Опит за грабеж на банка в столичния квартал "Люлин"

Охраната на клона предотвратила обира
Обновена: 17 дек 2012 16:33 | 17 дек 2012 11:30,
51
Опит за грабеж на банка в столичния квартал "Люлин"
Снимка: Булфото

Петима въоръжени са се опитали да ограбят банков клон в столичния квартал "Люлин", съобщиха от МВР.

Сигналът за неуспешния грабеж е получен в полицията около 01:15 тази нощ. Той е подаден от охранителя на банков клон на ЦКБ в квартал "Люлин" в София. Бързата му реакция и съобразителност са причината обирът да е неуспешен.

Петимата грабители разбили входната врата на банката. Вътре обаче в бронирана кабинка е бил охранителят на клона. Той успял да подаде сигнали както на телефон 112, така и до дежурния център по сигурност към банката.

Петимата обирджии запрашили в неизвестна посока, преди да пристигнат полицаите. По информация на БНР двама от тях били въоръжени с автомати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
0
 
! Отговори
Янко Лудия преди 11 години
До nekoi si Братленце дори за теб да е така ,това не означава че се отнася за всички. Давам ти един пример: Ти се страхуваш от някой и според теб той е бог, но според други има хора който са повече от България и ако питаш тези хора,те ще ти кажат че това са Братя Домусчиеви.
46
2
 
1
 
! Отговори
Янко Лудия преди 11 години
Братленца вие що си мислите че има некой недосегаем в тази държава?очевидно всичко е възможно и за всеки е възможно. Дали е Президента,дали е летище ,дали е *** и да не изброявам още, просто на всеки си му идва времето и всеки си носи отговорноста и кръста в джоба. Кой е знаел и кой не ,хората са отишли там въоръжени и всички пък знаем че от куршъм никой не може да се опази ,така че според мен това е началото. Продължението ще видим какво е....
45
2
 
4
 
! Отговори
22 преди 11 години
Много го мразите,това вие червени отрочета, или кандидат п...ци, ама -" но пасаран". Цветанов ги лови като ястреб-пилета.И тия, ще паднат в кюпа като свищовските "студенти", убиеца на момчето-снабдител в София , " килърите и т.н.Въпросът не е "кой -кого", а който трябва. И тъкмо затова побесняхте.Последната ви крепост - Съдебната система- скоро ще падне. Само да минат изборите. Вие какво мислите -нещо насаждано половин век (че може да живееш без да работиш ) ще се отстрани с един замах.?!?
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви чудеса стават и то точно в разгара на борбата с корупцията и организираната престъпност!Нали това беше централното обещание на ГЕРБ?Щели да се справят с корупцията, а се га анализаторите казват, че тя е нараснала толкова, че е в невиждани до сега размери.Освен това, щели да се справят с организираната прерстъпност и тероризма ... и ето - за пръв път от много години бомбен атентат в Бургас, бомбени заплахи всеки ден и обири на банки всеки ден. Наказани почти няма.Гарантирано от ГЕРБ!
43
5
 
4
 
! Отговори
Даси преди 11 години
До МРЪСНИ ДЕМАГОЗИ Точно това време, което описваш, роди и създаде любимия ти вожд, известен като Тиквата-
42
6
 
11
 
! Отговори
МРЪСНИ ДЕМАГОЗИ преди 11 години
Простите КОМУНИСТИ, които плют по ГЕРБ и искат оставка нека си припомнят, колко обрани трезори, поръчкови убийства в центъра на София, и отвличания имаше през техния мандат, да не говорим за купонни системи, силово застраховане и палене на магазини, кортежи от мутренски джипове стрелящи в дискотеки, кредтини милионери и финансови пирамиди, които съсипаха народа, нагли крижби на ДДС...
41
6
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
кражби,грабежи,убийства и безработица...неспособност и по скоро безхаберие на властта да се справи с положението в страната..хубаво е да управляваш ..но ако си некадърен трябва да се оттеглиш..а не да се оправдаваш с тия преди теб..мисля че българина няма да подкрепи повече тази безхаберна и некомпетентна партия..самозабравила се и самопохвалеща се с успехи които българина не вижда..ДОЛУ ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА!
40
8
 
7
 
! Отговори
nekoi si преди 11 години
Със сигурност тея незнаят на кой е била банката иначе надали щяха да я оберат....а за тея които незнаят какво е *** аз мога да кажа....*** за момента е България
39
4
 
5
 
! Отговори
СВЯТ преди 11 години
ТОВА Е АТЕНТАТ ВИНОВНИ СА .....ХИЗБУЛАХ...
38
3
 
10
 
! Отговори
АМАН преди 11 години
Жалко, че на 21-ви няма да дойде края на всичката тази Простащина... много Жалко.каква ли Майка е отгледала подобни ***
37
5
 
6
 
! Отговори
Vapros? преди 11 години
Kakvo tochno sa "***" osven che sa mutri i znam che sasipaha hubavata Varna? Smisal, otkade sa, kolko choveka, kakvi "biznesi" praviat? Niakoi znae li izobsto ili prosto taka si vikate *** bez da imate malko poveche informazia?
36
17
 
18
 
! Отговори
aa преди 11 години
Ако не можете да ги крадете направо ги палете тия банки,стига сме робували на банките,стига са си печатали пари без покритие придизвикващи все по-задълбочена криза те си правят каквото си искат а от нас се иска само да си мълчим и да работим за някви мизерни пари за да можем да плащаме осигуровки,данъци,такси на робовладетеля(Държавата).Това не е нищо повече от съвременно робство обвито в малко по-лъскава розова опаковка.
35
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боковата зима ;)
34
6
 
2
 
! Отговори
do N 30 преди 11 години
До Анонименoff ne se obajdai nepodgotven...ami ako iska6 ela v Lulin i tam se pravi na ymen...dri6nq takava
33
3
 
10
 
! Отговори
бай Ганчо от EU преди 11 години
Още 23 години се очертава глад и беднотия в Бе-гето.
32
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От тия петимата, колко са бивши или настоящи полицаи?
31
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов да си плати на служителите, че почнаха да правят простотии.
30
2
 
8
 
! Отговори
Пожарникар преди 11 години
Какво може да се случи на Кооперативния в Люлин - да с еопитат да ограбят Кооперативна банка :D Еманация на действителността...
29
9
 
9
 
! Отговори
Хектор до 19 преди 11 години
Това не е обир на "съотечествениците",а на БАНКА,която нито се знае на КОЙ е,нито пък на този НЯКОЙ му пука за "съотечествениците".И друго пичага,точно "твойте банки докараха кризата"-забрави ли???????????
28
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И гольовците в Бг ,започнаха да обират .....!Първо да проучат ,....''КОЙ ОБИРАТ"?Предполагам ,че няма да стигнат ,до ---Бг-СЪД.,...Присъдата ще бъде ИЗПЪЛНЕНА ,преди това !

Спонсорирани публикации