Бесен съсед простреля 4-годишно, вдигало му шум

Момиченцето е в болница, 49-годишният стрелец е задържан
Обновена: 13 юли 2012 15:01 | 13 юли 2012 14:31,
335
Бесен съсед простреля 4-годишно, вдигало му шум
Снимка: архив, Булфото

4-годишно момиченце е било простреляно снощи около 19 и 30 часа с въздушна пушка в лицето, съобщиха от полицията във Варна.

Кошмарният инцидент се е разиграл на детската площадка пред бл. 36 на ул. "Кирил и Методий".

Там малкото момиченце играело с други деца, когато изведнъж станало мишена на пиян и крайно изнервен съсед.

Почерпеният мъж се ядосал, че децата вдигат прекалено много шум, грабнал въздушната си пушка, изскочил на терасата и стрелял.

Сачма уцелила 4-годишното момиченце под окото, а майка му веднага го завела в болницата и подала сигнал за стрелбата в полицията.

В момента детето е в лицево-челюстната хирургия на болницата "Света Анна", където лекарите се грижат за него.

Няма опасност за зрението му. 49-годишният стрелец е задържан от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
4
 
14
 
! Отговори
до 175 преди 11 години
Прав си, аз лично съм играла с тайфа от над 25-30 хлапета, майка ми казваше, че сме подлудявали целия квартал, да но "кварталът" бяхме ние. Леля ми е разправяла какви "геройски" бели е правил баща ми с неговата детска "банда", в този смисъл децата винаги са били такива, поне докато са малки оставете ги да бъдат щастливи, защото като пораснат така или иначе ще станат изнервени, натоварени и недоволни като нас. Детството са най-хубавите години, оставете децата да бъдат деца...
148
0
 
17
 
! Отговори
Father преди 11 години
"Онова беше и с т и н с к а детска врява, а не като сегашните малки презадоволени диктаторчета"Прав си братле, "онова" време беше къде-къде. Не забравяй обаче едно - децата НЯМАТ вина за това в какво време са се родили. Те просто се опитват да вземат най-доброто от това което има. И аз съм щастлив че растях когато нямаше компютри и чалга, но нашите деца сега просто нямат същия късмет.
147
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей в тоя сайт само пуибери и то Прости пубери да се радват, че са стреляли по дете..Боже опази тоз глупав народ... Ей за това ще се затриете като нация....
146
3
 
10
 
! Отговори
БУРГАС преди 11 години
Дано всички,които защитават ***, да се шегуват( малко неуместно наистина, но все пак шега),защото, ако не е така значи сме напълно деградирали като нация!Каква почивка хора, не виждате ли че случката става в 19.30? Като иска да се налива спокойно точно по това време да хваща гората, където му е мястото. Дано поне, сега първо куките, а после и бащата, че и съседите му на тоя да го мачкат здраво.Твърде нецивилизовано наистина, но с подобни *** друг начин няма!
145
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А вие откъде сте сигурни, че детето не си е негово? Едно време въздушни пушки имаше само по панаиржийските стрелбища и чакахме цяла година с трепет да дойде панаира, да стреляме и спечелим нещо ако улучим.Например значка на Сузи Куатро или Bony M. Събирахме лайка и старо желязо и го предавахме на пунктове за изкупуване за да имаме стотинки за стрелбището и захарен памук. След празника - на тютюна.Онова беше и с т и н с к а детска врява, а не като сегашните малки презадоволени диктаторчета.
144
4
 
9
 
! Отговори
К преди 11 години
Чак се учудвам, че има коментари, защитаващи стрелеца. Те очевидно са от хора с атрофирали *** и мозък.
143
5
 
6
 
! Отговори
te4o преди 11 години
Тоя стрелец е пълен ****т!!!!!!!!!!!!
142
5
 
16
 
! Отговори
мале преди 11 години
Ба*ти и ненормалниците се навъдиха в тая държава. Как ще стреляш по малко дете с пушка?! Вярно е, че някои деца са доста невъзпитани и пискат прекалено, но това не е оправдание да ги стреляш.
141
11
 
13
 
! Отговори
до Алов преди 11 години
Така може да разсъждава само амеба вероятно? Дори и в животинският свят животните не се нападат само защото се "дразнят". Човекът като разумно уж същество, не трябва да гледа само от собствената си "камбанария",както едно дете може да подразни вас, така и вие може да подразните други хора. Ако всички разсъждаваме така, отдавна Човекът да е изчезнал като вид и то не заради някакъв катаклизъм, а заради собствената си "дразнимост", това е психично заболяване и се потиска с медикаменти. Лекувайте се
140
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
казва се Милан, но фамилията му не я знам
139
1
 
10
 
! Отговори
Ремингтън 700 преди 11 години
Драгунов, ти се заканваш, но по вулгарния ти тон си личи, че точно ти си за трепане.Такива като теб са гадове като малки и сетне тормозят обществото като пораснат, но си остават отпадъци.Щял да се саморазправя! Ами ако оня е по як и луд от тебе, какво? Да ви *** цялата къща наред ли!?
138
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Детските площадки изчезват с бясна скорост от лицето на земята.... Скоро няма да има къде да се гонят и да вдигат шум.... Като се замисля, ние по цял ден това правехме през летните ваканции, но никой не ни стреляше с пушки
137
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво им става на тези хора?
136
11
 
12
 
! Отговори
До Алов преди 11 години
Нямаш си идея колко си прав ! Стискам ти ръката човече ! Повече такива хора като теб ако има може и да се оправим !
135
3
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Ще ви призная за медия ако публикувате снимката на тоя из*од.Познавам едно две сериозни момчето от Варна. Мисля няма да ми откажат услуга.
134
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първо мъки да го родиш,после грижи да го възпитаваши като не можеш да го уредиш -УДРЯЙ С ЛОПАТАТА КЪДЕТО СВАРИШ ....................))))
133
4
 
7
 
! Отговори
ПУЦАЙ КУМе преди 11 години
ми така де шписнало му на онбашията какво д аправи ке пуца ! Пуцай куме пуцай тра ла ла ла
132
8
 
27
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 11 години
Това ако се случи с моето дете , на тоя ще му навра пушката от зад и ще я изкарам през гърлото му , да видим да ли друг път ще стреля по някого.
131
3
 
8
 
! Отговори
bg преди 11 години
TAKIVA BOKLYCI IMA I V SOFIA ,,,,,,STARCI SAMOTNICI IZOSTAVENI YNIJENI I PREZIRANI OT DECATA SI SA NAMRAZELI VSI4KO JIVO KOETO SE RADVA 6YMNO PO DETSKI NA JIVOTA ,,,,,,,,,,TOVA E BOLEST
130
4
 
56
 
! Отговори
Father преди 11 години
Еййй като напише някой "възпитанието на децата". Бе вие деца не сте ли били бе? Тихичко да седнат ли да си играят? Ела на нашата площадка да видиш какво се случва - тичане скачане и викане по цяла вечер - ТОВА прави децата щастливи. Бай *** няма проблем да му думка заведение пред блока до 12.00 часа (щото и той слиза да пие една мастика), но виж децата шумели (до към 9ч между другото) - ужас какви пропаднали деца какви безхаберни родители.Повръща ми се от вас ей!