Роджърс: Джерард е истинска икона за Ливърпул

"Той ме подкрепи много, когато поех отбора", призна мениджърът на Ливърпул
Обновена: 16 юли 2013 14:03 | 16 юли 2013 11:02, Друми Георгиев
0
Роджърс: Джерард е истинска икона за Ливърпул
Роджърс похвали своя капитан. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остана изключително доволен от факта, че капитанът на отбора Стивън Джерард подписа нов договор с "Мърсисайдци".

Контрактът вече е факт, като бе подписан вчера и бе обявен в официалния сайт на тима. Специалистът не пропусна да се изкаже за пореден път ласкаво, за един от големите лидери на тима.

"Аз съм много доволен, както може и да се предполага", заяви Роджърс пред официалния сайт на клуба".

"Говорих през цялото време преди началото на сезона, че е важно да привлечем нови играчи в групата, но смятам, че в това отношение Джерард е едно от най-важните, ако не и най-важното, попълнение за нас, след като подписа този контракт", добави той.

"Той е икона тук, в Ливърпул. Изключително емблематична фигура в този клуб, както за футболистите, така и за феновете. Приносът му към отбора пък е много по-ценен от моя принос например".

"Мисля, че Джерард има още няколко години футбол на високо ниво. Нивото му на работа през миналия сезон бе просто изключително. Той е един блестящ капитан, а също така ми оказа и голяма подкрепа, когато пристигнах в отбора".

"Уважавам много Стиви, особено и неговата лоялност. Той уважава моите решения като мениджър. Винаги съм имал добри отношения с играчите ми. Ние с Джерард се разбираме отлично", завърши Роджърс.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации