Полицаи разбиха домашна нарколаборатория в Крън

По случая е арестуван 27-годишен мъж
Обновена: 22 апр 2013 15:06 | 22 апр 2013 12:54, Красимир Ангелов
18
Полицаи разбиха домашна нарколаборатория в Крън
Снимка: Булфото

Полицията разби домашна нарколаборатория в Казанлъшко, съобщават от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

По случая е арестуван 27-годишен мъж, който отглеждал марихуана в специално помещение, разположено в двора на обитаваното от него жилище в град Крън.

При претърсването криминалистите от полицейското управление откриват, че помещението, където 27-годишният С.И. отглежда марихуаната, е специално пригодено - оборудвано е с вентилация, отопление и осветление. Там са намерени и иззети 44 растения, високи около метър и засети в пластмасови кофи, които при направения наркотест реагирали на марихуана.

С.И. е задържан в полицейското управление в Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: марихуанаКрън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
еее преди 11 години
ДО КОМЕНТАР10 ТИ НЕДАВАИ *** ЪКЪЛИ
16
0
 
4
 
! Отговори
1 баща преди 11 години
искам да кажа че сьм много добре запознат и с отглеждането и с пушенете и с ефектите на тази билка .. за жалост 1во в Бьлгария ни трябват нови закони и 2ро както виждам има доста закостенели мозаци които знаят само 1 - те не желаят да погледнат нещата от другата им страна
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това е поредната новина..поредния хванат със тия бурени---значи садиш бурен-отиваш в пандиз-е нали сме европейси съюз??? предлагам да се наказва строго продажбата , а не употребата или саденето на 3 раста!в противен случах всички депутати на тест за наркотици
14
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 11 години
Не си е платил рекета на МВР и автоматично го разбиват за да покажат на другите производители на дрога че трябва да плащат само на МВР
13
1
 
3
 
! Отговори
Боб Марли преди 11 години
до "една майка".Марихуаната не е опиат!!! Образовайте се преди да говорите глупости.
12
4
 
2
 
! Отговори
ЕДНА МАЙКА преди 11 години
ДО ГОСПОДИНА ОТ 11 . ГОСПОДИНЕ! ОБРАЗОВАНА СЪМ И СИГУРНО СЪМ ПО ВЪЗПИТАНА ОТ ВАС. И ДА ВИ ИНФОРМИРАМ ЛИ ЧЕ ЗА 30 ГОДИНИ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ МИ СА МИНАЛИ ВСИЧКИ ОПИАТИ НА ОКРЪЖНА БОЛНИЦА. РАЗБИРАМ ОТ ОПИАТИ И ТО ПОВЕЧЕ ОТ ВАС ЗАЩОТО СЪМ АНЕСТЕЗИОЛОГИЧНА СЕСТРА, А САМО ЛЕКАР МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА., А НЕ ТАКЪВ НЕКОМПЕТЕНТЕН КАТО ВАС. НЕ СТЕ СЕ СБЛЪСКВАЛИ С ТАКАВА ЛИЧНОСТ.А ТРЕВАТА КАКВО Е?!- ДНЕС ТРЕВА , УТРЕ ТРЕВА И НА КРАЯ В НЯКОЯ ГРАДИНКА НА ПЕЙКАТА ОПУЛЕН. И ДНЕС ДОЙДЕ ЕДИН ТАКЪВ ДА ТЪРСИ
11
2
 
4
 
! Отговори
Пилот преди 11 години
До "една майка"(Необразована явно).Какво общо има тревата с наркотиците? Алкохола и цигарите са много ,ама много по-голям наркотик.А тоя *** никой не го защитава,а напротив.Искал е да спечели от едно растение.И никой не ви кара да пушите марихуана,но промитите ви мозъци и некомпетентността ви е за срамота.Вземете четете малко,и не се изхвърляйте като ***** на мокър пясък.Единственото което правите е да се излагате.
10
0
 
6
 
! Отговори
вълчо преди 11 години
В Районно управление Полиция - Казанлък е получен сигнал за извършена кражба от апартамент. От извършения оглед е установено, че неизвестно лице е проникнало вътре и е извършило кражба на 4000 лв. и златни накити.Сигнал за друга кражба е получен на 20 април в РУП - Казанлък. Сигналът е подаден от Х.Д. от Казанлък, който заявил, че от избеното помещение на къща е извършена кражба на меден казан, медна тава и две пластмасови туби пълни с нафта.Господа полицай такива престъпления разкривайте.
9
2
 
5
 
! Отговори
Боб Марли преди 11 години
до "една майка". Проблема, че имате наркоман вкъщи не е на хората, които пушат трева, а на необразованите майки, които слагат всички наркотици под един знаменател.В този ред на мисли, аз не бих имал нищо против детето ми да пуши трева, ако това е неговият избор.
8
4
 
5
 
! Отговори
една майка преди 11 години
ЗА ВСИЧКИ ЗАЩИТНИЦИ НА ТОЗИ ЮНАК.КАТО СТЕ ТОЛКОВА ОПЕРЕНИ ЗАЩО НЕ СЕ НАПУШИТЕ ВИЕ ИЛИ ДА ДАДЕТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА. ВИЕ ГРЯХ И СРАМ НЯМАТЕ ЛИ .?? ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ДА ИМАШ НАРКОМАН В КЪЩИ?! НЕ ЕДИН НЕ ДВА НЕ ТРИ АПАРТАМЕНТА ЗАЕДНО СЪС ОБЗАВЕЖДАНЕТО ЗАМИНАХА НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ. РЕЗУЛТАТА Е ЕДИН НА НУЛА ЗА РАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ. НА КОЛ ДА ГО НАБУЧАТ ПАК МУ Е МАЛКО.
7
1
 
8
 
! Отговори
Chong преди 11 години
***...каква нарколаборатория бе?Оранжерия,и снимката ви не е актуална пак.*** журналистчета.
6
0
 
8
 
! Отговори
Бинчо преди 11 години
Защо Казанлъшките полицай не се справят с битовата престъпност, а се занимават с коноп,цигари и таксита.Прах в очите на хората.
5
1
 
3
 
! Отговори
Боб Марли преди 11 години
Номер 3 е някой ушав пеленгатор.
4
2
 
6
 
! Отговори
миуиваниуи преди 11 години
До 3: тебе кво те интересува дали някой пуши трева, а?! Нещо лично да те засяга, да застрашава някой друг? Тебе да те затваряме ли при ***, ако се наливаш с ракия у вас или се правиш на тарикат с уиски по заведенията?!
3
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Боб Марлида го затворят този млад човек в килия със загорели *** тренирали бокс пък и тебе заедно с него щом ти е толкова мъчно
2
0
 
5
 
! Отговори
Юта-Русе преди 11 години
Като гледам, това си е коноп.От него се правят въжета. Прави се и манела.
1
3
 
24
 
! Отговори
Боб Марли преди 11 години
Поредният млад човек арестуван за отглеждане на растения.Чудя се кога ли ще свърши наглостта на нашето МВР и ще спрат да пълнят сайтове с подобни новини.Кога ще прочетем, че са заловили корумпирани политици, съдии, митничари или полицаи? Кога ще прочетем, че са заловили големи криминални групировки?Кога ще прочетем, че са се справили с битова престъпност, от която е пострадал всеки един от нас?