Пулев напълно готов за Кличко въпреки номерата на украинеца

Кобрата е задължен да се боксира с ръкавици, които не са му по мярка
Обновена: 13 ное 2014 14:41 | 13 ное 2014 11:34,
128
Пулев напълно готов за Кличко въпреки номерата на украинеца
Снимка: БТА, архив

Кубрат Пулев се чувства напълно готов за предстоящия в събота сблъсък за световната титла с Владимир Кличко. Това заяви самият той в ефира на Нова телевизия.

„С божията помощ, с българите зад мен се надявам да успеем", заяви още Пулев.

Вчера стана ясно, че Кличко, който е и организатор на мача, е предоставил на Кобрата нестандартни боксови ръкавици, с които да се бие. Самият Кличко е поискал двамата да се боксират с еднакви ръкавици, но предоставеният от него модел е негова марка и това не позволява на Кобрата да си избере сам най-удобния размер.

"Надявам се да го нокаутирам с всякакви ръкавици", така най-добрият български боксьор коментира поредния номер от страна на Кличко - предоставените му в последния момент боксови ръкавици са с марка Кличко и са произведени специално за украинеца. За Пулев обаче те са нестандартни и ръцете му трудно влизат в тях.

Кулев обясни, че въпросните ръкавици са от марка, специално произвеждана само и единствено за Кличко. Те не били налични в интернет, нямало ги и в магазините, затова човек от екипа на българина ще ги закупи лично от САЩ.

"Ръкавицата е най-важното нещо в бокса. Все едно във Формула 1 да не видиш гумите и да не знаеш с какви гуми караш", изтъкна Кобрата.

"На ИБФ на федерацията законът е такъв, че всеки може да играе с каквито си иска ръкавици, с негови по негов избор. Всеки боксьор гледа да не играе с по-големи, въпросът е да са по-малки е целта".

"Обаче той каза, Владимир Кличко предложи да играем с еднакви ръкавици с неговата марка. Но ние до момента не можем да намерим такива ръкавици. И казахме на ИБФ, изпратихме писмо от Зауерланд да ни изпратят един чифт ръкавици за да видим, да решим с кои ще играем. Те обаче не го направиха".

"Това не е номер към мен. Това е за негово удобство. Той си е направил тези четири колана, като негов монопол ги държи и прави, каквото си иска. Не дава допинг контрол, може така да се напомпа, че за мача да се изчисти и след него да даде абсолютно чиста допинг проба. И това не е възможно, а сигурно", заяви пред Нова българинът.

Кличко не остана длъжен.

"Няма да коментирам това, което Пулев каза, защото го използва като оправдание. Все нещо не е наред - въпросите за допинга, неявяването му на пресконференцията и проблемите с ръкавиците са само част от тези оправдания. Въпреки това аз уважавам Кубрат Пулев и смятам, че той заслужава да е тук", заяви Владимир Кличко пред медията и добави: "Искам да отбележа, че той не трябва да пропуска пресконференцията след мача, защото имам да кажа нещо много важно".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
2
 
0
 
! Отговори
койчо преди 9 години
Айде да не се лъжем. Българин съм, искам Кубрат да спечели, ама няма да изкара 9 рунда срещу Кличко.....да си кажем истината в очите
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Давай Кобра, разбий тоя бандеровски ***.
101
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАЩО СЪМ ЗА КЛИЧКО ,,,ЗАЩОТО НЕ Е БЪЛГАРИН
100
2
 
2
 
! Отговори
Ива преди 9 години
Защо съм за нашия Кубрат, не само като българка, но и за това, че ние българите сме дали на Киев българин за митрополит ,който е защитил православието, а да не говорим, чемного от руските болярски родове са от български произход.Кличко загърби не само нашата христианска вяра, но и застана в редиците на фашизираните украински бандеровци, като по този начин вливайки се в техните редици не се посрами за тези зверства, които източните украинци вече повече от 4 месеца са подложени на фашистки терор.
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко даже на снимката му хвърля психоатаки. Не го гледа в очите а някъде във веждите на Кубрат- демек: Не те виждам.
98
2
 
2
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Пише се тук там че е двубой между хомо сапиенс и неандерталец - кобрата бил неандерталеца, а Кличко ариеца. Вижте на снимката, - наклонът на челото на Кличко и мътния поглед са еврейски белези, а срастването на висулката на ухото е еврейски белег за деградация. Като прибавим към това безмерната алчност и защита на своето си с всички възможни средства определя докрай еврейския му произход. После - прозападници - брат му навлезе в политиката когато Украйна се унищожава от Запада като западник.
97
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КУБРАТ ВЛАДЕТЕЛЯ НА ОНОГУРИЯ.
96
1
 
