Шумахер ще води сравнително нормален живот скоро

Той е постигнал сериозен напредък, заяви Жан Тод
Обновена: 8 окт 2014 14:13 | 8 окт 2014 12:51,
20
Шумахер ще води сравнително нормален живот скоро
Снимка: Reuters

Михаел Шумахер вероятно ще започне да води сравнително нормален живот и то скоро, но никога повече няма да може да кара болид от Формула 1. Това заяви бившият шеф на състезателния отбор на Ферари Жан Тод, цитиран от "Дейли мейл".

Още по темата

Тод разказа за състоянието на Шумахер след посещението си в швейцарското имение, където легендата на Формула 1 е подложен на лечение в домашни условия.

Преди преместването на Шумахер в дома му той се лекуваше в рехабилитационна клиника, където излезе от предизвиканата изкуствена кома. Шумахер пострада тежко при ски инцидент в Алпите на 29 декември миналата година. Инцидентът доведе до тежки мозъчни увреждания.

„Състоянието му се подобрява. Изключително важно е, че той си е вкъщи със семейството си“, допълни Тод.

Новината за подобряващото се състояние на Шумахер е първата вест след преместването му в имението в Швейцария.

„През последните седмици и месеци той е постигнал сериозен напредък“, продължава Тод, който сега е президент на Международната федерация по автомобилизъм. „Шумахер сега има нужда от спокойствие и време“, допълни още той.

За Шумахер към момента се грижи екип от 15 лекари от клиниката в Лозана. Към момента той все още не може да говори и не се движи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 9 години
Абеее , като е толкова велик твоя Еди, що Шумахер като си счупи крака и не кара половин сезон Еди беше първи пилот и нямаше на кой да поднася на тепсия победи не стана СШ а Мика Хакинен му отупа прахта....До 13 в Белгия тръгна 15 и стана първи, втори беше Хил ;) това с дъжда дето го казваш
14
2
 
8
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Този шфаба е толкова велик и благороден човек, че заслужава да оздравее напълно! Желая му много живот и здраве!
13
11
 
2
 
! Отговори
Идиотка преди 9 години
М да, ще може да яде и да пълни пампера, а ако успеят докторите скоро може и МАМА да казва и ам-ам
12
0
 
9
 
! Отговори
Някой, Някъде преди 9 години
Напротив...преди години беше мн по-важно пилота отколкото сега. Затова и нито Фетел,нито Бътън,нито сега Нико ще са истински шампиони, защото всичко сега решава електрониката...все повече изчезва човешкия фактор.
11
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
шумехер беше много бърз но той не познаавше думичкаат феърплей на пистата мога да давам мноог примери. ОСвен това голяма част от победите му бяха завоявани от механиците. това не значи че е слабо съзтезател, а че условиятат тогаав бяха други. Конкуренцията бе по-силна и колите са развивах по-бързо. Днес е невъзможно да излезеш с толкова поредин победи.
10
2
 
14
 
! Отговори
Някой, Някъде преди 9 години
До дреме ти за Шумахер...Недей говори глупости. Точно ситуацията със 200 метра е само 1 път...С Ървайн се случи още 1 път и един път с Баричело...Този човек специално за Ф1, надали ще се роди толкова хитър и умел(технически състезател). Помня мисля,че беше 1996 когато беше мокро в Англия и само той беше тръгнал със сухи гуми от 15то място и завърши 2..Има си разбира се издънките, НО във Формулата си беше Гений...
9
1
 
14
 
! Отговори
До 8 преди 9 години
Аз гледам Формула 1 от 94 година и смея да твърдя.че това което казваш е страшна тъпотия.Еди Ървайн беше пилота който,може би в най-силна степен се опитваше да се противопостави на Шумахер от всичките му съотборници взети заедно.Кои млади пилоти е притискал,може би Хил,Хакинен,Монтоя или Алонсо,това са шампиони като него,за каква неопитност дрънкаш!?!?!За единствения споредн инцидент на пистата,Шумахер беше наказан с отнемане на точките за цялата година.
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не можеш да говориш и да се движиш, а само да си въртиш очите не е сериозен напредък... Какви булиди кви 5 лева... По добре да съм мъртъв отколкото в такова състояние...
7
3
 
27
 
! Отговори
Някой, Някъде преди 9 години
Той все едно ги е откраднал парите?! Не говорете така като не знаете..Само той си знае колко енергия и чувства е дал за да има $$$$$..Затова не случайно най-важното е да сме Живи и Здрави..Всичко останало е...вятър и мъгла...
6
6
 
29
 
! Отговори
До мда преди 9 години
"За Шумахер към момента се грижи екип от 15 лекари от клиниката в Лозана". Колкото и да напредне медицината, никога обикновеният болен няма да може да си позволи, за него да се грижи екип от 15 водещи специалисти. Медицината напредва, но за богатите. Бедните и обикновени хора пак ще си *** като мухи. Както е със скъпите коли, яхти, жени, имоти и всичко останало.
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Влядал си в статията, вероятно си я прочел и пишеш подобна простотия. *** си ти приятелю
4
7
 
45
 
! Отговори
фен преди 9 години
Велик спортист ,който е спечелил стотици битки ,и сега ще спечели най-важната !!
3
5
 
40
 
! Отговори
мда преди 9 години
Хубаво за него, но едва ли ако беше някой с по-малки финансови възможности щеше да се оправи така... Наистина добрата новина е че слее време медицината ще напредне достатъчно та да може и простолюдието да си позволи подобно лечение...
2
11
 
46
 
! Отговори
jalak si преди 9 години
До Непукистem kat ti dreme 6to komentira6 balak
1
71
 
10
 
! Отговори
Непукист преди 9 години
Дреме ми на фара за шумахер......

Спонсорирани публикации