Двойният убиец от Варна имал законен пистолет

Пълнител за "Макаров" е открит до телата
Обновена: 7 яну 2014 14:07 | 7 яну 2014 12:52,
38
Двойният убиец от Варна имал законен пистолет
Снимка: Булфото

Самоубилият се вчера Петър Георгиев, който преди това застреля жената, с която живееше на семейни начала -  Живка Петрова, и Стефан Георгиев, е притежавал законно пистолет „Макаров“.

Такъв е открит до тялото му, след като се е самоубил. Това съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

На мястото на двойното убийство пък е открит изпаднал пълнител от пистолет „Макаров”. Назначена е експертиза за установяване дали оръжието, с което се е самоубил починалият, е същото, с което са извършени смъртоносните наранявания на мъжа и жената.

Още по темата
Първоначалните ни данни са, че се касае за убийство от ревност и последвало вероятно самоубийство.

Както Dnes.bg вече писа, двойният убиец почина тази сутрин в болница, след като вчера се простреля.
В понеделник следобед 39-годишният мъж застреля Живка Петрова, с която живее на семейни начала, уби и Стефан Георгиев.

Кървавата драма се разигра на паркинг край "Гранд мол" във Варна. По-късно през деня бе подаден сигнал за прострелян мъж на ул. "Крепостна" в морската ни столица.

Живка и Петър са живеели от години на съпружески начала. Двамата имат две деца - на 8 и 17 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: убийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
11
 
20
 
! Отговори
ХИТРАТА СВРАКА ПАК.. преди 10 години
ЖЕНАТА СЕ Е ПРАВИЛА НА ХИТРА, А ВСЪЩНОСТ Е С НЕДОСТИГ ДОРИ НА АСПИРИН! КАТО СИ СЕ КАЧИЛ НА МАГАРЕТО ЩЕ МУ ДИШАШ МИРИЗМАТА - РАЗПРАЯ НАРОДЪТ! КАТО НЕ ТИ АРЕСВА СЛЕЗ ! ПЪТИЩА МНОГО! ЗАЩО ЩЕ ЛЪЖЕШ И ХИТРУВАШ?
7
2
 
23
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Анонимен 7 Пропускаш и 2 деца без родители... травмирани свидетели (не е работа да гледаш как психар изпразва 2 пълнителя по хора които дори няма къде да бягат пред теб...) Само че вече последните години тези случаи са поне 3... Пита се как такива психари минава преглед за психическа годност и им се дава право да притежават оръжие, а хора живеещи на места където полиция няма - не могат да получат оръжие да си защитават имуществото и живота...
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Днес",според петела е починал снощи в 18.15...възможно е някъде по средата да е истината,ако изобщо е важно за някой.....
5
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То си личи колко си е обичал и семейството, щом е бил готов да убие жената и да остави децата сираци (едното на 8г.!!). Нищо чудно, че жената е търсила друг. А това със законно притежавания...що направо не си кажете, че е поредното адски комплексирано милиционерче или военен, което е станало такъв, само за да му дадат патлак и да се прави на мъж на по-слаби.Адски жалко, че не оживя и още дълги години да е зеленчук, щеше да е справедливо
4
12
 
36
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
Ако въпросния луд нямаше пистолет, щеше да им удари по два шамара и толкова - две деца нямаше да са сираци, три живота нямаше да са погубени.Извод: не трябва да се дава оръжие на всеки.Толкова полицаи и военни луднаха и си избиха семействата, малко престъпници с оръжие ли има, че и на въпросния селски бек да му дават оръжие....
3
11
 
36
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Реално погледнато те не са били и женени на всичкото отгоре... Какво е това: живеели на семейни начала от години... Това значи, че всеки от тях е могъл по всяко време да си вдигне чукалата, щом нещо не му изнася... Поредният рогоносец, който не е могъл да понесе тежестта на украшението на главата си!
2
13
 
28
 
! Отговори
дими преди 10 години
егати простака
1
13
 
57
 
! Отговори
Луд преди 10 години
Като е имала любовник - какво? Сега децата остават сирачета вместо да имат мама и татко, които са се разделили, защото вече не се обичат.

Спонсорирани публикации