"Билд": Гърците са по-богати от германците

"Плащат по-малко данъци, имат повече имоти и вършат данъчни измами"
Обновена: 5 фев 2014 14:09 | 5 фев 2014 13:53, Елка Василева
40
"Билд": Гърците са по-богати от германците
Снимка: архив, Reuters

Гърците са по-богати от германците, защото плащат по-малко данъци, имат повече имоти и извършват данъчни измами, пише в. "Билд" в публикация, цитирана от гръцкото издание "Нафтемборики".

Данните са официални, твърди в подзаглавие германският вестник. Средното ниво на имотно състояние на гърците е двойно по-високо от това в Германия, но германското правителство планира отпускане на нова финансова помощ в размер на милиарди за Гърция, отбелязва "Билд".

Още по темата

Застрашени от фалит, гърците се нуждаят отново от милиарди, които трябва ние да плащаме, се казва още в статията по повод на появилите се напоследък твърдения за подготвян нов трети пакет финансова помощ за Гърция на стойност до 20 млрд. евро, от които германското задължение ще възлиза на шест милиарда.

Невероятно е защо гърците са два пъти по-богати от германците, всяко домакинство притежава имоти, надхвърлящи 101 900 евро, по данни на Европейската централна банка за 2013 г. Тази стойност за едно германско домакинство е 52 хиляди евро, как е възможно, пита авторът на статията.

В. "Билд" посочва още, че знае защо гърците са по-богати и излага причините за това, като обяснява, че те имали по-малко данъци, притежавали повече имоти и извършвали данъчни измами, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О, Гърция, изящно тяло и блестящо огледало, три пъти мъченица, за тебе мисля ли си, отново се възстановявам. В народа ти се крие твойта сила, твоят лек и твойто здраве и те са твое право. Зова шумящата ти кръв, защото тя е жива, за нея свободата не е нещо болно и точно тая кръв разкъсва мойте устни със своето мълчание и аз съм в твоя вик неудържим!Рьоне Шар(Известно е, че на младини Рьоне Шар е бил поет-сюрреалист, но по времето на варварството е участвал в Съпротивата като командир на партизански отряд. Това стихотворение е написано точно половин година след оттеглянето на варварствот
33
0
 
1
 
! Отговори
хахахахахаха преди 10 години
ами тогава е супер,баце рече,че гърците са по зле от НАС,а щом швебите са по-зле от гърците,то ние сме сме по-добре и от швабите!!!!БРАВООООООООООО!!!!малък въпрос-кои са ти я"НАС"????ако е имал предвид себе си и неговите-вярно е...
32
0
 
1
 
! Отговори
за Витков! преди 10 години
Когато гръкините почнат да гледат българските бабички за къшей хляб и минимален ндник тогава ще почна да симпатизирам на гърците и ще призная ,че там има криза и по-големи проблеми от нашите в България. Продажни им били политиците ,че стискат от всички ,а гражданите им взимат по 14, 15 заплати и пенсии имат нрмални пътища и по курортите им природата се пази ,а не се застроява от мутри ,дай боже всекиму такива политици. Ама те задлъжняли дрън, дрън ние не можем сметките за парно да си платим
31
0
 
3
 
! Отговори
край преди 10 години
А добър ден. Къщата на средностатистическия грък е в пъти по голяма, по уреден и луксозна от бараката на Ханц и Гретхен. Това е щото гърците са много трудолюбиви или много умни.
30
1
 
4
 
! Отговори
Джугашвили преди 10 години
Германците пак тръгнаха по пътя, който ги доведе до пълен колапс през 1945 г. Тогава цяла Европа им прости. Сега, обаче няма да е така.
29
1
 
2
 
! Отговори
st преди 10 години
Утре райх канцлер Меркел като забие немското знаме в гърция хехехехехехе на гърка ще му е само до сиртаки.
28
1
 
2
 
! Отговори
крис преди 10 години
в България 94% ,а в Румъния 95% от семействата притежават собствени жилища!!Колко ли дойчовци могат да се похвалят със същото.....
27
0
 
5
 
! Отговори
крис преди 10 години
не бих имал нищо против България да дължи 300 000 000 ,но всяко българско семейство да има имоти и спестявания по 100 000 евро
26
1
 
8
 
! Отговори
гастърбайтър преди 10 години
ХАХА,твае положението,хейтъри...малаките изиграха швабите да им плащат за далверите и мързела,ама и то в Германия само емигранти са бачкатори-предимно турци .Така,че гърците пак преебаха ***,а неуките *** ще копат гръцките ниви и мият чаниите след мазните гироси!Всички приказки как е по-добре да сме честни,но бедни са смех!Евала на малките знаят как да го турат с вазелин и да им викат ох,кеф..а ние все на сухо тръгваме и затва оставаме с пръст у ***,но горди..хахах пикам на тая гордост
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до аве не знамКой те знае какъв лешперси дето му разширват алката за пари. Това, че ние българите сме бедни, не е нито грях, нито престъпление!А на тебе за тези ти приказки да ти даде Бог високата ти заплата все да не ти стига! Амин!
24
1
 
6
 
! Отговори
.. преди 10 години
гърците бяха изиграни от гол д мани накрая ша напрят кат исландия - Торфасон, който заедно с исландския народ, прогони бакстерите Оказа се, че изход от кризата има, но той не е изгоден на финансовите хищници и затова не се коментира. Акулите се опитват да накарат обикновените хора по цял сват да плащат фалита на чисто частни компании.
23
0
 
5
 
! Отговори
-- преди 10 години
че кой дава 360 млрд евро като знае че няма да му ги въртеш и не гарантираш с поне 50% повече - (които не вярва да отиде и да вземе от банката заем от 36 000 лв без да си ипотикира апартамента) има swap с 200% лихва маскирана като променлив сложносъставен коефицент база
22
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Билд" смесват понятията гърци и гръцка държава.Винаги съм знаел,че гърците са много богати граждани,и че Гърция е задлъжняла държава защото харчи на поразия за отбрана,за мащабни строителни обекти и за социална дейност,да не забравяме,че Гърция е най-малката държава успяла да организира и проведе олимпиада.Всеки трети кораб по света е собственост на грък.
21
5
 
6
 
! Отговори
Олимпиец преди 10 години
Е, не случайно гърците имат бог на удоволствията и забавленията, бог на тържествата и измамата при тях се счита за идеал (пр. Троянския кон), но нямат бог на финансите или стопанството!
20
6
 
9
 
! Отговори
Фон Клинкерхофен преди 10 години
Хранете ги още тия ми'люзи!
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че една панелка в Люлин е 40 хил. евро. Излиза, че всеки който има апартамент е максимум 20% по-беден от германеца.
18
4
 
13
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
ще им дойде акъла на немците
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По тези критерии и ние сме по-богати от немците! Това е пропаганден ход за немците, но надали ще се вържат :-)И гледайте предаването граждански контрол от трети януари, има го в тубата. Та там говорят за климатичните оръжия и това, че вече се използват...
16
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя Меркел знае от Тиквата, че тук е Рай!)))
15
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И забележете колко стотици милиарди наля Германия във вражеска Гърция, а за традиционния им съюзник във всичките им безумни войни( тоест ние) не дадоха и един къдрав косъм от чатала на Меркел!