Страховитите детски площадки в Русия

Катерушки, които предизвикват кошмари
Обновена: 3 юли 2014 20:35 | 3 юли 2014 17:00,
245

Снимка: Sobadsogood

Всеки знае за важността на детството. Най-ранните събития могат изключително трайно да повлияят на психическото развитие на децата. Така например благодарение на екранизацията на филма "То" в момента цяло поколение изпитва страх от клоуни.

Вижте снимки на детски площадки и катерушки в Русия, събрани от сайта Sobadsogood, които със сигурност ще бъдат причина на много деца да се събуждат през нощта с писък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
4
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 9 години
И да обобщим за автора на статията.Свършиха журналистите!!! Останаха платени, гладни, без морал, ценности и каквато и да е било обща култура писарушки. Срам!
188
3
 
7
 
! Отговори
нашенец преди 9 години
а аз видях детски площадки с танкове Т34, оръдия и самолети от 2 световна воина. децата си играеха по тях безгрижно и весело. така се възпитават деца, а не с Уолт Дисни
187
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пуснете си CN или Disney Chanel и вижте какво гледат децата ни ,какви са любимите им герои.После коментирайте и се възмущавайте от някаква си площадка с грозно направени стауи на известни герои от детски филмчета.Моето поколение израстна с тези герои и смея да твърдя,че ценностната ми система е по-добра ,отколкото на подрастващото поколение,което расте с любими герои като-Чичко Дядко,Mixels,Гъмбол,Флапджак,Фийдбег,Чаудър,Анджело,Генератор Рекс и стотици други грозни и страховити...Точно така!
186
10
 
6
 
! Отговори
некой си преди 9 години
Кои комунист ви излъга че в Русия средната заплата е 600 Евро? В Москва някой може и да взима толкова но като цяло Руския народ е беден като нашия
185
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе знам от къде се изтъртури тоя мит за съвремнна Русия.------и аз не знам, пълно е в америка с тях а булгаристанеца тръгнал да ме убеждава колко е добре в русия със средна заплата от 600?.галфона си е *** , лесен за манипулиране. и нашата *** като руската няма да мръдне сантиметър напред, за съжаление...
184
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахахаха,велики :)
183
6
 
7
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 9 години
при комонизама е така!
182
5
 
8
 
! Отговори
алуу, Днес-ааа преди 9 години
Какво ни занимавате с таз *** всеки ден?
181
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пуснете си CN или Disney Chanel и вижте какво гледат децата ни ,какви са любимите им герои.После коментирайте и се възмущавайте от някаква си площадка с грозно направени стауи на известни герои от детски филмчета.Моето поколение израстна с тези герои и смея да твърдя,че ценностната ми система е по-добра ,отколкото на подрастващото поколение,което расте с любими герои като-Чичко Дядко,Mixels,Гъмбол,Флапджак,Фийдбег,Чаудър,Анджело,Генератор Рекс и стотици други грозни и страховити...
180
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквато им е държавата,такива са им площадките
179
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИванТи си южен славянин като сърбите и хърватите. Не се очаква да си рус и бял като пуканка.-------------- Това ме задължава да съм *** на Путин ли, кво? Не мога ли така както съм славянин да искам демонтажа на Руснята?
178
2
 
15
 
! Отговори
ER_Dr преди 9 години
Змеят е хубав :) Но гледам, че пак се смеем на другите, и се чудя от позицията на кого. Със сигурност никъде в Северното полукълбо не може да се види мизерия, каквато има в България. А и в Южното не на много места.
177
0
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Откачена работа.
176
0
 
10
 
! Отговори
До 217 Adam 1966 преди 9 години
Пич, поздравявам те за уместния пример!Преди време, с няколко от по-младите колеги, измислихме "име" на нашия институт - "Царството на кривите огледала". Някога имаше такъв детски филм - в това царство всичко изглеждаше обратното на това,което е. Така, при нас тъпачетата са най-успешни млади учени, ако са деца или внуци на някой професор. Лелки, които едва гледат от мързел, в годишните отчети са представени като най-много работили, ако са нечии съпруги.БАН е едно умалено копие на държавата ни.
175
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая статия ли е антируска пропаганда, бе промит мозък?:)))
174
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТи виждал ли си Американска деткса площадка та говориш?
173
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе знам от къде се изтъртури тоя мит за съвремнна Русия.Има Русия на Путин от която младите бягат.Всяка година са все повече.Само в Маями станаха колко една България.Заплатите са им малко по-високи от нашите много по ниски от средната в Европа, но пък цените са им значително по-високи.Това си е мутренско-ченгеджииски федализъм със 50 боляра и един цар най-отфоре.Народът участва във властта колкото в Иран.
172
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ПО-ДОБРЕ ..Това е точно щото тия ни дърпат към тях.Кой друг в Европа е на нашият хал?Няма друга държава, която да не взима поне три пъти средната заплата на руснаците.
171
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До soulburnerТочно такива са.На 5 километра от центъра на Москва. Като бях направо се върнах 90те години в Люлин.
170
6
 
3
 
! Отговори
213 до 214 преди 9 години
Не, няма шанс, отношенията с Канада и Мексико са прекрасни.Но Русия ще се разцепи като Украйна. По-прогресивната част на запад ще мине към Европа, осатанлото към Азия.Полско-китайската граница ще минава някъде през Москва, може и по на изток.

Спонсорирани публикации