Джон Тери: Тръгваме за титла

Показахме неща от различна класа, заяви капитанът на Сините
Обновена: 19 авг 2014 14:06 | 19 авг 2014 09:08,
3
Джон Тери: Тръгваме за титла
Снимка: Reuters

Капитанът на Челси Джон Тери обяви, че отборът му тръгва за титлата, след като Сините стартираха с победа с 3:1 срещу Бърнли снощи.

Новите попълнения Диего Коста и Сеск Фабрегас показаха отлична игра, като халфът бе избран за играч на мача и защитникът е на мнение, че лондончани имат много добри шансове да триумфират за първи път от 2010-а година.

„Привлякохме някои много силни играчи и се надяваме да станем шампиони. Това е целта ни. Сезонът ще бъде труден и през уикенда се видя, че отборите са много качествени, но сега постигнахме целта си да спечелим и продължаваме напред” заяви Тери, който не пропусна да похвали отбора за изявите му на „Търф Моор”.

„Знаехме, че в Бърнли няма да бъде лесно, но играхме добре и някои неща, които показахме и начина, по който отбелязахме головете, бяха просто от различна класа. Сеск асистира по велисолепен начин за втория гол, а след почивката успяхме да затворим мача” добави той.

„Мениджърът иска от нас да си подаваме добре и топката да върви от защитата напред. Миналия сезон изпуснахме твърде много точки далеч от дома срещу по-малките отбори и сега трябваше да се борим и показахме, че желаем повече победата. Най-хубавото е, че имаше много качество в играта ни” изтъкна още Тери.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: англиячелсиДжон Тери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
***** преди 9 години
Трябваше само да си бият "Съндерланд" (у дома) и да не губят от Вила и си ставаха шампиони.Нещо май забравихте кой би 2-а пъти Сити,Ливърпул и взе по 4 точки от Арсенал и Юнайтед.С Арсенал 6:0 си беше гавра.
2
0
 
1
 
! Отговори
a3 преди 9 години
Класа е да биеш новака в лигата Абсолютна класа ....
1
0
 
1
 
! Отговори
Куци ... преди 9 години
... сте!

Спонсорирани публикации