Станка Златева спира с борбата за една година

През това време ще обмисля дали да продължи кариерата си
Обновена: 18 сеп 2012 14:55 | 18 сеп 2012 14:15, Георги Пешев
24
Станка Златева спира с борбата за една година
Станка Златева няма да се бори в следващата година. Снимка: Булфото

Двукратната олимпийска вицешампионка Станка Златева прекратява временно състезателната си кариера. Това потвърди треньорът й Симеон Щерев, който е желан силно от канадската федерация по борба.

По този начин сливналийката няма да участва на световното първенство в Канада в края на месеца. Златева ще почива и през следващата година. Предстои да се подложи на операция до седмица-две, след което ще се възстановява.

През това време най-добре представилият се български спортист в Лондон ще обмисля дали да продължи кариерата си в търсенето на така жадуваната първа олимпийска титла.

Ако вземе решение да остане на тепиха, от 2014 година Станка ще започне подготовка за Олимпиадата в бразилския град Рио де Жанейро през 2016 година.

След участието си на летните олимпийски игри в Лондон Станка Златева бе заявила, че обмисля възможността да спре със спорта. Тя остана изключително разочарована от сребърния медал, който спечели в английската столица.

Освен двата сребърни медала на олимпийски игри Станка Златева е спечелила пет световни и пет европейски титли.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГОЛЯМА СИ СТАНКЕ ,НАЙ ГОЛЯМАТА
18
0
 
7
 
! Отговори
Вили преди 11 години
Хубава е!8 ти пък какво разбираш от красота.Всеки носи своята индивидуална хубост.Поддържам мнението на 9 най -добре ще бъде да се ожени и да народи яки българчета-хубавички такива.Браво Станке ,ти направи достатъчно за България!
17
1
 
7
 
! Отговори
Koko преди 11 години
Предполагам, че по информираните от вас веднага ще се досетят, че това означава, че Симеон Щерев е приел офертата да бъде национален треньор на олимпийския отбор на Канада. До тук бяхме и с борбата.
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станка може да е шампионка, но си е проста чалгарка и ***. Оня ден писаха за нея, че отишла в някаква чалготека и накрая в 4 сутринта пеела заедно с Кали противната гнусарка някакви чалгарии
15
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спре ли за цяла година край с кариерата и.
14
0
 
0
 
! Отговори
do 16 преди 11 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

оо колко си ***.тя злато носи цели 5 пъти , ти кое търсиш ве *** ?? дано и станка златева последва примера на бербатов,тогава има вариянт да се задавите от злоба .
13
24
 
7
 
! Отговори
Хо ХО преди 11 години
''Злати поклон'' мкалиййй ше ревна ей са ! :) викайте и браво после чакайте златни медали от тая ! Ем трябва критика, трябва най-доброто....кой го боли че 5 пъти стигала до световен шампионат а ? Къде ни е златото от олимпиадата?
12
4
 
34
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Как не ви е срам . Станка Златева нямала дух на победител. Ами 5 световни ,5 европейски и 2 втори места на олимпияда. Направете нейните постижения и тогава пишете глупости.
11
10
 
17
 
! Отговори
8 преди 11 години
това да си хубав не значи че трябва да се поглежда сексуално, все пак тренира борба не балет нали така? а и те съжалявам ако преценяш красотата на хората чрез сигнала идващ от гащите ти ... то си има и дума за такива като теб-гащници. толкова *** и неблагодарен народ няма никъде освен в бг. и талибаните се поддържат ,само ние може да се загробим един друг.
10
12
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
я пак прчетете новината внимателно - ПЕТ СВЕТОВНИ и ПЕТ ЕВРОПЕЙСКИ титли и два пъти олимпийска вицешампионка. Като й стигнете поне една десета от постиженията във вашата професионална област, тогава критикувайте. Злати, поклон! Бъди здрава
9
31
 
19
 
! Отговори
Истината за Станка преди 11 години
Станкето Златева е отражение на България -тоест има желание за постигане на успех, но няма дух на победител, в вените и тече кръвта на губещ ! Пъне се, но не стига до никъде ...въпрос на манталитет ако щете :)
8
6
 
32
 
! Отговори
да преди 11 години
Аз си мисля,че да ковентират имат право хора,които поне,ама поне малко,поне една десета да имат и те някакъв принос за България,както например Станка.Същото стана и с Бербатов-знайни и незнайни *** го коментираха,човека каза-*** тогава и сега-рев до небето.Да станеш 5 пъти Световен шампион и 5 пъти Европейски-това малко български спортисти са постигали!А да ги коментираш-трябва поне веднъж да си ставал шампион,за да знаеш за какво става дума!Така че-пръдльовци-по-добре млъкнете!
7
0
 
11
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
На *** син направих как какво :) !
6
21
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
До YYY и какво и е хубавото? я погледни снимката и с ръка на сърцето и кажи хубава :) ти си луд бате честно ! хахахахаххахах
5
6
 
12
 
! Отговори
YYY преди 11 години
Златка в борбата още нямаме , но винаги има големи гении и мислители като теб които да дават ъкъл. и определено станка златева беше по-хубава от рускинята . не въпрос на вкус а защото е българка.
4
11
 
17
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Защо обиждаш рускинята? По-хубава беше, по-висока, а и би Златка с акъл - чиста игра, чист туш! Както казва един колега-джудист: "щом те бият технически, значи тренера е за е.ане!"Дано се стегне нашето момиче..
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами СЕГА !!!То комай само Станка ни остана Баш ЮНАК в борбата.К'во ще правим без нея просто не ми де мисли )))
2
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще плете терлици една година!
1
6
 
37
 
! Отговори
Тони преди 11 години
Онова руско мутирало торпедо явно я сдуха сериозно. Дано пак си повярва и продължи :)