УЕФА към ЦСКА: Плащате до дни и даваме лиценз

Пак сменят Стойчо, този път с Радуканов
Обновена: 19 сеп 2012 14:58 | 19 сеп 2012 13:00, Георги Пешев
11
УЕФА към ЦСКА: Плащате до дни и даваме лиценз
Стойчо Младенов може да бъде уволнен при загуба от Лудогорец. Снимка: Булфото

"Титан" трябва да плати до края на септември няколко борча и да предостави документи за това в писмото до УЕФА. Направи ли го, ЦСКА няма да има проблеми с лиценза, твърди "Стандарт".

Точният размер на плащанията се пази в тайна. Става въпрос за задължения, натрупани до 30 юни. Инспекторите на УЕФА не са изразили мнения за видяното пред хората на ЦСКА, но в БФС са дали са се разберат какви са възможните варианти за "армейците".

В същото време около отбора се завъртя поредната интрига. "Титан" е готов да отреже главата на Стойчо Младенов при загуба от Лудогорец в Разград, чу се на "Армията". Този път като фаворит за поста е сочен Милен Радуканов, макар че самият треньор отрече.

Както е известно, преди мача на ЦСКА с Миньор ръководството вече беше договорило завръщането на тандема Зафиров-Пенев. Защо и как размисли, остава загадка.

Досега от "Титан" се притесняваха от две неща - агитката и неустойката на Стойчо, фиксирана на над 200 бона. Отношенията с феновете така или иначе са прекъснати, а след босовете запалянковците започнаха да псуват и изп. шеф Венци Живков.

Никой не знае кой собственик ще плаща на Стойчо след година-две, така че нищо чудно загуба от Лудогорец да се окаже фатална за Стойчо Младенов.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
yorlik преди 11 години
mafijata na dyrzavata e problema no go boli njakoi ot ypravljavashtite
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Проблемите във футбола са като проблемите в държавата-морални.Играта не е това, което трябва да бъде. И след като в Европа играем само през юли, начи сме наистина зле.
9
0
 
2
 
! Отговори
улук преди 11 години
Пуснете един фиш от тото1 за да разберете че никой не играе ФУТБОЛ и тея хора ги няма-всичко е ПЛЕЙ -СТЕЙШАН!!!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Левскарите трябва да уважават Пената, защото беше единствения футболист, който играеше чисто срещу Гунди и го пазеше от контузий!
7
0
 
0
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Не си ли съгласен, че в момента ви трябва треньор, а не легенда?
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Димитър Пенев има полуфинал за КНК и четвърто място в света. Създал е Ицо, Любо, Костадинов, М. Петров, Стилян, Бербатов....Ако може да се говори за футбол в България, то е благодарение на него. Няма защо да го слагаме някъде. Вие си помислете имате ли някой, който да може да бъде сложен редом с него?
5
0
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
Ами сложете си го пак, халал да ви е
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Димитър Пенев е жива легенда.
3
4
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Но най-вече важи за цска, за Левски не си спомням такъв случай, ти ако знаеш дай пример, в чорбата са една групичка некадърници на въртележката, но почти винаги се уреждат едни и същи - Тройчо и Пенев-Дърти.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"чу се на "Армията"."Браво. И кой го чу? А кой го каза? А дали го каза или само се чу?Или на Батков му се е причуло?Щото това е информация на "Стандарт. Явно на "Армията" усилено четат "Стандарт"
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кефи ме в България как всеки отбор заменя треньорите си с такива, които вече са успели да се провалят... важи за абсолютно всеки отбор.

Спонсорирани публикации