Жеката: ЦСКА си направи майтап с Левски

"Сините трябваше да получат най-малко 5 гола", смята легендата на "червените"
Обновена: 21 окт 2013 14:18 | 21 окт 2013 10:13, Друми Георгиев
7
Жеката: ЦСКА си направи майтап с Левски
Жеката смята, че Левски се е разминал с петица... Снимка: Булфото

Бившият нападател на ЦСКА Петър Жеков е на мнение, че "армейците" са пропуснали да вкарат поне пет гола на Левски във Вечното дерби, завършило с класическа победа за 31-кратния първенец на България.

"ЦСКА е израснал с класи благодарение на Стойчо Младенов. Само за два ме­сеца хора, които не се познаваха, вече играят като отбор на една година", сподели Жеков пред вестник "Тема спорт".

"Три­те гола бяха най-малкото, с което Левски можеше да се размине. През второто полувреме също се опитах­ме да вкараме, но бяхме преследвани от малшанс."

"Левски трябваше да отне­се най-малко пет гола. ЦСКА е с класи над своя съперник. Правиха си майтап, подиг­раваха се с Левски, но не го направиха докрай."

"Гърго­ров е играчът на мача. Пасът му за първия гол бе невероятен. Не всеки мо­же да подаде между четирима защитници, на крака на човек, който нахлува на скорост."

"А Емил изигра то­зи мач на един крак, без ни­то една тренировка. Пра­ви му чест, че излезе на терена с контузия. Малцина биха го направили в негово­то състояние."

"Не знам за­що треньорът на Левски казва, че били пуснали леки голове. Напротив голове­те на ЦСКА бяха страхот­ни. Съвсем закономерно ще бъде да се борим за титла­та", завърши Жеков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Петър Жеков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
Пич, имаш повече грешки от буквите, бе. София-Запад да не раздават пак кофти хапчета?
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жеката: ЦСКА си направи майтап с Левски.С Подуене, не с Левски. Престанете с безпричинното ползване на името на Васил Иванов Кунчев.
4
1
 
2
 
! Отговори
65години син фен преди 10 години
Коментар на Радио Свободна Европа след мача ЦСКА Ч.знаме-Левски на 17 ноември 1968г :Отборът на опозицията(Левски) разби отбора(ЦСКА Ч.знаме) на държавата със 7 на 2.А и Пената сигурно още му горчи от този мач, щото Сашо Костов се изцепи по едно време и вика: Някой да ходи до Армията(стадиона) и донесе тяхното табло да има къде да се записват головете на Левски във вратата на ЦСКА...
3
1
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 10 години
В Кривунделово след мача надуха по уредбата на мегдана... едно парче на Дипеш, Инжой да саиланс, има един тук береше ягоди в Англия и проверил в оксфорския че значи... да се наслаждаваш на тишината. Кривунделово нема много Левскари ама дето ги има им е много... тихо.
2
3
 
9
 
! Отговори
ssww преди 10 години
Крайно време е ПФК Левси да се прекръсти на АФК Уефски, не може по този аругантен начин да се порутава имете на Апосола...Заб. АФК - аматьорски футболен клуб
1
2
 
9
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
левски просто не игра в този мач, и това е естествено като се имат събитията отпреди дена седмица. Трябав време нещата да се успокоят телньора да се наложи, Иво тонев да си поеме новите задължения, да бъдат изгонени цяал серия от играчи и да се даде път на младите.Този сезон го отписахме, по-добре да го изпозваме за да почнем да градим отбор от младежи да пенсинираме старзите. само Влади гаджев и Пламен Илиев имат хляб.

Спонсорирани публикации