Предводителят на "орлите" мечтае за групите на ШЛ

"Имаме отлични шансове", заяви Георги Дерменджиев
Обновена: 7 авг 2014 14:06 | 7 авг 2014 12:08, Георги Пешев
4
Предводителят на "орлите" мечтае за групите на ШЛ
Снимка: Булфото

Треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев вярва, че момчетата му имат сили и възможности да се класират в групите на Шампионската лига.

Както е известно, срещата с Партизан бе дебютна за Дерменджиев начело на разградчани в евротурнирите, но той успя да преодолее сърбите.

Дерменджиев обяди задоволството си от постигнатото равенство и от класирането на Лудогорец за плейоф за влизане в групите на лигата на богатите.

“Много добър мач за Лудогорец, на този етап, и съм много доволен от показаното от футболистите. Така успях да видя и моментната им форма".

"След мач наистина се говори лесно, но аз бях спокоен и преди мача. Казах и на тях да са спокойни. Головете станаха при наши грешки,” заяви Дерменджиев, цитиран от БТА.

“Мисля, че шансовете ни за групите са много големи. Мечтаем за Шампионската лига. Ще видим жребия, и оттам се насочваме към отбора, с който ще играем".

“Аз гледам само напред, не ме интересува кой какво говори. Лудогорец е един изключително професионален клуб, аз дори не чета писанията. Нивото е много високо,” завърши Дерменджиев.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Лудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Badi преди 9 години
При още малко късмет найстина Лугорец може да влезнат в ШЛ предвид съперниците там ги чакам 8.6млн евро само от УЕФА отдлено тв права, билети, спонсори сумата може да се удвои, домусчиев ще се уяде.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
късметът винаги е с упоритите
1
3
 
5
 
! Отговори
Инж+ преди 9 години
Нека да пожелаем успех на Лудогорец!Дано да го заслужат.

Спонсорирани публикации