Бивш футболист на ЦСКА съди клуба за 475 000 евро

Александру Пакурар си търси правата, след като избяга от клуба
Обновена: 4 дек 2012 16:22 | 4 дек 2012 11:35, Георги Пешев
21
Бивш футболист на ЦСКА съди клуба за 475 000 евро
Пакурар ще съди ЦСКА. Снимка: Булфото

Още един футболист заведе дело срещу ЦСКА за неплатени заплати и траншове. Става въпрос за Александру Пакурар, който си събра багажа преди две седмици и избяга от "Армията".

Румънецът ще съди червените за неполучени 475 000 евро. В сумата влизат траншовете и заплатите на Пакурар за три години.

Както е известно, бившият халф на Стяуа и Динамо Букурещ пристигна в ЦСКА като свободен агент, подписа за три години и дори се наложи бързо в титулярния състав, но така и не получаваше заплатите си и избяга от клуба.

В същото време се разбра, че защитникът Апостол Попов-Апата се е разминал с тежка контузия по време на мача за Купата на България с Чавдар Етрополе.

Апата бе сменен в началото на второто полувреме след сблъсък с играч на Чавдар, като лекарите на ЦСКА имаха притеснения за увредени кръстни връзки и менискус на коляното на Попов.

Направените му изследвания обаче са показали, че Апата е получил само сериозен удар, от който има оток и синина. Така Попов ще излезе титуляр за ЦСКА при домакинството на Локомтив София този уикенд.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За ЦСКА незнам, но сините са такива палячовци, че всички в Европа се надяват на забавление с тях. Абе от шопско ли е, не го хвали.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ГУРБЕТЧИЯАбе гурбетчийо,що се не останеш там където си и не казвай повече че си българин.И аз съм работил в чужбина,и там и навсякъде си има *** които искат да им работиш безплатно.Какво е виновен този,че вашите некадърни управници сте му обещали това?Има си договор човека,има неплатени заплати ,следователно договорът не се спазва и следват санкциии.Комунизма умря!Разберето го това *** чорбета.
17
2
 
1
 
! Отговори
просветен преди 11 години
Едно е сигурно че агитката на ЦСКА още от 1989 се толерира да оплюват Васил Левски и България докато на техен фон политиците ни извършват геноцид в БГ!.Само по цветущите псувни срещу Митрополит Николай се разбира от кого произлизат!.И сега си имаме агент и доносник за Патриарх,и като прибавиме Булгаков излиза че идните деситилетия "народа" ще се кланя на сатаната а не на Бог!.Помиярската СКАТ и агитката на ЦСКА такъв к.р забиха на БГ-народа който В НАЙ-ТРУДНИ МОМЕНТИ Е ЛИШЕН ОТ БОЖИЯ ПОМОЩ!
16
2
 
2
 
! Отговори
mirakliiski преди 11 години
Абе кви траншове и заплати за 3 години,вие журналишчета позаинтерисувайте се поне малко,тоя е в отбора от 5-6 месеца,само интриги създавате,ама щом е ЦСКА плюене в един хор ,а за онези от подуене сакън да не се каже нещо негативно,че току виж Боко тиквата ви е затрил.Жалки сте..
15
5
 
1
 
! Отговори
ЦСКА Шеф преди 11 години
Да му платим ли заплатата? Да (+) Не (-)
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От къде толко пари бе, Александру, то в държавата няма толко, ти искаш от една фирма :D
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ГУРБЕТЧИЯ. А иначе българите за "български ценности" говорят и защитават ,и как лицемерно плюят по снимката с онези двете дечица показали среден пръст пред надписа : към светла бъднина върви" ТЯ БЪЛГАРСКАТА СВЕТЛА БЪДНИНА Е КОГАТО ИЗЛЪЖАТ НЯКОЙ ,НЕ МУ ПЛАТЯТ ЗАПЛАТАТА ,Я ОБЕРАТ НЯКОЙ БАНКОМАТ !
12
1
 
5
 
! Отговори
БГ Съдия преди 11 години
Да ги съди.....ще им осъди шушоните.....намерил от българи пари да иска хахахаха....нищо ще му остане разходката по българско.
11
3
 
9
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Този румънец не е добре с главата , от българи заплата чака !!! Абе мойто момче ,българите ако бяха съвестни хора и ако плащаха заплати ,аз и такива като мен нямаше да избягаме от Бг. !!! Преди да решите да отидете в Бг. ,питайте бе хора ,питайте ,за питане никой пари няма да ви вземе ,питайте такива като мене защо сме избягали от Бг.
10
1
 
4
 
! Отговори
МУРА ЕВРОГРАНДА преди 11 години
И Пакурар каза Мур за Цска-Цдна!
9
5
 
3
 
! Отговори
leWCki евроидиот преди 11 години
leWCki - единствения сертифициран ***
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в цска са олицетворение на мутробизнесмените в БГ... правят си оглушки като трябва да плащат.. и докато един футболист може да замине лесно за чужбина и да съди клуба, за обикновения Български работник не остава друго,освен да продължава да работи без пари от страх,че няма да вземе изработеното,а и е КРИЗА, въпреки ,че дерибея кара бентли ,а не му се дават 500 лева заплата.Алоооу ,дипутатити, приемете закон на втория месец без заплата запориране на сметките до изплащане с лихвите !!!!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА АРМИЯТА ИМА ХОРА ЗА ЗАТВОРА,СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ ЛИ ПОДПИСВАТ ДОГОВОРИ СЪС КУЦИ КОНЕ ? ВЪВ А ГРУПА ФУТБОЛИСТИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ 1500 ЛВ БРУТО НА МЕСЕЦ,ПОВЕЧЕТО НЕМОГАТ ДА СПИРАТ ТОКАТА
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То да е първият, който съди клуба, с мед да го помажеш. Розови, малко ви е!
5
0
 
25
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Има договор за толкова пари - иска си ги! Не е измислил някаква имагинерна сума, а си иска сумата по договора. Палячовците са тези, дето са подписали договор с човека, обещали са му ги, а после не са му платили нищо. Ако сега ти предложат работа за 10 бона на месец с три годишен договор, ти зарежеш други предложения и дойдеш, работиш няколко месеца и не ти платят нищо, няма ли да напуснеш и да ги съдиш, а ?
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"...както и заплатите до края да договорните му отношения с ЦСКА...."Открийте си сами грешката!
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ти в цирк, като цска какви искаш да играят, освен палячовци?
2
8
 
6
 
! Отговори
ЦСКАр преди 11 години
Тоя па к`ъф е?
1
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много са ми смешни такива палячовци ,искал милион лева ,чакаи бе знаеш ли колко пари са това изобщо.

Спонсорирани публикации