Кои са предимствата на семейния бизнес

Предстои поредният Клуб Investor.bg, посветен на фамилните компании
Обновена: 16 окт 2013 14:11 | 16 окт 2013 13:22, Елка Василева
1
Кои са предимствата на семейния бизнес
Събитията на Клуб Investor.bg са отлично място за срещи на представители на различни сектори на бизнеса. Снимка: Investor.bg

Каква е успешната стратегия за семеен бизнес, има ли конкретни правила, които трябва да се следват по пътя към успеха, откъде да намерим финансиране за фамилните проекти, кои добри примери можем да следваме и още съвети от практиката можете да получите от поредния Клуб Investor.bg.

Форумът ще бъде на тема „Каква е успешната стратегия за фамилен бизнес“ и ще се проведе в Гранд хотел София на 21 октомври 2013 година от 15 ч.
 
Акцентите, които ще бъдат поставени на дневен ред, са свързани с това колко важна е стратегията за развитието на успешен фамилен бизнес, кои са най-често срещаните проблеми при развитието на компаниите, кои са източниците на финансиране. Образованието на мениджърите и спецификите в управлението на семейни фирми у нас също ще е тема на дискусиите.

Кирил Вътев - съучредител и съсобственик на месопреработвателна компания „Тандем – В” ООД, която тази година отбелязва 20-годишен юбилей, ще бъде един от участниците в дискусията на Клуб Investor.bg. Той ще представи формулата на успеха за неговата компания, която се е посветила на създаването и развитието на едно модерно предприятие в съответствие с европейските стандарти. Вътев ще сподели как в продължение на две десетилетия спазва принципа за производство на качествени продукти и защо веруюто, че потребителското доверие е най-голямото богатство, трябва да бъде водещо за всеки бизнес.
 
В събитието ще вземат участие и Анджей Шафернакер с презентация на тема „Стратегическо планиране и важни аспекти за фамилния бизнес", Станислав Сираков, консултант финансиране и партньор в LAUNCHhub, Надя Кошинска, директор кредитиране на малки и средни предприятия от Първа инвестиционна банка, както и Евгений Кънев, управляващ партньор на консултантска компания „Маконис“. Сред гостите на клуб Investor.bg ще бъде и Христо Илиев, председател на Сдружението на фамилния бизнес, който ще приветства гостите и представителите на фамилни компании.
 
Клуб Investor.bg се провежда с любезното съдействие на Първа Инвестиционна Банка и Интерлийз ЕАД.

Институционални партньори на клуб Investor.bg са:
БФБ - София, Ърнст и Янг България, Hermes Gift, Bulgaria ON AIR, Дакси и Германо-Българска индустриално-търговска камара.

Икономически новини от България четете в Investor.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Янко Топалов преди 10 години
Много ми харесва статията Ви.Със Съпругата ми се занимавахме с този вид дейност.Но за съжаление предмета на дейността отпадна

Спонсорирани публикации