Шофьор загина при катастрофа на Хаинбоаз

Tоварният автомобил се е преобърнал край пътя
Обновена: 21 окт 2013 14:15 | 21 окт 2013 10:17, Красимир Ангелов
7
Шофьор загина при катастрофа на Хаинбоаз
Снимка: Булфото

Водач на товарен автомобил загина при катастрофа на Прохода на Републиката, съобщават от полицията във Велико Търново.

Сигналът за произшествието е получен около 9.20 часа тази сутрин. По първоначална информация товарен автомобил „ДАФ” с бургаска регистрация, с прикачено полуремарке, се е движел в посока от Велико Търново към Гурково.

В района на с. Мишеморков хан автомобилът се е отклонил от пътното платно и се е преобърнал встрани от пътя. В следствие на удара водачът е загинал на място.

Катастрофиралият автомобил не пречи на движението на останалите превозни средства, отчитат от полицията.

На мястото има екипи на „Пътна полиция” при ОДМВР – Велико Търново и РС „ПБЗН” – Велико Търново. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Ахмед преди 10 години
аве простаци този мъж ми е колега и приятел и е 72 набор автомобила е изряден а когато тръгнете с вашите каруци се замислете,че когато тръгнете да изпреварвате и намаляте рязко пред товарен автомобил който като е празен тежи 10 пъти колкото каруцата ви неможе да спре за същото разстояние а до галошите на баба ти гледам че на тях си се метнал метнал вижте статистиките колко ПТП-та има с товарни коли и колко с леки.
5
0
 
2
 
! Отговори
Динко Генов преди 10 години
Вижте хора, аз бях на мястото на катастрофата, първо ме спряха 10 души от ромски произход, които искаха пожарогасител, защото се палеше. Веднага слезнах и извадих пожарогасителя и загасих пожара, не знаех че човека е вътре, след като разбрах веднага реших да окажа помощ, отворих вратата и гледката беше ужасна проверих пулса и дишането, но нямаше признаци на живот, исках да го спася , но не можах. За това не говорете неща, за които не сте сигурни и знаете само от тъпата преса.
4
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Какви хора сте вие бе, що за *** сте, да говорите такива неща! Загинал е човек.
3
5
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
АМА АЗ ОТ ДАВА ЗАДАВАМ ВЪПРОСА НА БЪЛГАРИТЕ С ЕНИЧЕРСКО СЪМОСЪЗНАНИЕ ПОНЕ ДА ПРЕВЕЖДАТ ТУРСКИТЕ ДУМИ ,ЧЕ ДА ЗНАЕМ КАКВО ЧЕТЕМ ,КАКВО ЗНАЧИ ХАИНБОАЗ ПОНЕ ГО ПРЕВЕДЕТЕ БЕ?И ТЕЗИ ДЕПУТАТИ УМИРИСАНИТЕ ДА СМЕНЯТ ИМЕНАТА НА МЕСНОСТИТЕ И ВЪРХОВЕТЕ ПОНЕ С БЪЛГАРСКИ ,ЧЕ МЕ Е ГНУС ДА ПРОИЗНАСЯМ ВРЪХ "МУС АЛАХ "СЛОЖЕТЕ БЪЛГАРСКО ИМЕ НАПРИМЕР ВРЪХ ЛЕВСКИ.***.
2
2
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 10 години
Аз имам въпрос към редакцията: До кога ще наричате прохода с това архаично и нищо незначещо име? Казва се "Проход на републиката" и това е!!!
1
7
 
7
 
! Отговори
ех преди 10 години
Причините за инцидента са в процес на изясняване-ПРИЧИНИТЕ СА ЯСНИ-Г У М И И И И...........К А Т О Г А Л О Ш К И Т Е на бабаааааааа........