Кристиано гласувал за Фалкао, Бейл и Йозил

Лео Меси е заложил изцяло на трио от Барселона
Обновена: 14 яну 2014 14:09 | 14 яну 2014 11:53, Друми Георгиев
9
Кристиано гласувал за Фалкао, Бейл и Йозил
Роналдо и Меси са гласували тактически. Снимка: Ройтерс

Носителят на Златната топка за 2013 година Кристиано Роналдо е действал тактически при определяне на своята призова тройка по време на гласуването.

Португалецът е поставил на първо място нападателя на Монако Радамел Фалкао, с когото ползват услугите на един и същи агент - Жорже Мендеш. Кристиано е поставил на второ място съотборника си Гарет Бейл и Месут Йозил, с когото бяха съотборници три години.

Лионел Меси, останал на второ място в борбата за Златната топка снощи, също е действал тактически, елиминирайки конкурентите си Роналдо и Франк Рибери. Аржентинецът е заложил на съотборниците си в Барселона Андрес Иниеста, Шави и Неймар.

Капитанът на Бразилия Тиаго Силва е ударил рамо на Меси, докато капитанът на Англия Стивън Джерард е поставил Роналдо на първо място, а съотборника си Луис Суарес на трета позиция, след Лео Меси.

Капитанът на Франция Уго Лорис логично е дал най-много точки на своя сънародник Франк Рибери, пред Мануел Нойер и Гарет Бейл. Капитанът на Германия и Байерн Филип Лам е гласувал в следната последователност: Рибери, Роналдо, Меси.

Капитанът на Холандия Робин ван Перси е посочил за №1 своя сънародник Ариен Робен, пред Ибрахимович и Роналдо. Икер Касияс е поставил на върха в анкетния си лист Кристиано Роналдо, пред Рибери и Робен. Златан Ибрахимович е гласувал за Франк Рибери, Меси и Роналдо.

Вижте в Gol.bg как са гласували някои от капитаните на националните отбори

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
berbatov преди 10 години
Abe toz pustiniak koga e razbiral ot futbol be. Sushto kato Bekam .....mediini zvezdi.
5
3
 
7
 
! Отговори
12 преди 10 години
До 11 - Най-добрият футболист в света
4
9
 
21
 
! Отговори
Иди Амин преди 10 години
Скуби-Ду и феновете му скоро няма да го преглътнат това второ място. :)
3
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Роналдо беше ощетяван доста през последните години за сметка на Меси. Снайдер също беше ощетен в полза на Меси. Сега трябваше да го отнесе Рибери за съжаление на Платини.
2
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Но в началото е посочил 2-*** играчи и един от друг отбор. След намеса му обеснили, че не може да посочва своята интимна приятелка Азис, затова след длъги размисли, Роналдо си казал - Бе и те са ме е*али, айде да ги пиша тях :)
1
33
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честито на Роналдо!Гнома гледаше като опикано мушкато!Роналдо продължава да става по-добър,докато Меси по-лаком!На 20 години играеше много по-добър футбол за себе си и отбора,но прекомерния успех дойде в повече на "скромния"вече Меси!