12
 
! Отговори
факт преди 9 години
Нищо ново под Слънцето: и Никола Петров и Дан Колов са биле ощетявани от НЕсправедливи правила в качеството си на претенденти, но все пак са успели да станат шампиони . . . И Кобрата ще успее.
95
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още само 48 часаааааааааа!Баси майката! Ще доживея явно така мечтания за всички български фенове на бокса( а и не само) мач- Кличко срещу Кубрат! Чакам тази среща от 5 години- Тогава нашия влезе при професионалистите в тежка категория.
94
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Владимир Кличко в едно откровение: Ако имаше хипотетична среща между брат ми Виталий и мен и двамата да сме в най-силните си години, то брат ми щеше да ме убие на ринга.
93
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Огромно уважение изпитвам към брат му на тоя- Виталий Кличко Уважение към боксьорът Виталий, а не към политика Виталий. Просто за мен е един от най-великите шампиони в тежка категория. На 32-38 години беше ненормалник на ринга. Убийствен!Лично Майк Тайсън му ходи в имението в Украйна на гости в знак на огромен респект към Виталий. Брат му обаче така и не ми допадна като стил и характер. Дано след края на срещата си кажа на акъла: Виталий, човече, все някога трябваше да падне брат след тия 10 г.
92
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На нашият единственото му предимство е напредналото ЕГН на Кличко. С цели 5 години е по-дърт от нашия. Ако Кличко беше на годините на Кубрат то просто среща нямаше да има понеже щеше да приключи във 5-6 я рунд най-много. Сега вече отслабва Кличко. Не е оня звяр от преди даже 3 години, който се би с Дейвид Хей - най-бързият боксьор при професионалистите, а Кличко го направи смешен!
91
2
 
2
 
! Отговори
vazmuten преди 9 години
Cheta vi tapite komentari ot chujbina i se 4udya 6to za hora ste ostanali tam?!Kade vi e rodolyubieto/koeto demonstrirate kogato nyakoy pishe na latinica poradi lipsa na kirilica/,kade e 4uvstvoto vi za nacionalna gordost i jelanieto bulgarin da spe4eli v bitkata s tozi nadut fuklyo Kli4ko?!Nari4ate ni rodootstapnici,predateli i kak li ne o6te,za6toto sme izvan stranata,A VIE?!KAKVO PRAVITE VIE-'ISTINSKITE'rodolyubci?!!?!
90
2
 
2
 
! Отговори
ДО 103 преди 9 години
ДО 103Ти ако си българин, освен да плюеш, да псуваш и да се дърлиш, за нещо друго ставаш ли!Ти какво можеш на този свят, това че се наричаш българин, нищо не означава, ти се срам и позор за свестните българи!
89
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко е много мръсен играч. Когато видя насреща си руският звяр Поветкин постоянно влизаше в клинчове с него, а заради дългите си ръце му разкраси физиономията и дотам. Няма да се учудя ако търси постоянно клинове и с Кубрат и накрая да спечели по точки. Даже Кубрат си го каза: ако срещата стигне до края на 12-я рунд, на Кличко ще дадат предимство в точките.Единственият шанс на Кубрат е да го нокаутира. Успех, човече!Това е най-важният ти мач в живота. Всички истински българи сме с теб!
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 90 Е как да вкара реклама на Крисия , като тя пее преди мача му бе?
87
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПУЛЕВ, УВАЖАВАМ ТЕ БРАТЛЕ И СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА ПОБЕДИШ,ОБАЧЕ БЪДИ И МЪЖ, СТИГА СИ МРЪНКАЛ, ТОВА Е МЪЖКИ СПОРТ,МЪЖКА БОРБА,АКО СИ МЪЖ И С МАЛКИ РЪКАВИЦИ ЩЕ ГО ПОБЕДИШ, И С ДОПИНГ ЩЕ ГО ПОБЕДИШ,БЪДИ МЪЖ И ГО БИЙ, МРЪНКАШ КАТО ФОЛК ПЕВИЦА, НЕ НИ ИЗЛАГАЙ!
86
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко ще спечели, Кобрата няма шанс.
85
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kobra ubii urko fashista
84
2
 
1
 
! Отговори
Ogi преди 9 години
zapomnete tova dobre, 5-ti ili 6-ti rund ste svirshi dvuboya,,,e precenete sami v polza na kogo,,,,,,,,..

Спонсорирани публикации