядко *** статия ...