Симеоне: Не побеждават винаги по-добрите, а тези, които се борят

"Помагахме си и бяхме впечатляващи", заяви треньорът на Атлетико
Обновена: 10 апр 2014 14:22 | 10 апр 2014 10:36, Друми Георгиев
1
Симеоне: Не побеждават винаги по-добрите, а тези, които се борят
Диего Симеоне се превръща в кошмар за Барселона. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне очаквано бе изключително щастлив, след като неговият тим елиминира могъщата Барса от Шампионската лига.

Дюшекчиите изиграха много силен мач и стигнаха до победа с 1:0, като пропуснаха още няколко чисти ситуации. В крайна сметка обаче тимът стигна първия си полуфинал в турнира от 40 години.

„Не побеждават винаги по-добрите, а тези, които се борят и трудят. Ще продължим да бъдем скромни. Уверени сме обаче в своите качества и до края на надпреварата ще останем конкурентни. Победихме страхотен съперник и сме щастливи“ заяви аржентинецът.

„Благодарни сме на феновете ни, които бяха фантастични. Те повлияха много на момчетата, а и мисля, че като цяло в хода на турнира демонстрирахме прогрес, което е най-важното. Останахме психически спокойни и това бе много важно“ добави той.

„Изиграхме много добър мач в позиционно отношение. Оставихме Барса да владее топката, но бяхме подредени и ги пресирахме непрекъснато, като направихме така, че Иниеста и Шави да не се чувстват комфортно“ каза още Симеоне.

„Диего Коста искаше да играе, но преценихме, че е по-добре да почива. Адриан обаче изигра великолепен двубой. Ние разчитаме на много хора и той се справи прекрасно. Най-важното е, че си помагахме през цялото време и показахме отново, че сме много силен колектив“.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Могъща Барса" ... Достатъчно е да им сложиш съдия, дето не се връзва на припаданията на Неймар и подобните нему и са умрели

Спонсорирани публикации