Коста планира да тренира днес

На този етап обаче по-вероятно изглежда да започне на пейката в събота
Обновена: 22 май 2014 14:04 | 22 май 2014 13:28, Георги Пешев
0
Коста планира да тренира днес
Снимка: Ройтерс

Голмайсторът на Атлетико Мадрид Диего Коста планира днес следобед да вземе участие в тренировката на отбора, когато може би до голяма степен ще стане ясно дали ще може да играе във финала на Шампионската лига.

Нападателят е с леко разтежение в дясното бедро и във вторник пътува до Белград, за да се срещна с д-р Марияна Ковачевич, която използва алтернативни методи за лечение на мускулни контузии.

Специалистката използва конска плацента за лечение, което се отразява много позитивно на увредената част от тялото и досега е помогнала на доста елитни спортисти, като Коста се надява, че и върху него това ще има благотворно влияние.

Футболистът измина над 4000 километра за около 24 часа, като снощи веднага след като се прибра в Мадрид, замина за тестове в местна клиника, за да се види какво е било влиянието на лечението.

На този етап изглежда, че все пак има вероятност той да бъде готов за мача, но в най-добрия случай може би ще започне на пейката, тъй като иначе има прекалено голям риск от възобновяване на травмата.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Диего Коста
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации