Закопчаха четирима, въртели клубове с компаньонки в Бургас

За час "нежна компания" клиентът плащал 100 лв.
Обновена: 16 окт 2012 14:47 | 16 окт 2012 12:23,
33
Закопчаха четирима, въртели клубове с компаньонки в Бургас
Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Трима мъже и една жена са задържани по подозрение, че са организирали трафик на хора, съобщиха от МВР.
Сред тях е и организаторът на групата – В.Д. на 50 години от Бургас.

По първоначална информация за него работели П.Д. /41 г./ от Бургас и семейство от Сливен – Д.Ж. /31 г./ и 24-годишната В.Ж.

Антимафиотите установили, че П.Д. и сливенчанинът Д.Ж. превозвали и охранявали компаньонките. 24-годишната жена пък била натоварена със задачата да подбира и склонява момичетата.

Младите дами били подбирани от различни градове, а в Бургас отсядали на квартири. Работели само през деня, затова и родителите им не подозирали за специалните занимания.

Момичетата били наясно с бъдещите си задължения, те постъпвали на „работа“ с уговорката заработеното от тях да се дели наполовина. На по-късен етап обаче процентите се променяли, за да достигнат до 70% за сутеньора и 30% за компаньонките.

До момента пред съдия са разпитани 18 свидетелки на възраст между 15 и 25 години, непълнолетнитеот тях са пет.  По техни сведения „работели“ в импровизирани клубове в централната част на Бургас. През летния сезон били настанявани в квартири и упражнявали дейността си и в къмпинг край Созопол.

За час стандартна услуга тарифата им била 100 лв. В цената не влизали транспортните разходи и наемът за предоставеното помещение.

За половин час „нежна компания“ тарифата падала на 60 лв., а „промопакетът“ за сезона бил 400 лв. за 6 часа. Някои от тях употребявали марихуана, за да бъдат по-отстъпчиви пред желанията на клиентите.

При претърсвания на жилищата, ползвани от четиримата задържани, са иззети мобилни телефони, СИМ карти, компютри с порнографско съдържание, визитки на момичета на повикване, сексуални артикули и наркотици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
100 лева за час!!! Тия требе на електрическия стол да ги сложат. Кви са тия цени!
27
1
 
15
 
! Отговори
gomor преди 11 години
Дянкаа, кога ще им вържеш пу.ките с НАП? Кога ще им сложиш касови апарати?Сега човек като ходи командировка не може да си олаби жилата на спокойствие. Я ако са законни 20% ДДС, 10% донък печалба, ще ти даде и фактура па си я прекарай като разход и чиста работа. Няма да се пердашат по училища и детски градини.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хващат и пускат ,пътувам често ,от Телиш до Плевен съм ги запомнил по физиономия стоят и чакат на едно и също място,а точно за тях писаха че са изчистили пътя ,да ,ама друг път.....
25
1
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Сутеньорите да ги пуснат на турските тираджий само за един месец.
24
0
 
9
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Мисля ,че момичетата умишлено избират да имат сводници и дори прежалват голяма част от печалбата си която отива при сводника ! Причината е ,че сред обществата на новопоявилите се демократични страни все още цари стереотипното мислене ,че *** е нещо лошо и неморално ,дори и по-неморално отколкото да убиеш човек ! Проститутките знаят ,че рано или късно все някой ще ги хване и тогава се оправдават ,че били насилвани! Просто хем искат да са *** ,хем пък ги е срам от професията си !
23
2
 
7
 
! Отговори
гном преди 11 години
Ценностна система на жените я няма в днешно време!За смешни пари! Абе момиченца,след 4-5 години на нищо няма да мязате,ще се износите и тогава какво правите?!?Еб***си, за няколко години как се промениха,от к*рва по-голяма к*рва...
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Naprawete prostituciqta legalna, da si pla6tat i danyci i 6te se prikliu4i s wsqkakwi swodnici, modnici. Kojto iska da se prodawa, 6te se prodawa. Naema pome6tenie, edno leglo wytre i ajde. Samo 4e go naprawete LEGALNO. Hem w haznata 6te wliza, hem 6te se prikliu4i s trafika. Mnogo dyrjawi sa si re6ili po tozi na4in problema. Ama bylgarina 4aka pak da minat 500 godini, 4e da otkrie toplata woda.
21
1
 
9
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ ДО 25 преди 11 години
Е за това казах ,че е най-добре за момичетата да са без сводници ! Защото ако имаш сводник и откажеш секс на някоя *** като Митьо пищова ,тогава сводникът ти ще те скъса от бой ,а да не говорим че сводника си купува МЕРЦЕДЕС чрез гърба на глупавите момичета ,които си въобразяват ,че сводника ги пази и разни други тъпотии! А когато момичето работи само за себе си има избор ,ще се *** само с такива клиенти ,които й харесват !
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
10Аве ако си *** и дойде някоя дебела мазна *** (като митьо пищова, или оня чалга продуцента) ще е голем кеф да ти кажа. Ти кво мислиш - че при тях ходят Брат Пит и Джордж Клуни ли?
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
22Aбе за 100 лева на час да ти кажа изобщо не са ***...
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дори в Турция проституцията си е законна.
17
2
 
17
 
! Отговори
Бени преди 11 години
Тия четиримата са солисти не са внасяли лепта където трябва . Сега след като им оформят картите на сътрудници я на МВР или ДАНС ще ги пуснат . А защо не кажат че са от *** произход ? Сводниците са изключително *** парчета . Има един момент когато тотално изпращяват и се женят за тази която доскоро са пребивали до смърт и принуждавали да проституира . Кретенизмът у нас е безграничен и се вижда от всякъде. Бас ловя че ако не днес утре са на свобода с извинение за задържането
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако съдят "работничките" на равни начала с "работодателите" тая "дейност" ще секне от един път. "Работничките" както всичките му жени са ... и съответно няма да искат да плащат с присъда и ще минат на по-леката за тях работа "държанка"... А сега като знаят, че за тях е безнаказано, а могат да го отнесат само "работодателите" то не им пука за нищо. И правилно е образувана "разценката". Значи оня мое отнесе само бой и ..., а "работодателя" мое отнесе тъмън всичко.
15
9
 
65
 
! Отговори
анкета преди 11 години
За или против узаконяване на проституцията в България? Да+Не-
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-древната професия пък си нямат синдикат.
13
0
 
7
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Сега ще се запознаят ще ударят по едно па ще си ходят до следващия път!
12
0
 
20
 
! Отговори
SS преди 11 години
До 10. Вярно е, че на доста млади момичета не им се работи, а може би нямат и друг избор като искат да бъдат имиджови и с айфони? По-оправните си хващат богати тъпкачи /те не са ку.ви, нали така? :))) ), а по-простичките работят на часпром като пускат обяви в сайтове от сорта на Гепиме. Договарят си среща в някое оживено кафе, и ако се уверят, че клиента не е сводник, ченге или психопат му отиват на гости на вечеря :))). Много студентки в София така си докарват някой лев отгоре.
11
1
 
7
 
! Отговори
до боби преди 11 години
тия същите са и наркодилъри и "убиици" чети внимателно!от друга страна най добрите неща в живота са безплатни сещай се!
10
0
 
7
 
! Отговори
aze преди 11 години
Четиримата,..... "въобще" не са познати на полицията ?!
9
7
 
6
 
! Отговори
Боби преди 11 години
Айде стига бе...хващайте наркодилъри, убийци, корумпирани...не ни пипайте единствената утеха за женени мъже хахах

Спонсорирани публикации