Само медицински прегледи делят Бербо от Фиорентина

Италианците предлагат тригодишен договор на българина
Обновена: 29 авг 2012 14:57 | 29 авг 2012 13:26, Друми Георгиев
66
Само медицински прегледи делят Бербо от Фиорентина
Бербатов може да смени червената фланелка с виолетова още днес. Снимка: Ройтерс

Според италианския вестник "Гадзета дело спорт" Димитър Бербатов е на часове от подписване на договор с Фиорентина.

Изданието твърди, че днес агентите на нападателя на Манчестър Юнайтед трябва да пристигнат в офиса на клуба, за да финализират сделката. Вестникът също така пише, че във Флоренция вече са организирали медицинските изследвания за стрелеца.

Както е известно, преди няколко дни Фиорентина постигна договорка с Манчестър Юнайтед за привличането на нападателя. "Виолетовите" ще броят 5 млн. евро на "Червените дяволи" за правата на българския голаджия.

Самият Бербатов се е съгласил да подпише с Фиорентина, след като от клуба са му предложили по-добри условия за договора. Италианците са увеличи времетраенето на контракта и той ще е за 3 години, а не както преди това предложените 2.

Бербатов ще получава по 1,8 млн. евро на година, като към тази сума могат да се прибавят и допълнителни пари в зависимост от представянето. В контракта ще има и клауза за отбелязани голове. С максималния бонус, който Бербатов може да вземе, парите стигат до 3,5 млн. евро на година.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бербатов трябваше мнооого отдавна да се махне от МЮ, не мога да си обясня защо не го направи (поне без да го обидя). Пожелавам му много успехи в новия отбор.
17
3
 
6
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Луд умора няма,само се поти....А ти като гледам и си се олигавил от бяса дето те е хванал.А по-кротко малко,вземи прибери мускулите брат'чед,да не са пукнеш от патриотизма,той (Патриотизма) не се измерва с грачене и пънене.....
16
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Момчето се оттегли, защото му писна от такива като теб и като тях.Подкрепям го в решението му---------Момчето си направи тънката сметка: сега се уредих, яки кинти, як отбор, вместо да се занимавам с тъпия национален, да се съсредоточа в отбора по-добре. От националния кинти не падат, перспектива няма...И Фъргюсън така го съсредоточи на резервната скамейка, докато го омайваше, че ще играе, че наш'то още не може да се осъзнае какъв английски трик му врътнаха. Нали помните: Господ е българин!
15
4
 
6
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Пич ходи си изпий лекарствата,че може да стане беля.!!!
14
1
 
15
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
до 24. Коя България ? Тази или Другата....Щото за тази и аз не бих се състезавал...България на Михайлови,на Лазаров и Ганев,на цялата оядена ***,която краде безогледне...Не мерси,оди ти да се потиш за тях !!!!
13
4
 
4
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
SEGA IM DOKAJI ,KOI SI TI !!!
12
1
 
26
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Аз лично приветствам този трансфер. Флоренция е един от най-красивите градове в Италия, там има паметник на Габриел Батистута, който дълги години защитаваше цветовете на клуба и освен това Фиорентина има шансове тази година да се класира по-напред. В Италия се играе по-бавно, но по-технично, така че за Берба това е още едно предимство. Пожелавам му успех от сърце!
11
7
 
36
 
! Отговори
До 19 преди 11 години
Предал България!Стига с тези простотии.Защо не ревеш срещу Михайлови- и син и баща, че предават българския футбол?Момчето се оттегли, защото му писна от такива като теб и като тях.Подкрепям го в решението му.
10
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като предаде България, за да се навежда на английските коне, така му се пада.
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поне в Италия е по-хубав климатът. Барем нема фане ревматизъм от тая английска влага.
8
5
 
15
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА..........ЗАВИСТЛИВ НАРОД,НЯМА ДЪРЖАВА.....още не е изгряло слънцето и почнахте да му броите парите
7
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бербатов няма психика. Съра го смачка. А Стоичков е железен психически. И изобщо не могат да се сравняват. Важното е да имаш дългогодишна успешна кариера, а не някакви проблясъци.
6
11
 
8
 
! Отговори
Спиро преди 11 години
Бербатов ще бъде трансфериран от пейката на МЮ на пейката на Фиорентина, че има свободни места.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А колко сезона има в една година? ===четири, бе.
4
2
 
13
 
! Отговори
Кънчо преди 11 години
Не са само медицинските прегледи, трябва да се огледат и пейките на стадиона :)П.С. Майтапа настрана, Митко успех и им покажи как се прави.
3
5
 
7
 
! Отговори
берба фен преди 11 години
браво,наи сетне...берба ще взема 1.8 мил евро на сезон,а не на година,оправете си статииката....
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еееее, разгеле, събуди се тоя. Докато се сети да мине в друг клуб, можеше и да се пенсионира на резервната скамейка на Манчестър. Топка не е барал от миналата зима.
1
6
 
17
 
! Отговори
Ебачо преди 11 години
Само напред и нагоре, баце! Най-големия!

Спонсорирани публикации