Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове

21-годишен младеж заклал момичето за "хонорар" от 2 000 лева
Обновена: 28 сеп 2012 14:54 | 28 сеп 2012 14:00,
347
Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове
Снимка: Булфото

Имотен скандал стои в основата на кървавата драма, която отне живота на 21-годишната Женя от Варна.

38-годишната Светлана Димитрова, която е леля на момичето и сестра на бащата на убитата, е поръчала убийството на Женя, обяви окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Физическият извършител на бруталното убийство пък е гаджето на първата братовчедка на жертвата – 21-годишният Петър.

И двамата заподозрени в кървавата история са задържани, като младежът е направил пълни самопризнания.

Причината за зверството е имотна, обясни прокурор Чавдаров. Светлана Димитрова била страшно сърдита на своите роднини, че племенницата й е наследник на по-голямата част на семейните имоти, включително и на къщата, в която живеят двете семейства на ул. „Лоза“ 6А.

За да реши проблема тя повикала Петър, който бил гадже на 15-годишната й дъщеря, и му обещала 2 000 лева, за да убие Женя. Броила му 500 лева "капаро", а останалите обещала след като свърши услугата.

"Убитата се е защитавала до последен дъх. За това има порезни рани по цялото тяло", обясни още варненският окръжен прокурор.

Той допълни, че Петър е разказал всичко пред разследващите, като ги е завел до мястото, където е изгорил дрехите, с които е бил облечен по време на престъплението.

Още по темата

По думите на Чавдаров все още не е ясно защо никой в къщата, където живеят двете фамилии, не е чул нищо. Убийството е извършено през нощта, когато е тихо, но всички от разпитаните до момента твърдели, че не са чули нищо.

"Убийството е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Затова свидетелстват не само десетките рани по цялото тяло на Женя, но и фактът, че острието на ножа се е счупило по време на клането", уточни още окръжният прокурор.

В момента лелята  на Женя и убиецът дават показания пред съдия. По-късно през деня ще стане ясно и  заключението от извършената аутопсия на тялото.

21-годишният Петър не е имал криминално минало. Според закона, ако бъдат признати за виновни, двамата участници в тежкото престъпление може да получат от 15 до 20 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бъдат убити и 2-мата по същия начин, само това е справедливо!!!
22
7
 
32
 
! Отговори
Чужденец преди 11 години
Открай време българите се избиват за имоти.
21
1
 
52
 
! Отговори
lolyo преди 11 години
Лол, каква невероятна футболна драма би възкликнал един вечер покоен коментатор. Просто нямям думи, найстина. 40 годишна жена поръчва племменичната си да я закоят като пиле. *** не ми го побира главата. 20 годишен *** се съгласява да "свърши работата' за 2000 лева. То бива простотия, малей накъде отива този свят.
20
1
 
39
 
! Отговори
valya.doncheva.5 преди 11 години
Потресена съм! Бог да прости горкото момиче и да дава сили на майка му. Съболезнованията са слаба утеха, но все пак: нашето съчувствие за хората, които скърбят в този миг.
19
27
 
17
 
! Отговори
Gipsy преди 11 години
На вас българите война не ви трябва още малко като огладнеете ще се изколите и за 2 лв
18
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво става с хората ли ,12? Телевизия,промиваща мозъци,музика,промиваща мозъци,немотия,озверяване,хората съвсем му изтърваха края.Човекът е най-голямото животно и ***,което може да съществува.
17
1
 
101
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
21-годишен е гадже на 15-годишна ? 2000 лв. за убийство??? Счупил ножа в нея!?!?!? Заради такива *** трябва да върнат смъртното наказание! Ако аз съм на бащата на горкото момиче ще ги утрепя и двамата, после к'вото щат да ме правят! *** мръсни, *** долна!!!
16
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя трябва да го обесят на площада , под бурните аплодисменти на тълпата !
15
12
 
8
 
! Отговори
Свиреп преди 11 години
"Убийството е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин"Искам да знам, кой *** юрист е вкарал тази фраза в употреба, която всички *** *** повтарят !!!
14
1
 
47
 
! Отговори
a преди 11 години
А какви с тези *** , дето за имот убиват човек ? То бива лакомия, бива но.... 38 годишна жена да убие човек за наследство, *** моляви се , те роднините и може да са живи докато тя се гътне ....
13
1
 
43
 
! Отговори
сащисана преди 11 години
Тази "леля" дава ли си сметка колко струва човешкия живот? И струва ли аджеба?
12
2
 
67
 
! Отговори
МИМА преди 11 години
Нямам думи, лелята е за убиване, ама тоя младеж трябва да не е нормален , за да я коли като прасе :((((( какво става с хората.......
11
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно за такива случаи трябва да има линч или задължителна смъртна присъда с изпълнение. Такива *** не трябва да живеят сред нас.
10
21
 
14
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
Вижда ти се малка цената ли? Защо, ти за колко би се съгласил да го направиш?
9
0
 
108
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз се чудя защо максималната присъда е 20 години? Умишлено, по особено жесток начин би трябвало да е до живот затвора
8
0
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е.а си майката.....Тиа двамата да ги дадат на бащата - аз лично ще ида да му помогна да ги заколим като агнета, ама доста по-бавно и мъчително. Баси извратените ***!!! Просто на никой не пожелавам това ама наистина на никой....просто не е истина кво става.....
7
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-странното е, че никой не е чул нищо. В една друга медия пише, че родителите на момичето са спали в съседната стая и те не чули нищо. Това просто не е възможно.Този с ножа май има още неща за казване.
6
5
 
29
 
! Отговори
нененене преди 11 години
ненене - това просто звучи като някъв филм на ужасите. Не вярвам на нищо от тази версия!
5
1
 
71
 
! Отговори
,,PIPO,, преди 11 години
DOJIVOTEN ! NEZABAVNO !
4
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви са тия *** дето се съгласяват да убият човек за някакви смешни 2000 лв.

Спонсорирани публикации