Велик Лудогорец оскуба "орлите" от Лацио

Българите удариха с 1:0 римляните в Италия
Обновена: 21 фев 2014 14:36 | 21 фев 2014 00:20,
173

Снимка: Reuters

Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.

Единственото попадение в мача заби Роман Безяк след свирепа тупалка секунди преди почивката. Така "орлите" от Разград продължават да летят високо и взеха комфортен аванс над "орлите" от Рим преди срещата реванш в София.

Двубоят ще се запомни и с две пропуснати дузпи, както и с два червени картони и за двата отбора. С този успех Лудогорец продължава да пише история и вече има шест победи и едно равенство от седемте си мача в Лига Европа този сезон.

Българите за пореден път изиграха перфектен мач в европейските клубни турнири, развинтиха изцяло именитите италианци, демонстрираха страхотен футбол, заслужено спечелиха и продължават да мечтаят за 1/8 финал, където най-вероятно ще срещнат Валенсия.

Лацио от своя страна разочарова и се отчете с едва едно по-сериозно положение, една изпусната дузпа и една греда, всичко останало бе за родните шампиони.

Това бе едва втора победа от 24 мача при визити на български отбори в Италия. Само Левски си бе тръгвал с победа от Апенините, но сега това стори и Лудогорец, и то отново срещу Лацио.

Прочетете подробности за Лацио - Лудогорец

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 128 Ти какъв си ? Със сигурност не си българин !!!Поне на български да можеше да пишеш !
106
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да напълним Националния Стадион и да ги подкрепим, Лудогорец заслужават пълен стадион
105
42
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
I KAKVO MU E BYLGARSKOTO NA TOQ OTBOR DOMUS4IEV to tam nqma edin bylgarin
104
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Домакините" от Рим не успяха да напълнят 1/10 от стадиона :)) Ако играеше другият отбор (истинския) от Рим стадионът щеше да е пълен.
103
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко италианци имаше в Лацио ?
102
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ 4, А 5 БЪЛГАРИ ИГРАХА ! СТОЯНОВ, ЗЛАТИНСКИ, МИНЕВ, АЛЕКСАНДРОВ, ДЯКОВ !
101
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Lazio MERDA.
100
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз съм левскар, но отивам да подкрепя Лудогорец на реванша! да напълним стадиона!
99
0
 
39
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Влади Стоянов е машина, велик мач направи
98
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Левскар се родих и левскар ще умра, но БРАВО на Лудогорец
97
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези фашизойдни (фе)лациалски "братя" на обора от Подуяне всъщност мразят всичко на изток от Италия включително и България, но ходи обясни нещо на шмъркачи. А пък нашите тука ги подкрепят :) Когато Лацио гостуваха на ПФК Подуяне преди няколко години, на летище София имаше група от 5 "български" привърженици на Лацио които показаха фашистки поздрави на играчите. А тази групичка бяха някакви 15-годишни *** типове от Люлин/Обеля. Играчите на Лацио се чудеха какви са тия наркомани. Пълна трагеди
96
0
 
34
 
! Отговори
България преди 10 години
Брово, невероятен мач, невероятен отбор !!! Българи не се делете подкрепяйте Лудогорец !!!
95
3
 
0
 
! Отговори
До Уефски преди 10 години
Коментарът ми бе съвсем искрен и от гледната точка на човек, който изобщо не се интересува от футбол. Просто ми стана любопитно да видя що за роден талант имаме в отбора, а то какво... Явно положението е доста трагично, щом и в другите български отбори е така.
94
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
фен съм на Левски но мога само да кажа едно голямо БРаво налудогорец за снощния мач, снощи виках за тях. България над всичко.
93
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
четири българи играха снощи и отбора не бил български?Влади стоянов Минев, Михаил Александров, Влади Стоянов
92
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
първо - поздрави за съдията- перфектен.Втори поздрави заВлади стоянов - герой на мача.Поздрави за Стойчо стоев и целия отбор.а Дяков, ще яде бой.Единственаат гершка на Стойчо стоев - в 37 минута трябавше да смени дяков след жълитя картон - много се изнерви това ренде., след пропусната дузпа.На тези които казваат че тгова не е българсик отбора - Дяков, Владислав Столянов, Минев, Михаил АЛександров да не би да са хървати?
91
0
 
13
 
! Отговори
lazio MERDA преди 10 години
Къде са подуенските анти-българи и шмъркачи които веят свастики и лациалски знамена и псуват българи? Нали поне 5 парцала щяха да отнесат Лудогорец в Рим ? А пък защо изобщо този мач се игра в Рим не е ясно при положение, че нито един от двата отбора не е домакин в този град :))) Точно един отбор има в Рим и то със сигурност не е провинциалния краварник "Лацио".
90
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фен съм на Берое, но живея в София. Не съм ходил на мач от 3-4 години, но се чудя дали да не се замъкна на реванша с Лацио. Просто тези момчета, които всеки беше отписал за нещо сериозно ми напълниха душата тази година. Вярно, че всички големи отбори, които срещнаха бяха в криза и не играха както би трябвало да могат, но и Лудогорец играят на 100% от възможностите си. Евала! Давайте да напълним стадиона - те го заслужават. Част от парите за билети май отиват и за благотворителност по болниците.
89
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изобщо не се интересувам от футбол, но на тези момчета, на треньор, а и на собственика, как му беше името, едно огромно БРАВО. Такъв отбор в БГ никога не е имало. Изглежда, че момчетата не ходят само по дискотеки, а и ТРЕНИРАТ !!! Аз както го виждам, всеки клуб може да спечели мач случайно, с късмет и после да падне с 5:0 от някое третодивизионно клубче от Горна Волта. Тези хора показват ПОСТОЯНСТВО в успехите и са чест за България !
88
0
 
5
 
! Отговори
Уефски преди 10 години
Абе 109, що не видиш състава на софийските "грандове" ? В уевски няма един българин. Даже единствения ви гол в късметлийското участие на Шампионска лига го вкара ***. В Сесакато не е много по-различно.