Трагедия! Почина родилка с тумор, но роди здраво дете

25-годишната жена знаела за рисковете от болеста си и раждането
14 юни 2012 12:33,
78
Трагедия! Почина родилка с тумор, но роди здраво дете
Снимка: архив, Булфото

25-годишна варненка е починала през нощта след раждане в АГ болницата в града, съобщи управителят на здравното заведение д-р Радослав Минков.

Той уточни обаче, че смъртта й не е вследствие на лекарска грешка, тъй като пациентката е имала тумор в мозъка.

По думите на Минков жената е била предупредена, че в това състояние е опасно да забременее и да роди, но тя избрала да има дете въпреки риска да загуби живота си.

Бебето проплакало на 12 юни по обед. Родило се живо и здраво със секцио. На следващия ден сутринта жената, която му дала живот, издъхнала в болничното си легло.

Д-р Минков информира още, че преди време туморът в мозъка на пациентката е бил отстранен, но скоро й предстояла нова оперирация заради разсейки.

По случая вече работи прокуратурата, а след аутопсията ще бъде изготвена съдебномедицинската експертиза, която ще докаже точната причина за фаталния край на жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евала! Свалям шапка на тази жена! Една жена се е реализирала в живота когато е дала живот, а не когато прави кариера! Дано близките на родилката са на нейното ниво и разкажат след време на детенцето какъв човек е майка му! Поклон! Тази постъпка не може да бъде разбрана единствено от последователите на Бърдоквата, които се радват само на родени чавета, но нормалните хора в тази държава са повече! Почивай в мир мила!
16
7
 
61
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Жалко за родилката, но пък тя е изпълнила своя дълг-родила е дете, което ще продължи нейния път! Малко са тези жени, които биха дали живота си за да родят деца! Поклон пред храбростта и! Сигурна съм, бащата и родителите на починалата ще отгледат един достоен човек за уважение!
15
37
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква саможертва, каква любов - тази майка обрича детето си да живее без да се е докосвало до майчината обич. Причините може да са различни, но резултатът по нищо не се различава от тези деца, които биват изоставени от родителите си. Жалко и мъчно ми е за това детенце сега.
14
5
 
103
 
! Отговори
osata преди 11 години
Много моля, не критикувайте постъпката на жената.Преди 1 година загубих сина си /също млад/ от злокачествен тумор на мозъка. Прекрасно зная колко му се искаше да живее и как се радваше през последните си месеци на природата, небето и слънцето. Ужасно е да се живее с мисълта, че краят е толкова близо.Жената просто е искала да изживее всички земни радости, най-голямата от които е да стане майка.Съболезнования на близките, нека да са здрави, за да отгледат детенцето.
13
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не ги разпознава,просто мама и тати вечер на маса това си говорят!Че герберите са виновни за всичко!
12
48
 
28
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Каква смелост, какви 5 лева.Нормални ли сте, това е супер безотговорна постъпка, тя е знаела, че има реален висок риск да умре, сиреч да остави детето сираче.Какво му е геройството да родиш и да се отървеш.Геройство и смелост е да отгледаш, възпиташ, образоваш дете. Най-лесната работа е да забременееш и да родиш, много по-трудни са следващите 15 20 ... години, в които трябва да загърбиш всичко и да се грижиш за малкия човек, до момента в който, може да се грижи сам за себе си.Жалко за детето.
11
14
 
3
 
! Отговори
15 преди 11 години
Най-простите се открояват! Никой не може да сбърка пост на интелектуално недостатъчен гербер, освен ако той самият не е такъв!
10
3
 
8
 
! Отговори
Иван преди 11 години
до 11: И как ги разпознаваш че са гербери - като чета постовете толкоз *** има ама не смятам че са гербери - приличат ми на всякакви - какви са белезите все пак.
9
17
 
5
 
! Отговори
12 преди 11 години
Каква политика виждаш в изречението "Дано детенцето е добре!" Май герберите не можете да четете и само кого да умъртвите мислите!
8
1
 
68
 
! Отговори
Колецо преди 11 години
12-ти слагат ти минуси защото пак обръщате семейната трагедия на политически спорове..Не мисля че тук е мястото за политика..Едно разбито семейство..едно дете без майка...Господ да не дава !
7
40
 
25
 
! Отговори
от 3 преди 11 години
Гледам герберите на изречението "Дано детенцето е добре!" написали 12 минуса! Що така бе нещастници! Искате и то да почине ли! Да остане само вашият електорат - ***!
6
8
 
21
 
! Отговори
есрг преди 11 години
ей нещастници ,разкарайте тва "трагедия!" от заглавието,безпристрастни,обективни и т.н. през крив макарон,само и само да грабнете внимание тотално се отплесвате не е коректно,вашата задача е да съобщите дали е трагедия сам решава читателя, изглежда като жълт вестник вашата медия,но шом това е имиджа който целите -ок
5
0
 
115
 
! Отговори
:( преди 11 години
Гадна работа, детенцето ще расте без майка, дано бащата е достатъчно любящ и гризовен да запълни поне малко тази липса :((
4
6
 
108
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смела жена и майка !!!
3
3
 
134
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма по-силно от майчината саможертва. Най-висшата форма на любов!
2
75
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При ГЕРБ всичко е смърт! Дано детенцето е добре!
1
2
 
129
 
! Отговори
живо и здраво преди 11 години
Да е живо и здраво бебето!

Спонсорирани публикации