Задържаха 29 души на българо-турската граница за 24 часа

Командировани полицаи продължават да подпомагат охраната
Обновена: 11 юни 2014 14:06 | 11 юни 2014 13:58, Красимир Ангелов
5
Задържаха 29 души на българо-турската граница за 24 часа
Снимка: Impact Press Group

29 души са били задържани на българо-турската граница през последното денонощие, съобщават от МВР, позовавайки се на данни от Националния оперативен щаб за овладяване на кризисната ситуация, възникнала вследствие на увеличен миграционен натиск.

С цел противодействие на незаконната миграция дирекция "Миграция" е съсредоточила усилията си към ефективно изпълнение на процедурите по връщането. Вследствие на предприетите мерки по оптимизиране на връщането дирекцията отчита увеличение на броя на изведените в изпълнение на принудителни административни мерки чужденци, отчитат от МВР.

Командированите служители с цел усилване охраната на държавната граница продължават да подпомагат охраната, да съпровождат задържани лица, да обработват документите и полицейската регистрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Тоя Овчев дето преди месец казваше, че се е справил с емиграцията, сега какво ще каже? Аз се справих, ама те пак тръгнаха. Нека многознайковците да кажат, къде е оградата след цяла година строеж?
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нищо добро не идва от *** турция
3
0
 
13
 
! Отговори
Запасен преди 9 години
В Наказателният кодекс имат текс, според който пресичането на държавната граница извън КПП се счита за престъпление и се наказва със затвор. Вместа да се почесват по ушите и да се чудят какво да правят:1.Екстрено да подпишат договори за екстрадиция със държави като Мали, Уганда, Пакистан, Сирия и други, от които идват пришълците2.Хванатите да бъдат съдени по бързата процедура и - екстрадирани към съответните държави по възможно най-бърз начин.3.Същото да се приложи и към вече придошлите
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На чий джоб е отиването на тези "***"и пишман "имигранти??????Всяка страна да си поема разхода по връщането на гражданина си.А и тез мислита ко ми са натискат да идват в Европа нали мразели християните и западния свят.Само бели правят и се чудат как да бездеийстват.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"правоверни"

Спонсорирани публикации