Ловец простреля 14-годишно момче по време на лов

Детето било на лов за глигани заедно с дружинката
Обновена: 2 дек 2013 14:16 | 2 дек 2013 12:28, Красимир Ангелов
27
Ловец простреля 14-годишно момче по време на лов
Снимка: Булфото, архив

Дете на 14 години е простреляно по време на лов в землището на созополското село Присад, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Инцидентът е станал на 30 ноември около 15,30 часа. Момчето е простреляно в десния крак с две сачми, след като е участвало в лов заедно с дружинка.

Детето е било на лов заедно с 59-годишния му баща. Установено е, че е улучено от 70-годишен мъж по невнимание.

Дружинката била на редовен лов за дива свиня, когато мъжете видели чакал и започнали да стрелят. Така един от дружинката улучил детето.

Пострадалият младеж е откаран в болницата, където хирург е отстранил сачмите от крака му.

Момчето е оставено в болницата за наблюдение, няма опасност за живота му.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Георги-Ловец преди 10 години
До РеалностМадам, сърните и елените въобще не са забранени от закона. И няма как ловът да бъде забранен, тъй като човечеството е просъществувало хилядолетия наред - благодарение на него! В кръвта си му е! Пък и едни от най-добрите и велики хора на земята са ловци - Елин Пелин, Тургенев, Ърнест Хемингуей, Емилиян Станев, Джек Лондон. Дори и Толстой! Дали си ловец, или не, все още не е гарант дали си лош, или си добър.Не обвинявайте ловците.
23
2
 
3
 
! Отговори
Бен преди 10 години
Ще ви кажа защо питам аз бях дежурен по това време в болницата много ми е интересно какво мислите
22
3
 
3
 
! Отговори
Бен преди 10 години
много ми е интересно до колко е вярно написаното горе
21
2
 
7
 
! Отговори
нона преди 10 години
изтрепайте се всички селски ***, нещастни... и децата си не пожалихте, кръвожадни *** и страхливци
20
2
 
13
 
! Отговори
DeadZeppelin преди 10 години
въоръжени алкохолици
19
2
 
5
 
! Отговори
Утайката преди 10 години
Като няма риба и рака е риба. Каде се петлае там тоя .
18
3
 
17
 
! Отговори
читател преди 10 години
Чакам с нетърпение кога ще бъде разрешено отстрелването на двуногото животно наречно "ловец"..., вредно и опасно за обществото и природата.
17
8
 
5
 
! Отговори
... преди 10 години
Баш куршум,не ми отговори на въпроса.... правилно ли е да се убиват птици, телета, прасета..за месо? Защото няма такова нещо като хуманно убийство! Убийството си е убийство, без значение дали убиваш в гората с пушка в ръка или в цеха със сатъра.
16
4
 
12
 
! Отговори
Баш куршум бабаит преди 10 години
... - те това имаш и у тиквата куха. Да убиваш за кеф - велика работа за селски тарикати. Тия, дето не убиваме за кеф сме П*тьовци, комплексари, надрусани хипарчета и т.н. Ми да взема да гръмна за кеф ***, дето те е пръкнала такъв ударен музикален инструмент, а? Много ме кефят новини за изпозастреляли се празноглави ***, докато практикуват "благородното" си "мъжкарско" хоби.
15
3
 
13
 
! Отговори
.!. преди 10 години
Да де, 11, имало е в древни времена лов, но тогава е бил нужен, за да се изхрани и оживее човек. Сега няк'ви си там подобия на хора си пратя кеф с убийства на животни заради самото удоволствие, без дори да са ги гледали и хранили. Въпросните кокошки и прасета някой ги гледа и развъжда с цел отново изхранване, а не с цел да се забавлява, като ги коли и трепе. То и с твоето раждане и разбирания не е почнал светът. Нито с недомислието на няколко впиянчени пушкари, помъкнали и дете с тях.
14
8
 
6
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Силните на деня са ловджии,пък другите ходят да им се подмазват.
13
12
 
4
 
! Отговори
... преди 10 години
SS, ти си УБИЕЦ, един неморален и жесток човек!! защо ловиш горките рибки бе? Какво са ти направили? И те душа носят! После ги пържиш и ги ядеш нали......срамота бе! SS - ти си един природоунищожител! Осъзнай се като друсалките по-долу и разпускай само с марихуана и бира !!!!
12
2
 
12
 
! Отговори
SS преди 10 години
То нали за лов на диво прасе се забрани да се ползват патрони с съчми ама кой ти спазва .А имам въпрос към ловците ако има някой такъв , понеже редовно ходя събота и неделя за риба ама покрай реката се въртят и пушкатрите та ако някой ме гръмне кой ще е виновен и изобщо не трябва ли терените за лов да се оповестяват предварително , щото не съм виждал дпо сега нещо подобно.
11
22
 
18
 
! Отговори
... преди 10 години
то с автомобили всеки ден стават инциденти, но не чувам призиви да бъдат забранени за употреба!Лов е имало от древни времена ***! Преди е бил за изхранване, сега е за кеф! Е,и?!Щом е неморално и жестоко какво ще кажете за убийствата на стотици хиляди кокошки, прасета, телета....а? Тяхното убийство морално ли е? Е де*ба писна ми от П*тьовци, комплексари, надрусани хипарчета и хора дето си мислят че света е почнал с тяхното раждане и се върти около ш*бания им квартал!
10
14
 
45
 
! Отговори
... преди 10 години
Ловът е безсмислено занимание, предназначено за неадекватни, неморални и жестоки хора. Последните са обикновено и не много добре с акъла. Доказателство затова е, че са помъкнали със себе си и дете.
9
0
 
29
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Като няма животни се стреля по хора.Нека да стреля дядото по телефонните *** не по децата.
8
8
 
9
 
! Отговори
ще... преди 10 години
ще стане мъж да... ако оцелее
7
19
 
61
 
! Отговори
Забрана за лов! преди 10 години
Ей няма да забранят тоя лов накрая , колко още нещастни случая трябва да станат??!!! Какъв е тоя лов ,какво убиват,за какво убиват животни при условие ,че вече всичко е на изчезване!!!Кога ще се спре с това средновековно "хоби". Хората са ловували навремето за да преживяват а сега тия алкохолици защо ловуват??!!Пълна забрана на тоя лов, отнемане на оръжието на ловците!!!Спиране на тая идиотщина!!!
6
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е какво искате. Те всичките там са пишман ловци. Наливат се с вино и после стрелят. Селски изпълнения.
5
3
 
47
 
! Отговори
Tman преди 10 години
така е, като се дават разрешителни на поразия за лов!!! официално регистрираните ловци в България са повече от армията!!

Спонсорирани публикации