Фабрегас размислил за Юнайтед

Халфът казал на приятели, че вече иска да напусне Барселона
Обновена: 26 юли 2013 14:08 | 26 юли 2013 12:30, Георги Пешев
0
Фабрегас размислил за Юнайтед
Снимка: Ройтерс

Сеск Фабрегас може все пак да промени мнението си и да поиска да напусне Барселона в посока Манчестър Юнайтед.

Досега всички приближени до футболиста, включително и самият Сеск, бяха категорични, че той остава на "Ноу Камп" и ще се бори за място в състава.

Според вестник Дейли Мейл обаче Фабрегас вече не е толкова сигурен в бъдещето си при каталунците и пред приятели заяви, че иска да напусне Барса, за да премине в Манчестър Юнайтед.

Това би променило сериозно нещата, тъй като досега основната пречка пред подобен трансфер бе именно позицията на играча. Барселона също няма против да го задържи, но при добра оферта, със сигурност ще обмисли възможността да го продаде.

От Манчестър Юнайтед са изключително амбицирани в желанието си да привлекат Фабрегас. Вчера Дейвид Мойс потвърди, че работата по трансфера продължава и предстои да бъде направена трета поредна оферта.

Ако сега тя бъде подкрепена от желанието на Сеск да се махне, то шансът 26-годишният полузащитник да премине на "Олд Трафорд" значително се увеличава.

Засега няма коментар от Арсенал и Арсен Венгер. "Артилеристите" имат клауза с Барселона, която им дава предимство пред всеки останал отбор, в случай, че Фабрегас поиска да напусне отбора. Така практически трансферът не може да стане без знанието на Арсенал.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации