Пострадалата наша акробатка в САЩ няма да се върне в цирка

Виктория Медейрос и другите акробатки се възстановяват много трудно
Обновена: 18 юни 2014 14:11 | 18 юни 2014 08:33, Елка Василева
6
Пострадалата наша акробатка в САЩ няма да се върне в цирка
Снимка: Reuters

Българската циркова акробатка Виктория Медейрос, която пострада при инцидент в американски цирк в град Провидънс в началото на май, каза, че е пострадала толкова тежко, че вече няма да може да се върне в цирка, съобщи американската телевизия Ен Би Си.

Още по темата

Четири от жените, които претърпяха злополука, след като паднаха от високо заради рухнала платформа, дадоха вчера с адвокатите си пресконференция в болницата "Сполдинг" в Бостън, където се лекуват.

Виктория, която заедно с мъжа си е автор на опасния номер, каза, че всички имат сериозни наранявания. "Опитваме се да свикнем с това, че вече никога няма да сме същите", каза 34-годишната българка. Тя каза също, че е пострадала толкова тежко, че няма да може да се върне в църка.

Всичките осем акробатки, пострадали при инцидента, оцеляха, но възстановяването им е много трудно.

Адвокатите на четирите акробатки, дали пресконференция, заявиха, че смятат да подадат иск, но добавиха, че още е рано да се каже срещу кого точно, вероятно и срещу производителя на счупилата се скоба, с която е била закрепена към покрива рухналата конструкция. Причините за злополуката още се разследват.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Тео преди 9 години
1)Пожелавам на всички пострадали да се възстановят поне дотолкова,за да могат да водят пълноценен живот. 2)Не знам какви ценности се създават в САЩ,но изречението а-ла смятаме да съдим някого,но не знаем още кой за пореден път ме разочарова.Вместо да благодарят на Бога,че са останали живи те ще съдят незнайно кой!И всичко,естествено се върти около парите. Пределно ясно е,че при такива екстремни номера има и рискове. Това са рисковете на професията-но явно в САЩ е професия да се съдят за спорта.
5
0
 
0
 
! Отговори
църк преди 9 години
При ВСИЧКИ такива грешки не са виновни журналистите, А ХОРАТА, които набират текста за отпечатване!
4
0
 
18
 
! Отговори
аожо преди 9 години
Жалко за момичетата! Дано да имат добра застраховка и да се възстановят напълно!
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анониментова са писатели, те не са читатели и това което пишат дори един път не го прочитат. Псевдо журналисти. ..... църка.... ха ха ха това да не е мишка че, да църка тези коректор, редактор нямат ли
2
3
 
27
 
! Отговори
Балкански преди 9 години
Да заповяда в БГ, тука цирка никога не свършва.
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма да може да се върне в църка