Заплашиха 15-годишно момиче с пистолет до гробищата

Маскираният откраднал 262 лв от детето
Обновена: 29 мар 2013 14:49 | 29 мар 2013 10:39,
27
Заплашиха 15-годишно момиче с пистолет до гробищата
Снимка: МВР, архив

15-годишно момиче е заплашено с пистолет и са й отнети 262 лева, съобщават от полицията в Пловдив.

Снощи около 20:00 часа на ул.”Братя Бъкстон” до траурен парк „Южен” маскиран мъж заплашил с пистолет 15-годишно момиче и й отнел 262 лева.

Полицаите са задържали вероятния извършител на грабежа - 18-годишния Д.К. Впоследствие станало ясно, че момчето има съучастник - 20-годишният Х.К.

В апартамент на ул.”Александър Стамболийски” полицаите открили газов пистолет, маска и медицински ръкавици.

Двамата пловдивчани са задържани в ареста за 24 часа. Случаят е докладван на Районна прокуратура Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виж ся (сега), бате. Майните сте много големи комплексари. Особено големи комплексари са католическите майни. Да вземете да попътувате малко по света, да видите това-онова, граждани да станете. Дано!
17
0
 
2
 
! Отговори
Julian преди 11 години
250 lv ,ne sa izobshto pari , Sigrno deteto mnogo se e oplashilo, az kato bjah na 14 godinihodeh na chastni uroci po matematika i mi se sluchi pochti sashtoto neshto , no az si krieh parti v Chorapa , taka che te mi vzeha samo 5lv koito imah v portfeila, no e ujasno samoto prejivjavane.
16
4
 
1
 
! Отговори
побеснял преди 11 години
15 годишна лол и откъде има толкова пари тва неверъстно дете??????????
15
0
 
7
 
! Отговори
Буров преди 11 години
до маги,оли и наблюдател. Доказани ***,само злобни , завистливи,комплексирани селяци миришещи на "гюбре"и "чесън"селяци може да се засягат и да не приемат истината. Две години от живото ми ги взеха такива селяци като вас от филибето.Когато бях там имаше програма на военните ,всички войници по това време да дават "материал"безплатно за облагородяване на селяците от филибе. Така че питайте тези които мислите за "майки"дали не са ползвали тази услуга. Може и да имате нещо от софийското.
14
0
 
4
 
! Отговори
АНОНИМНА. преди 11 години
ЖЕЛАЯ ВИ РАДОСТ И ЩАСТИЕ И НЕЙНИТЕ ПАРИ ПО ДОКТОРИ ДА ГИ ДАДЕТЕ. СТО ГОДИНИ ДА ЖИВЕЕТЕ И КАТО СТОНОЖКИ ДА ХОДИТЕ. ДА ИЗЖИВЕЕТЕ ТОВА, КОЕТО МОМИЧЕТО Е ИЗЖИВЯЛО.
13
0
 
1
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
До ТемерутТи нещо против обедната почивка ли имаш? Сигурно ти е много гадно да излезеш от работа на обяд, да хапнеш нещо на спокойствие. А това, че повето *** решавате да си вършите нещата ТОЧНО в обедната почивка, си е лично ваш проблем.
12
0
 
8
 
! Отговори
Маги преди 11 години
До Буров - Селянията простако се определя не от месторождението, а е състояние на духа. Ти може да си се родил на жълтите плочки, но доказа на всички че си чистокръвен, 100% ***.
11
2
 
6
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
До Чиновник: Господ, когато е раздавал акъл вие пак сте били в обедна почивка...
10
1
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
До чиновник: *** си бяхте чиновниците, и *** ще си останете во веки веков! Ами за 15 годишно момиче сумата никак не е малка, без да смятаме стреса, на който е била подложена!
9
4
 
6
 
! Отговори
OLI преди 11 години
До Буров- ABE,MULYO, BABA TI OSHTE TI PRASHTA TURSHIQ OT SELO, AMA TI SE PRAVISH NA ,,SOFIQNEC,,......
8
1
 
4
 
! Отговори
D-R CIC преди 11 години
До Чиновник- AYDE NE SE PRAVI NA BAROVEC....
7
9
 
11
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Чета ви коментарите и забелязвам, че смятате сумата от 262 лв. за "много пари". Щом са "много" не виждам какъв ви е проблема, че взимате по 500 лв. заплата. Това е почти двойно на "многото пари" 262. лв.
6
1
 
14
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Живеем в такива времена, че надали 262лв ще и стигнат за парното и тока... Странно е, че е имало толкова много пари, но сигурно всичко си има обяснение... дано детето е добре, защото това си е голяма психическа травма...
5
3
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
До Буров, гениален или брилянтен е поста ти, все още се чудя. А ти от коя дупка излезе?
4
8
 
25
 
! Отговори
Буров преди 11 години
Докога ще търпиме всякакви селяци дето се довличат от какви ли не дупки и обори. Гадния амджик "зелю зелев" да изгние в "гюбрето"на село дето напълни София със всякаква смрадлива,крадлива,изключително проста и злобна селящина. Няма по нагли,злобни ,подли и решени на всичко за да се задържат в нашия град, от селяците които постоянно идват в София. "Можеш да изкараш селянина от селото, но селото от селянина не." "Елин Пелин"
3
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всъщност знаеш ли аз колко пъти съм имала пари в мен на тази възраст. За уроци, за плащане на екскурзии и т.н. Не казвам че момичето ги е носило по някоя от тези причини, но не е невъзможно дете да има толкова пари... Глупаво е веднага да започвате да твърдите че детето е наркоманче, алкохолик и прочие като не знаете за какво са тези пари.
2
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
може да си ги е заработила...
1
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
15 годишна с 262 лева в брой? И за какво са и толкова пари при това да си ги носи в чантата? За алкохол и наркотици? Само не ми казвайте, че майка и я е помолила да иде да плати тока и парното.

Спонсорирани публикации