Възрастен мъж простреля с въздушна пушка 10-годишно дете

Стрелецът е задържан, детето е настанено в болница
Обновена: 18 юни 2014 14:08 | 18 юни 2014 11:26, Красимир Ангелов
11
Възрастен мъж простреля с въздушна пушка 10-годишно дете
Снимка: Булфото, архив

78-годишен мъж от Шумен е задържан, след като простреля с въздушна пушка 10-годишно дете, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Във вторник, около 22.40 часа, в полицията е получен сигнал за простреляно дете в град Шумен, кв. „Боян Българанов”. На място е изпратен автопатрулен екип на Районно управление „Полиция”--Шумен, който установява, че неизвестно лице е произвело изстрел с въздушна пушка и е ранило в дясната ръка момче на 10 години.

Пострадалото дете е откарано в шуменската болница, където е прегледано и настанено за лечение без опасност за живота.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на стрелбата – 78-годишен мъж от Шумен. Той е издирен и задържан.

Работата по случая продължава. Предстои материалите да бъдат докладвани в Районна прокуратура град Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скоро трябва да направим нещо с НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ на България - Бай ***! Спешни мерки се изискват .. дразнят пенсионерите, изнасилват бабите, крадат им зимнината, крадат им кабелната, крадът им от здравето и когато някой вдигне глава, за да живее една къса идея по-нормално идва родната милиция и ни заключва нас... а *** са помазани с мед и масло.. До кога ще продължава това безумие ?
8
1
 
21
 
! Отговори
Здрав разум преди 9 години
И още нещо: очевидно има много семейства, дори цели общности, които не приемат обществените правила. Когато нещата не стават с добра дума, тогава се налага държавата да въвежда ред и да е стриктна. Ако тя абдикира, тогава е нормално да има самоуправни действия. Така че и полицията има какво да направи по въпроса с шума късно вечерта. Ако властта си върши работата, хората ще имат доверие в мерките й и няма да грабват пушката и да стрелят, а ще се обаждат на полицията.
7
2
 
24
 
! Отговори
Здрав разум преди 9 години
Дядото не е прав да стреля, но преди да посегне към пушката се е скарал на децата да не шумят. Те са ритали топка в стената на жилището, където е живял дядото и са вдигали шум. Децата не разбират от дума и продължават. Децата по това време не трябва да са на улицата сами и да вдигат шум, който да пречи на околните. Ако съм съдия, няма да наказвам дядото, а ще предупредя родителите на децата за техните задължения. А за дядото - предупреждение друг път да звъни на полицията.
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната тенденциозно поднесена информация.
5
4
 
22
 
! Отговори
Mimoza преди 9 години
Дядото не е прав, категорично! Но аз питам:Какво прави дете навън в 22.40 ч? То родители няма ли да го приберат за вечеря и почивка? Как да не "изпуши" човек, като във почти 23.00 ч., някой продължава да крещи и да му хлопа по вратата?!
4
1
 
27
 
! Отговори
браво преди 9 години
Дедето е за пример.
3
2
 
16
 
! Отговори
аожо преди 9 години
какво ли е правил с дясната ръка?риторичен въпрос
2
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
10-годишен *** крадец - бъдещият електорат.
1
7
 
55
 
! Отговори
x преди 9 години
Във въпросния квартал бъка от ***, чийто крадливи чавета тормозят малкото останали българи. Най-вероятно стрелецът е един от малкото останали братя българи там! Достоен БЪЛГАРИН!

Спонсорирани публикации