Чичарито: Не ми пука, че вкарах от засада

Победата е за нас, трите точки са при нас, това е важното, коментира той
Обновена: 29 окт 2012 16:33 | 29 окт 2012 14:46, Георги Пешев
64
Чичарито: Не ми пука, че вкарах от засада
Снимка: Ройтерс

Нападателят на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес не бе много трогнат от оплакванията срещу съдийството от страна на Челси.

Във вчерашното дерби между двата отбора съдията Марк Клатенбърг изгони двама играчи на "сините". Самият Ернандес пък вкара победното попадение от положение на засада.

Мексиканецът обаче не се вълнува от това и просто е доволен, че тимът му е добавил трите точки в актива си.

"Не ни пука. Ние печелим, ние имаме три точки. Това е единственото нещо, което е в главите ни", коментира Ернандес след мача пред "Скайспортс".

"Вероятно за някои хора ще е спорно, за други няма да е. За нас, ние печелим три точки и е много трудно да дойдеш на "Стамфорд Бридж" и да вземеш три точки. Ние имахме късмет и сме щастливи от това", отсече Чичарито и продължи:

"Беше много труден мач, защото в края на първото полувреме те много ни натиснаха. Но ние имахме късмет, че вкарахме последния гол. Всеки път, когато играем с директните си съперници е трудно, така че сме щастливи от трите точки".

Запитан дали е подозирал, че е бил в положение на засада, тъй като веднага след гола се обърна да погледне съдията, Ернандес отговори: "Вероятно. Вече ми е навик да гледам страничните съдии".

Още новини за Манчестър Юнайтед четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
do Chicarito преди 11 години
Skapan meksikanski bursuk! Prost si na gradinska leika!
55
0
 
1
 
! Отговори
weq преди 11 години
колко си жалък,че иначе няма да вкараш радвай се другия мач няма да има смешни съдий,че да видим как ще вкараш гол.Мексикански ***
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Победата ако не е честна не носи удоволствие. В този случай става дума за пари, и това показва колко прогнило е всичко в света на 'спорта'.
53
0
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Как да не ти пука бе ,лос мексиканос? Нали трябва да покажеш на английските фенове , че освен акъл в краката трябва да имаш поне "грахово зърно" акъл в главата?! Та сега , винаги когато играеш срещу Челси, техните запалянковци ще те освиркват, а играчите на този славен отбор ще играят с двойна стръв срещу вас! И няма съдия да ви бъде този англичанин от немски произход Клатънбърг, който изклати Челси, помагайки като някоя магистралка на съра!
52
0
 
6
 
! Отговори
Съни преди 11 години
Тоз мънечкия попръцко и той си повярва и започна да повдига копитца да го подковават..
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нагъл нагъл като лилавия с дъвкатаман ю и алексчо - срам за английския футбол
50
2
 
24
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
Влиза един в магазин за спортни стоки и казва:-Един екип на манчестър юнайтед.Продавача го пита:-На играч или на съдията?
49
1
 
0
 
! Отговори
dp преди 11 години
Корекция, пост 48, не 50 е "hi haters".
48
0
 
7
 
! Отговори
dp преди 11 години
Ми ето за какъв селяньоршав манталитет говоря по-долу, типичен за фан-базата на юнайтед.Пост 50, "hi haters". *** му обяснявай, че това е само спорт и място за омраза няма, просто хората очакватсправедливост и честно поведение на спортистите, това е *смисълът* на цялото шоу.
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябваше поне 2 дуспи да се дадат за Юнайтед, за да може цирка да е пълен
46
6
 
2
 
! Отговори
GGMUFC! преди 11 години
До до 48И ти виждаш това което искаш за тва въобще кво ми говориш и какъв Атлетико Мадрид ми говориш тва да не ти е Челси да ги громят на финал...трето се научи да пишеш (хванИ)негамотник и къде съм казал,че няма засада тази засада беше несравнимо по трудна за отсъждане отколкото онези 2 на Дроба,когато не беше свирена нито една.Чичаро ви го каза,че не го е*е вкара си гола,взехме си 3-те точки,а ВИЕ ЧУКЧИ С КВО ОСТАНАХТЕ С БОЛЕЗНЕНИЯ В Г*ЗА
45
0
 
2
 
! Отговори
до 60 преди 11 години
Не е точно така, ако си гледал мача с Брага миналата седмица за ШЛ, Юнайтед бяха ощетени на два пъти, първо им бе отменен редовен гол за несъществуваща засада (виж повторенията) и отново беше спряна голова атака с нападател, откъснал се сам срещу вратаря, отново без да има засада. Въпреки това отбора показа характер и стигна до крайната победа (3:2), но никой не се оплака от тези положения.
44
1
 
7
 
! Отговори
до №48 преди 11 години
Щом така говориш за мача с Челси, значи не си го гледал. Виждаш, когато съдиите свирят по правилата, всеки, който хвани Манчестър Юнайтед ги бие. Сети се за Атлетик Билбао или Атлетико Мадрид. Биха Ви и като гости, и като домакини. Виж, дори и Чичарито си признава, че имаше засада ама ти и това не признаваш :DDD
43
0
 
9
 
! Отговори
Ди Матео преди 11 години
Е щом не му пука на мексиканския *** , е га Оби Микел го тури на жена му.Па после нека пак да не му пука.
42
18
 
5
 
! Отговори
Hi haters преди 11 години
ХАХАХАХ ТОЗИ МАЧ БЕШЕ ЗА ВАС ВСИЧКИ ХЕЙТЪРИИИИИ най много обичам такива нещастници като вас все да се оплаквате как ВЕЛИКИЯ ЮНАЙТЕД все е бутан от съдии,господ и кво ли още не,ЮНАЙТЕД винаги ще е тук и ще ви трови,когато чехли взеха титлата с голове от засади не помните нали малки мършички,но всичко винаги се връща и то тройно по-сладко.GLORY GLORY MAN UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED and *** U ALL HATERS
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали отборите трябва да играят с един и същ екип? Защо съдията беше в черен екип, а не в екип на Манчестър Юнайтед?
40
0
 
13
 
! Отговори
Българин преди 11 години
*** без чест.
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чичарито е човекът- засада, редовно следя английското и до това заключение съм стигнал. Относно съдиите, мисля че тях трябва да вините, няма футболист на тази планета, който да съжали, че съдията не е внимавал в дадения момент, нека бъдем честни за което. Относно Манчестър Юнайтед, мисля че отбора не носи вина за съдийството, така че излишно се пените срещу тях.
38
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледай повторението пак, Йънг падна защото беше спънат, той се опита да надбяга Иванович, но Иванович смени посоката и му закачи крака. А в ситуацията с Евънс картон трябваше да има, а съдията беше на идеална позиция за да види дали е извършено нарушение. Засадата за 3я гол не я оспорвам, но беше тънка и страничният не я видя, както не видя и играта с ръка на Луиз. Челси играха много грубо на моста за пореден път, този път обаче отсъжданията бяха в полза на Юнайтед, не всички обаче...
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е какво да искаш от мексикански ****ераст?Може да мразя Челси, ама *** от МЮ са ми още по-антипатични