Ако знаменитостите имаха татуировки

Вижте как биха изглеждали с татуси Кейт Мидълтън, Шер и Пикасо
Обновена: 23 апр 2014 09:09 | 22 апр 2014 20:15,
38

Джон Ленън и Йоко Оно. Снимка: Shopped Tattoos

Работещият в Сиатъл татуист Шайен Рандъл показва, че наистина татуировките могат да променят начина, по който човек изглежда.

Той започва работа върху популярни снимки на световноизвестни знаменитости и върху всяка една от тях добавя татуировки.

Вижте как щяха да изглеждат Мерилин Монро, Елвис Пресли, Елизабет Тейлър и Барак Обама, ако имаха татуировки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
17
 
! Отговори
!!! преди 10 години
ujas
13
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По скоро ако имаха комплекси щяха да си правят една камара татуировки за да може да станат "готини" по най-бързия, лесен и повърхностен начин. Жалка работа... А да, да не забравяме, че ако си разпънеш ушите все едно са били изнасилени от стадо бесни слонове на виагра, така че да се веят волно и шляпат всеки път когато си завъртиш главата на някъде - тогава си поне 3 път по-готин. Все пак това отнема време...
12
7
 
22
 
! Отговори
до 12 преди 10 години
Ти не си професионално засегнат,е бива ли на младо момиченце да нашариш с някакв картинка гърба като ,че овца жигосваш.Да ти кенд...ам на "изкството" !И хич не ми се прави на умен ,на младо момиче на гърдите сърчица ще рисувате ,а на кръстчетата тъпотии.Правилно говорят хората ,ку..и ,дебелани,воиници,затворници,*** само се татоираха.
11
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 60751:Честно казано не ти вярвам, че рабориш квалифициран труд.Зависи какво ти рабираш под "добра работа". Може да съм консервативен, но никога няма да наема инженерили специалист в моята компания, където истинските резултати идват след 2, 3-та година, дотогава се смята за обучение.Не ми е приятно да имам близък контакт с нашарени катовеликденско яйце крайници, и хора с дупка и халка в меката част на ухото с диаметър 1.5 см.Не си налагам мнението, а само споделям лични чуства.Иначе, ти си свободен да правиш каквото искаш с тялото си.
10
1
 
28
 
! Отговори
Hells Bells преди 10 години
До Анонимен 11A преди още 20г. само *** , затворници и служили войници по идиотските поделения имаха татуировки!
9
14
 
23
 
! Отговори
60751 преди 10 години
Анонимен - интересно къде на запад си бил. Има си държави в западна европа, където хора на по 50 години имат татуировки. Има си държави, където дори полицаи съм виждал татуирани. НИкой по света не приема татуировките, както тук. Аз имам два ръкава и гръб татуирани и си имам съвсем добра работа. Не татуировките, а поведението на хората би ги лишило от работно място - освен ако под добра работа не разбираш да си корпоративен роб някъде.
8
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам откъде дойде тази мода, но е факт за цял свят.Преди 10-на години татуси, пиърси и разното там дупчене по кожата го правиха на запад по-дебелите момичета с целда ги забележи някой най-накрая.Всеки има избор но аз го намирам за отвратително.Хората с татуси съжаляват - правило ли ви е впечатление, чеБербатов играе повечето време с дълги ръкави за да прикрива татуса си.Виждал съм на запад момчета с огромни дупки на ушите - мислите ли, че някой от тях ще започне някога свестна работа?Жигосват се като биволи доброволно.Не правете нищо, за което може да
7
8
 
28
 
! Отговори
Патило преди 10 години
Една татуировка може само да загрози тялото! Не си правете татуировки, не си заслужават нито парите, нито нервите след това. Естествени сте най - красиви! Ако все пак искате татуировка, си направете временна с къна, и ще видите как след десетина дни вече няма да ви харесва.
6
10
 
36
 
! Отговори
Бумър преди 10 години
Само кръгъл *** може да си нашари тялото за цял живот Представете си възрастен човек с вече отпусната кожа и цялата на петна,защото от татуировките това ще остане а жена с татуировки е пълна отврат-деградирали комплексари!
5
2
 
40
 
! Отговори
nice преди 10 години
Ако можех да си го позволя веднага бих махнала моите. Груба грешка преди години, жената за мен е по-красива като е естествена и с нежна кожа без грозни драсканици.
4
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Барак Обама не е ли мюсюлманин или аз бъркам?В сравнение с останалите, които са показани на снимките тук, при него татусите май че са най на място!
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всеки вече за щяло и нещяло се татуира!За мен многото татуировки/татуси не ми допадат, смятам че загрозяват тялото!Но съм съгласен че за дадена случка, събитие, което е колосално" или много важно за човешкия живот на индивида, и иска по такъв начин тази рисунка/надпис да му напомня и да му вдъхва сили.А за тия който мислят че татуировката дава сила и красота... не се заблуждавайте.Дерзайте!:)
2
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ujaaaaaas
1
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жена с татос за мен е ...Дори не го обсъждам ,а деиствам ,че съм к......р,един вид бонус пътеводител .

Спонсорирани публикации