Шофьорка с BMW помля и уби момче на "зебра"

12-годишният издъхнал на място, водачката не е била пияна
Обновена: 28 май 2013 14:32 | 28 май 2013 12:16,
176
Шофьорка с BMW помля и уби момче на "зебра"
Снимка: Булфото

12-годишно момче загина на място, блъснато на пешеходна пътека, в Свиленградско, съобщиха от МВР.

Катастрофата е станала в 18.00 часа вчера в свиленградското село Капитан Андреево.

Според първоначалните данни 47-годишна водачка на BMW е карала с несъобразена скорост колата си.

Инцидентът е станал при наличие на знак "А-19" (Внимание, деца - бел.ред.) и бледа маркировка за пешеходна пътека тип "Зебра", когато на платното излязло детето.

Жената не успяла да намали и да спре, вследствие на което ударила с автомобила си момчето, което издъхнало на място.

Шофьорката е изпробвана с дрегер, който е отчел нулеви стойности.

Образувано е досъдебно производство, разследването продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До популист Дотук води липсата на държава и законност, мафиотският начин на управление, корупцията, тоталната безнаказаност на всякакви престъпни ***. И ужасната простащина навсякъде!!!При тези обстоятелства и тази съдебна система, аз лично веднага бих пръснал мозъка на шофьорката-убиец.
104
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Надежда ПРАВА СИ . Само дето майки се събират да протестират срещу смешните майчински, работници се събират да протестират заради ниските заплати, земеделци протестират защото им изкупуват продукцията на безценица, почернени родители протестират ,че убийците на децата им са на свобода-НЯМА ЕДИННО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО И ЗАТОВА ЩЕ МРЕМ ВСЕКИ ДЕН.
103
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ДокАТО не се въведат сурови закони, ще продължаваме да четем такива статии още дълго време. На тая жена нищо няма да и направят, най много ословна присъда и отнемане на книжката.
102
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-малко пешеходни пътеки = по-малко инциденти.
101
7
 
9
 
! Отговори
популист преди 10 години
А на бас, че вскупом гласувахте за герберасти, комунисти и турци, и сега понеже никой няма да барне Наказателния кодекс, тая ще се измъкне с условна....А на бас. Не ща само да се ловя на бас, че утре или вдругиден, там някъде може да пресича и вашето дете.
100
0
 
35
 
! Отговори
bau преди 10 години
"Бледа маркировка" - смятай общината не я е подновявала от 1978-*** година !
99
1
 
45
 
! Отговори
ubbyu преди 10 години
Значи държавата ни накара да караме с включени фарове, а едни маркировки не може да направи. Пълен абсурд
98
1
 
29
 
! Отговори
OllO преди 10 години
До Анонимен 100Много си прав за опреснителните курсове, но и изпити! Сигурно ще намалеят наполовина шофьорите. Поне тези де, които имат книжки.Преди време си бях в Русе да си подновя книжката.Първо се смаях,че никакви изпити или прегледи,само там едни левчета ми искаха.След това се смаях на гишето за получаване.Една баба пред мен си беше обула наобратно панталона,но имаше и други с явна деменция (зяпнали усти,видимо неграмотни или не виждащи) на гише "Получаване". Нямам повече какво да кажа.
97
0
 
10
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
До Никита- слизаш и го пребиваш като куче.....
96
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лека му пръст на детенцето! Щом и жените спряха да мислят за децата и да ги убиват по пешеходните пътеки... стана страшно
95
0
 
65
 
! Отговори
Никита преди 10 години
Вчера спрях на "зебра" на бул "Хр. Ботев" , преди "Солунска" и един "специалист" ме блъсна отзад, даже започна да ми се кара, че съм спряла на два метра от зебрата, а то и там имаше пресичащи....
94
0
 
36
 
! Отговори
il_cho преди 10 години
Боже, няма елементарно възпитание и култура българският шофьор! "Големите" шофьори... всеки ден гледам как ми пилят гуми по кръстовищата, как ми се демонстрира колко ги бива да правят дрифтове... абе пикльовци, още живеете с мама и тати, а гоните 30, но нали сте е бееевенце... ех, кеф. Вчера, докато се събирахме компанията в зона Б 18, на булевард инж. Иван Иванов и цар Симеон видях за 10-на минути колко пъти колите не спряха на пешеходните пътеки, как едва не помнляха жена с деца. Трагедия!
93
2
 
49
 
! Отговори
говедо селско преди 10 години
Това е 47 годишно нагло и безпардонно ***,което признава собственото си его и нищо друго-закон ,деца,зебра,за *** няма пречки да мачка и убива.Линч на ***
92
1
 
23
 
! Отговори
Надежда преди 10 години
Ако наистина искаме да настъпи промяна и да не загиват хора на пешеходни пътеки, защо не се съберем на протести с цел приемане на нови закони и глоби за подобни инциденти (задължителен обществено полезен труд, ефективна присъда при скорост с повече от 30 км над разрешената и т.н.)?Почвам да си мисля, че ние можем да се обединяваме само, ако става въпрос за пари (цената на ток/парно/вода, пенсии, заплати, детски, майчински и прочие).Докато разсъждаваме така, нищо положително няма да се случи.
91
0
 
20
 
! Отговори
слона преди 10 години
Нямам думи! Поредната трагедия. Отново се вижда тоталната липса на възпитание у българина. Коренът на всичката тази свободия и простотия е семейството и чалгаджийското възпитание, което получават децата.
90
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поне 90 % от българите трябва да карат опреснителни курсове, и незнам по какъв начин да им се набие в главите , че на зебра се спира и се чака....ежедневно някой аха да ме отнесе на зебра(ходя пеш до службата)
89
6
 
53
 
! Отговори
Христо преди 10 години
Марката на автомобила няма нищо общо. И аз имам BMW, 300 коня но карам нормално. Давам път, спазвам знаците. Колата не е важна, а това в главата.
88
2
 
29
 
! Отговори
родител преди 10 години
Тази *** чалгарка в панделата , ама там където има *** , сяка вечер да и се упражняват в 10-ката. Гадина ниедна.
87
0
 
42
 
! Отговори
ime преди 10 години
Видят се с пари и айде- скъпа кола, а щом си със скъпа кола, значи правилата не важат!А, ти учи детето си да пресича на забра, защото там е безопасно. Да изгние в затвора дано!!!Но и това няма да помогне на родителите, загубили по- ценното от живота си...
86
0
 
1
 
! Отговори
Стефка преди 10 години
До хондаджия Ахам а ако каваха Хонда от 2012 няма никакъв шанс да бутнеш някой така ли?!?!?!?!?