Да се завърнеш в бащината къща

Когато мечтите и реалността се разминават
Обновена: 8 авг 2014 19:00 | 8 авг 2014 19:00,
12

Снимка: Damon Casarez

"Децата бумеранг" се казва проектът на фотографа Деймън Сезарес. Той заснема завършили вече университет или колеж "деца", които са принудени да се върнат при родителите си, тъй като трябва да изплащат своя студентски заем.

Теглените заеми са между 10 хил. и 100 хил. долара, но съдбата на всички е еднаква. Те, вече работещи, са принудени да се върнат като бумеранг в дома на родителите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
с. преди 9 години
В Бантустана завършил или не без чичо владика нищо не става!А заплатите са такива,че по-добре да се гръмнеш!Което обаче не пречи дежурните дървени философи да оплюват тоя или оня със самочувствието на дубайски милионери въпреки,че са умрели от глад!Америка били кредитленд!Факт,ама живеят 100 пъти по-добре от бантустанците!А и така като гледам съдия-изпълнители и колекторсик фирми направиха гуши като пеликани на гърба на хората и добре си живеят така,че какво е по-различното в България!?
6
0
 
1
 
! Отговори
И кво? преди 9 години
Е, та? Да не би да са без покрив на главата?
5
3
 
7
 
! Отговори
Да ама не! преди 9 години
Да ама не!Моята другарите от БСП-ДС не я пуснаха да учи у чужбина и лапето голям рев му удари щот беше завършило езикова с пълен отличен.Платиха да се изучи тук и я хванаха за рошавата катеричка щот сега живее в САЩ.Рекох и ,всяко зло за добро.Поне ги прецака червените *** с 250 000$ щот са големи тарикати,а толкова струва образованието там.Ще се завърне в бащината къща сега ама на кукуво лято както мрази милиционеро кумунуидната ***,а си има вече и паспорт с орел и лапе Хамериканче.Блаженни са вярващите *** ,че децата ми ще хранят техните ***
4
6
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
ujas
3
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
American dream накратко и в снимки.
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко изтъркано.
1
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да им имам проблемчетата измислени захаросани и лустросани...