400 чифта маратонки менте хванаха митничари

Пренасяли ги турчин и българин
Обновена: 20 мар 2013 14:53 | 20 мар 2013 13:03,
2
400 чифта маратонки менте хванаха митничари
Снимка: Агенция "Митници"

Нови два опита за пренасяне в търговски количества на спортни обувки, имитации на световноизвестни търговски марки, бяха предотвратени през нощта от митничари на Капитан Андреево, съобщиха от Агенция „Митници”.

При проверка на два автобуса, съответно с турска и българска регистрации, митническите инспектори откриват в личния багаж на двама пътници близо 400 чифта спортни обувки.

175 чифта спортни обувки с марката Adidas и 50 чифта спортни обувки , с логото на Lacoste е пренасял турския гражданин Н.С. от Истанбул , а българския гражданин А.Ю. от Пловдив - 100 чифта маратонки с логото на Adidas и по 20 чифта маратонки с логото на Nike и на Puma.

Стоката е задържана с основателни съмнения за нарушаване на правата върху интелектуалната собственост. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Патриоте, идеята ти е безумна!2006-та си купих Reebok от магазинче в подлеза под НДК за прблизително 120лв !!!След по - малко от месец не натоварващо носене в градски условия се скъса не само едната, а и другата обувка, така, че не ставаха повече за носене.От тогава не нося Reebok. И не защото не произвеждат качествени стоки, а заради спомена от закупените ментета...
1
2
 
20
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Раздайте ги на бедните и сираците *** куки!

Спонсорирани публикации