Михайлов сменя Пенев с Балъков?

От Изпълкома също не били доволни от селекционера
Обновена: 15 окт 2014 14:16 | 15 окт 2014 11:51,
81
Михайлов сменя Пенев с Балъков?
Снимка: архив Булфото

Красимир Балъков ще бъде новият национален селекционер, гръмна вестник "24 часа". Според изданието дните на Любослав Пенев начело на "лъвовете" са преброени.

Повечето от членовете на Изпълкома били крайно недо­волни от работата на Пенев, отчитайки видим регрес в представянето на представителния ни отбор.

Предишните евроквалификации завършихме на четвърто място с Лотар Матеус, като цикъ­лът бе завършен от Ми­хаил Мадански.

В световните квалификации под ръко­водството на Любо отново останахме четвърти, но до последно имахме минимални някакви шансове поне за участие на бараж.

Стартът на новия квалификационен цикъл бе обещаващ, но след случайната победа в Азербайджан допуснахме две загуби - от Хърватия и Норвегия. До момента скандинавците минаваха за един от най-удобните ни противници, защото в осем официални мача имахме пет победи и три ремита срещу тях.

Националният селек­ционер придобил прека­лено много власт и това не се нравело на управниците. Той стоял зад увол­нението на Александър Димитров в юношеския национален отбор и смя­ната му с Методи Деянов. Отделно пращал на раз­носки на БФС свои прия­тели като разузнавачи, като с тези мисии били на­товарвани Светослав Пе­тров и Христо Янев.

Босът на Литекс Гриша Ганчев бил готов да пусне Красимир Балъков в националния отбор, след като в момента Литекс не показва сериозни резултати. В Ловеч вече имали вариант за треньор - Светослав Петров.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нямаме играчи за статичин положения. Младежите нямат самочувствие, по опитните се пазят от контузии и нямат хъс. за каков говорим.Направо - ако искате да има българсок първенство - правим България 8 отбора, 3 от тях даиграят в ЛигаЕВропа за нула време ще се оправят. Изобощ нуяма да им пука кой е пръв и втори, битката ще е за четворката и тя ще стане драматична.
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С Любо Пенев имаме четири загуби в официални мачове. За нашите възможности е нормално. Тия в БФС кого си мислят че управляват? Бундестима?
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се рабоит у нас както трябав - играчите не си падават три парвилни паса, нямаме нужните физичесик данни за преса от 90 минути (даже и Лудогорец) психичесик се сриваме като получим късен гол или ранен, който не можем да върнем бързо. на полувремето много малок треньори у нас "напомпват" психиката на футболистита си или правят по една-две смени за обърнат резултата. Масово не се пускат нови играчи. не се поема риск. Безумин центрирания напред - обикновено неправилни.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставете един треньор пине 3-4 години да рабоит за да имат спокойствие и той и футболистите. така се създава изкуствено напрежение. Преди махнаха Мадансикс лед два мача, които всъщоност бяха добри. сега махат любо след две загуби - несериозан работа. Да се поставят цели на отбора, да му се даде срок - това разбирам. Ами ако сега отборът не се класира с балъкм Пенев винаги ще си има опрадние - аз можех да ни класирам,но ме смениха.
16
0
 
