Пиян изпотроши заведение заради висока сметка

Мъжът чупил цветарници и чинии, тръгнал си с една от външните лампи
Обновена: 16 авг 2013 14:06 | 16 авг 2013 13:33, Красимир Ангелов
42
Пиян изпотроши заведение заради висока сметка
Мъжът е задържан за 24 часа в ареста. Снимка: Булфото, архив

Пиян мъж бе арестуван край Ботевград, след като изпотроши инвентара на заведение заради висока сметка, съобщават от Областната дирекция на МВР – София.

Управителка на ресторант, намиращ се на автомагистрала "Хемус" край Ботевград, е подала сигнал вчера, че на 13 август около 03.45 часа клиент на заведението е повредил и унищожил прибори и обзавеждане на стойност 200 лева, като не е заплатил и сметка за консумация на стойност 214 лева.

Жената разказала пред органите на реда, че клиентът се е разгневил при вида на сметката, която той и неговата компания следвало да заплатят за консумираните храни и напитки.

Мъжът, който вече е бил във видимо нетрезво състояние, не само, че категорично отказал да плати, но и започнал да чупи лампи, цветарници и порцеланови сервизи, ругаейки през цялото време по адрес на персонала. Накрая той  счупил и една от външните лампи и си тръгнал с нея.

След получаването на сигнала полицаите започнали издирване извършителя, като в резултат на действията им вчера 40-годишният Д.Е. е бил задържан и отведен в районното управление.

При задържането му осъжданият за кражби ботевградчанин отново е бил във видимо нетрезво състояние, а по време на разпитите разгорещено подновил заканите си към служителите в ресторанта.

Мъжът остава в полицейския арест за 24 часа. Образувана е преписка, работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: Ботевградпиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
5
 
! Отговори
NoName359 преди 10 години
Да е на 15 години да прави такива мизерии,ама е на 40...явно е някой стабилен комплексар който се опитва да се прави на селска мутра!!!
33
1
 
7
 
! Отговори
лольо преди 10 години
Работата по случая продължава ... каква работа бре? Нали го хванахте? Осъдете го и край ... ***!
32
0
 
0
 
! Отговори
The wizard преди 10 години
До АнонименАритметика мой човек.....
31
0
 
0
 
! Отговори
The wizard преди 10 години
До Анонимен 11Учи аритметика бе момче. Не се ядосвай.
30
0
 
0
 
! Отговори
The wizard преди 10 години
До 4 и 11... Може и да са се опитвали някъде да ме ударят в сметката, но има едно нещо дето се казва аритметика - учи се в отделенията... Като можеш да смяташ не ти трябва да чупиш и да пЦуваш. Просто им показваш къде са объркали и всичко е на ред - хем си оправят сметката, хем си губят бакшиша. Следващият път сметката ми е точна, бакшиша си го получават и аз не се обяснявам с полицията.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В почти всички заведения се лъже в сметките, продава се изключително некачествена храна. Но всеки решава за себе си кой ще отстъпи на другият, клиент или персонал.
28
0
 
5
 
! Отговори
Кътю преди 10 години
Възмутен съм, че не са го оставили да се напие - всъщност за да се напиеш трябва да си бил трезвен.И на всички които им надписват сметките напомням - ходенето по заведения е доброволно начинание.
27
0
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Собственика е супер свестен. Помогна ни без да се замисли, когато ни се развали колата срещу заведението му. Тоя пияндурник се е правил на мъж.
26
0
 
29
 
! Отговори
doris преди 10 години
Чалгата не прощава на никой!!!
25
2
 
6
 
! Отговори
е преди 10 години
Юнак!
24
1
 
4
 
! Отговори
Разплодников преди 10 години
След думите - бой, ( латинска поговорка)
23
6
 
23
 
! Отговори
Плащаща преди 10 години
Случката е метафора на просташкия манталитет, който иска да яде, пие и живее за чужда сметка. Простакът изпотрошил заведението е като тези, които днес подкрепят правителството и си правят сметка как и до тях ще стигне нещо от този 1 млрд. Всички тези индивиди са на принципа: След нас и потоп! Те занаят, че има такива, които работят и те ще теглят. Е как това да не ме амбицира да помогна в измитането на тоя парламент и вкарването в миша дупка на поддържащите го тунеядци.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви институции *** Цветано! Ако имаше институции, знаеш ли колко заведения трябваше да бъдат затворени. Да ти *** и институциите. ЯКО БОЙ и да ги затварят всички
21
7
 
2
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Комуниздите идат, бягайте братия демокради!
20
5
 
6
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Ето това е протест! Няма голи постни цици, бой по манерките!! В България се възражда гражданското...пардон, селското общество!
19
1
 
5
 
! Отговори
цветна преди 10 години
До АнонименКато ги знаем какви са, има си институции за тази работа. Трябва да се връщаме в каменната ера, в която всички проблеми са се решавали с бой ли???
18
1
 
9
 
! Отговори
цветна преди 10 години
До кокоНаправо да се върнем на клоните и да скачаме от дърво на дърво, а? И да си пощим въшките един друг ако искаш???
17
28
 
20
 
! Отговори
коко преди 10 години
МАСОВО СЕ НАДПИСВАТ СМЕТКИ И ВСЕКИ ГЛЕДА ДА ТЕ ИЗКЛАТИ!!! БОЙ НА ПЕРСОНАЛА И ЧУПЕНЕ НА ЗАВЕДЕНИЕТО! ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ ВСИЧКИ МОШЕНИЦИ!
16
2
 
5
 
! Отговори
jeki преди 10 години
tova e restoranta nad Zelin pri LUK oila, daite snimka na gei4eto de.....
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хванали са го само защото много силно му е светил абажура,който е откраднал...

Спонсорирани публикации