Неподозирани убийци

Най-странните вещи, с които са отнети човешки животи
Обновена: 15 окт 2014 22:09 | 15 окт 2014 18:00,
19

Буркан с кисели краставички, с който 16-годишен убива мъж на 55 години в щата Охайо. Снимка: Ед Джеймс

В проект, наречен "Оръжия за убийство", фотографът Ед Джеймс представя 10 кадъра на странни предмети, с които е отнет човешки живот. На снимките има буркан с кисели краставички, лъжица и дори казанче за тоалетна.

Целта на фотографа е да провокира аудиторията си, като постави обектите извън обичайния им контекст на предмети от всекидневието ни. Вижте ги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
6
 
! Отговори
за бай ти Петко преди 9 години
При прехваления Тошо Ж.,в 80-те г. на ХХв. у нас е имало по 2,1убийства на 100хил.души при 1,5на 100хил.за Западна Европа.През 90-те се отбелязва пик на абсолютните стойности,които от 2000г. насам са спаднали на нивото от 80-те. Това са фактите.Другото са приказки.
9
1
 
6
 
! Отговори
Дедо Ташунко преди 9 години
Госпожо Несторова, необходимо е да работите върху правописа си. Изпускате препинателни знаци, ползувате думи, които имат само едно число доста неправилно. "Човешки животи" е безмислица. Не бихте ли могла да се изразите така: "Вещи, с които може да бъде отнет човешки живот"? Идиотията е пълна с тези кисели краставички. С каквото и да е пълен един буркан, с него при нешастно стечение на обстоятелствата може да бъде отнет живот. Не се обиждайте от моите думи, а се замислете малко. Хора сме....
8
8
 
6
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
И всичко това се случва в масово прокламираната западна "демокрация" Сами си отговорете на въпроса докъде ни докараха прокламираните псевдо демократи, мислейки само за собственият си джоб. И въпреки всичко НАРОДА си избра пак МУТРА да го води вързан на юлар. Е, не обвинявайте английския журналист, като написа, че българския народ е най-тъпия, беден и необразован и изобщо не мисли, а сляпо вярва на т.н. харизма на овчаря!!!
7
8
 
6
 
! Отговори
Аристотел преди 9 години
Общото между всички споменати по-горе убийства е, че са извършени в УСА и за разнообразие 2-3 в кралството, колкото да се знае откъде тръгват нещата. Да живее най-демократичната и загрижена за световното добруване държава и нация, утре и у нас техните забавления с предмети, да се докоснем и ний до световните им стандарти, тъй де !
6
0
 
7
 
! Отговори
Васко преди 9 години
а павето на Жоро павето къде остана
5
2
 
4
 
! Отговори
ZABOBOL преди 9 години
Prodavam star BG motoped "BALKANCHE"...ako me nqma-tarsete go pod vratata.
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kaкво значи -,,да провокира аудиторията като постави обектите извън обичайния им контекст на предмети от всекидневието ни" -и ги поставя в контекста -като предмети за убийство....???Зашо не е се е сетил за нещо положително и добро..и без друго -убийства и насилие ни заливат непрекъснато от екраните и новините
3
0
 
30
 
! Отговори
ники преди 9 години
А винкел защо няма?
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А убийство с мокър *** няма ли ??
1
1
 
32
 
! Отговори
Един преди 9 години
Тва тухлата мноого нестандартно!