9
 
! Отговори
ДО 15 преди 9 години
Това е така от доста години,аз тренирах футбол заедно със Светослав Петров и Светослав Тодоров,на последния баща му беше треньор и по време на тренировки се скатаваха във съблекалните със другите колеги и си поркаха вино с мезе,пускаха на кюткаме едни криви бракувани топки на една черна згурия,бягахме целите мръсни и после нямаше вода да се измием,няма кой да излезе и да ти покаже ,да та посъветва,да ти даде кураж,пълна аматьорщина,пълнаааа
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айдееее.пенев виновен. пъров проблема не е в треньора миналата година тоя треньор беше златен - проблема е в лобитата на мениджъри. балъков също е златноот поколение и ще слушка определени хора, но за разлика от Пенев досега не се е доказал в нито един отбор. с него ще вървим надолу. Бала бе чудесен играч но като Треньор е нанивото на Матеус. Промяната трябва да започен от нивото на Боби и Изпълкома за да има резултати.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"... след като в момента Литекс не показва сериозни резултати..."Тогава каква е гаранцията, че в националния ще започне да ги показва?Като футболист Балъков беше повече от добър, но треньорството е друга бира. Лично аз не харесвах Любо Пенев заради изцепките със супата и надувките, но за треньор на националите има нужния манталитет и определено става.Най-лошото е, че националите ни стават най-вече за Син сити, докато на терена през повечето време са незабележими, да не кажа посредствени.
13
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До frpenev i cska rizsipaha futbola v balgaria.
12
0
 
29
 
! Отговори
sante_dog преди 9 години
Направо Ники Михайлов да сложат за играещ треньор. Ще ги научи на най-важните неща в футбола:1.Как да бягат от ПТП когато карат служебния джип на БФС пияни след запой в Пловдив2. Как да стоят на резервната скамейка3. Кой са най-вървежните чалготеки4. Как да забиват плаймеитки и чалга певачки.5. Как да се сдобият с повече баджанаци.6. Как се става футболист на годината като си резерва7. Колко хита има АлисияКак да танцуват кючек може сам баща му да ги научи.
11
0
 
13
 
! Отговори
fr преди 9 години
Znachi Penev tolkova mnogo napravi za otbora, zagubi edin dva macha i go mahat. Zaradi kogo zagubihme, zaradi smotaniat sin na Bobi Mihailov, zashto i nego ne nakajat?
10
0
 
17
 
! Отговори
чвор преди 9 години
Футболът и той като държавата ни-все си мислиш,че си стигнал дъното,пък продължаваш да дълбаеш...
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С "вратар" като Николай Михайлов който и да е тренъора забравете за победи !
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Измиват си ръцете *** от БФС със треньорска смяна, само и само да не се искат техните оставки са готови да омаскарят всеки треньор,Любо просто не трябваше да пуска перуката титуляр на вратата,сега всичко щеше да е по спокойно,ама на ,започнал е да ближе сладоледа на Боби,най удачният вариант за треньор според мене Стойчо Стоев,но предвид приятелството на Михайлов и Домусчиев това е невъзможно
7
0
 
18
 
! Отговори
Смяна Михайлов преди 9 години
То че Б.Михайлов е за смяна , то е ясно. Замислих се кой да застане на негово място... Незнам отговаря ли на критериите, но аз лично смятам, че Стилиян Петров трябва да застане на чело на БФС. Най-добре приет както сред нас , така и навън. Определно го смятам за морален човек (за разлика от сегашния шеф). Ама пък как хората на Михайлов ще изберат друг за техен шеф ...
6
0
 
33
 
! Отговори
maks преди 9 години
Рибата се вмирисва от към ПЕРУКАТА!
5
0
 
19
 
! Отговори
zara преди 9 години
От трън та на глог.Колко елегантно Гришата се отървава от некадърни треньори
4
0
 
21
 
! Отговори
зико преди 9 години
От трън та на глог. Този където е бил треньор винаги се е провалял и е гонят.
3
1
 
20
 
! Отговори
Ужас преди 9 години
Балъков е кукла на конци... доказан некадърник, които тихо и кротко ще изпълнява нарежданията на перуката.... ЗАКРИВАЙ!
2
2
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 9 години
Балъков е кукла на конци... доказан некадърник, които тихо и кротко ще изпълнява нарежданията на перуката.... ЗАКРИВАЙ!
1
2
 
19
 
! Отговори
Един преди 9 години
Балъков е пич, обаче Михайлов изпука всички варианти за треньор а не се усеща, че проблемът не е само в треньора.

Спонсорирани публикации