Тиаго Силва с мерак за Барселона

Според изданието защитникът е съгласен да заиграе на "Камп Ноу"
Обновена: 10 юли 2013 14:08 | 10 юли 2013 09:30, Красимир Ангелов
0
Тиаго Силва с мерак за Барселона
Тиаго Силва може да заиграе в Барселона. Снимка: Reuters

Сагата около бъдещия централен защитник на Барселона може да има ново развитие. През последните месеци различни играчи бяха спрягани да дойдат на “Камп Ноу”, но днес вестник “Спорт” съобщава, че това все пак може би ще бъде Тиаго Силва.

Бразилският бранител на ПСЖ бе приоритет на каталунците, но от клуба му на няколко пъти категорично изтъкнаха, че той не се продава, а и самият футболист заяви, че е щастлив във френската столица.

Сега обаче изданието твърди, че въпреки това от Барселона са продължили с опитите да постигнат споразумение с него и в крайна сметка са получили позитивен отговор от играча, който е приел 5-годишен договор.

Това обаче далеч не означава, че сделката е сигурна, защото сега двата клуба трябва да се разберат за трансферната сума. Надеждите на каталунците са, че самият Силва ще притисне ПСЖ като заяви категорично намерението си да напусне и така да бъде постигнат компромис относно цената му.

В испанския шампион обаче знаят, че разговорите с френския клуб няма да бъдат лесни и затова са подготвени за всякакви варианти. Шефовете обаче са оптимисти, че в крайна сметка до сделка ще се стигне.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации