Красив ли съм, не съм ли?

И за мъжете външният вид е важен
3 апр 2014 18:25,
16
Красив ли съм, не съм ли?
Снимка: Reuters

Мъжете се притесняват все повече за външния си вид - за големия си корем, оплешивяването и големите гърди, съобщи в. "Дейли мейл".

В такива притеснения господата губят по три часа седмично, защото чувстват, че очакванията към тях са се увеличили. Те все по-често обсъждат вида си с близки, като дори всеки осми мъж пази тайно диета. В същото време изпитват неудобство как биха погледнали на това другите мъже от обкръжението им.

Около 75 процента от анкетираните представители на силния пол мислят, че външният вид сега значи много повече, отколкото за предишните поколения, пише БТА.

Жените още се притесняват за външния си вид повече от мъжете заради нереалистичните стандарти, поставени от медиите. Две трети от анкетираните признават, че не са уверени дали изглеждат добре. Два пъти по-често те чувстват критичен поглед и в службата. Необходимостта да изглеждат добре често ги стресира.

Мъжете се притесняват най-много от наднормено тегло или бирения си корем (58 процента). Честа е и загрижеността от пожълтяващи зъби ( 20 процента) и недостатъчните мускули (14 процента). Оредяващата коса е проблем за 19 процента от тях.

Най-големите грижи на жените също са теглото и зъбите. Целулитът е на трето място, следван от отпуснатите ръце и любовните дръжки.

"Като се сравняваш с идеалистичен образ може да се поставиш под натиск да отговаряш на нереални очаквания, да преживяваш стрес и безпокойство, които да се отразят лошо на здравето. Хората не трябва да се страхуват да обсъждат това, дори с терапевт" - каза говорител на направилата анкетата компания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
10010 преди 10 години
До Гневен българинНаистина, не желая такива сънародници като тебе. С удоволствие бих се махнал от тази смешна държавица, която е плод на действията на големи "мъже". С два езика и висше образование ще отида където си искам, а ти си стой в бардака и отделяй по-голямо внимание на различните, докато милата ти родина не се срине докрай!!!
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо си слагаш червило, бе, латинос?Не познавам жени, които да харесват мъж с начервени устни.
10
1
 
2
 
! Отговори
10010 преди 10 години
До Гневен българинКато не ти харесва, не го гледай и не го чети? Какво правиш тук, при положение, че се дразниш?Полуголи мацки колкото щеш, за тях всичко може. Тази година още от Април са започнали... гледай си тях! И тяхното също е агресивна демонстрация и натрапване, нищо че пък на мен не ми е приятно.
9
0
 
2
 
! Отговори
4ru.eu преди 10 години
мъжката външност - това са ръцете на мъжа, които говорят за професията, която мъжа упражнява. За жената е важно състоянието на зъбите на мъжа - още от древността при покупка на *** или на роби, купувачите са преглеждали зъбите им. При демокрацията в България, състоянието на зъбите на мъжа говори за финансовите му възможности да посещава стоматолог, тъй като хората, които по природа имат здрави зъби, са рядкост.
8
2
 
3
 
! Отговори
10010 преди 10 години
До Ще ти отговоряЕ и?Да, държа на външния си вид. Държа това да го имам и насреща!Ако повечето българи предпочитат да ходят с раздърпана тениска и оръфани дънки, аз не съм от тях. Явно за много мъжко се смята това да си занемарен и с шкембе.Добрият външен вид НЕ Е привилегия само на жените!!! И това в повечето европейски страни е нормално!
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм много красив мммммм така казват.Идва ми да си посегна ама не бива щото ще ми излезе лошо име.
6
2
 
6
 
! Отговори
бат сали преди 10 години
тоа е от нашите
5
4
 
3
 
! Отговори
Бориславе, преди 10 години
Май доста си го закъсал, след като за теб са останали само тези жени, които са готови да си плащат и кафето на среща с теб.Внимавай, да не стигнеш до тези, които са готови още на първата среща, пък и след това, да плащат всички сметки, макар да знаят, че мъжът срещу тях не е безработен и не живее в мизерия. :)
4
4
 
7
 
! Отговори
Анти-педер преди 10 години
"Около 75 процента от анкетираните представители на силния пол мислят, че външният вид сега значи много повече, отколкото за предишните поколения."Не знаех, че във Великобритания има силен пол. Но щом учените от "Дейли мейл" го казват би трябвало да е така.
3
7
 
7
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Мисля не е тайна моята визия вече толкова години тук.Висок съм 182-85 кг къса коса и лице тип Любо Пенев.Младолик съм по Ген...непуша-пия малко но от сърце-ходя на фитнес и недавам пари по жени в предвид че съм в всички сайтове за запознанства с моята визия но с различни години както истории които разказвам на дамите в безспир (а те обожават приказките от малки)от което следваше малко секс по стаи и хотелчета като парите ги делим на две.Кафето преди това пак на две.Принципи...какво да се прави!
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Есстесвено ,че съм грозен ,аз съм мъж !Толкова зор е видяло лицето ми ,че и Ален Делон да бях пак щях да съм си същия.А защо и е на жената красив мъж ?Няма абсолютни неща ,а и най-добре е всичко да е някаде по средата в тоя живот.
1
8
 
6
 
! Отговори
Ще ти отговоря преди 10 години
Гей си!

Спонсорирани публикации