Руски полицаи масово със селфита с майките си

Акцията била за повишаване на доверието в институцията
1 дек 2014 16:33,
34
Руски полицаи масово със селфита с майките си
Снимка: Министерство на вътрешните работи на Русия

Руските полицаи масово си правят селфите с майките си като част от кампания за повишаване на общественото доверие към институцията, пише БиБиСи.

Инициативата беше обявена от Министерството на вътрешните, като част от тържествата за Деня на майката, който се отбелязва на 30 ноември в Русия. В резултат на кампанията над 2000 снимки са публикувани в социалните мрежи.

„Това са много нежни и топли селфита, на които служителите в полицията се снимат с най-скъпите за тях хора – техните майки“, пише в сайта на министерството.

Полицаите е трябвало да покажат „пълна ангажираност“ на работното си място, а затова е нужна подкрепата на близките. „Майчината подкрепа е много важна, особено за младите служители, които тепърва започват в сферата“, пише още в сайта.

Опозиционният лидер Алексей Навални качи в акаунта си в Туитър снимка на това, което изглежда е инструкция към полицаите за участие в кампанията. Според документа целта на акцията е повишаването на общественото доверие в полицията и формиране на положителен образ на институцията. На полицаите е разпоредено на снимките да са с униформи и да има послание към майките им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: полицияРусияселфита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
SeoKungFu преди 9 години
Некои от майките ста`ат, изглеждат убави :D
22
1
 
11
 
! Отговори
Брат преди 9 години
Стига бе недоумки, такива селфи правят и звезди-артисти и всякакви други професии. Прави се за деня на майките, който беше вчера в Русия. А както винаги, *** и нищо не разбиращите направиха от това "политическа" новина! Виждате ли, като нямате реална престава от една ситуация, вземате едностранчиво решение за обяснението и.И така ви пълнят главата с глупости, а вие се кефите на своята малоумност.
21
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако полицай ме застреля в главата, защото нещо не е на кеф и има пистолет под ръка, и после ми покажат негова снимка с майка му, направо доверието ми в полицията ще скочи с 1524%.
20
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
показват ви, че и *** имат майки - като щом имат майки, значи не са ***!а те са - защото ви пазят да не избягате - пазят ви от самите вас, като ви налагат правила!
19
6
 
23
 
! Отговори
Сократис преди 9 години
Какво по-хубаво от това да се снимаш с майка си и защо се присмивате на стойностните хора? Това измислено "селфи" си е отдавна измислената авто-портретна поза и тези които му се прехласват да вземат да разровят архивните снимки за да видят какво е портретна фотография и с какво достойнство гледат хората от старите снимки а не като сегашните инфантилни пубери позиращи като проституиращи...
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще повиша доверието си, когато видя вместо "тийнеджър хванат с 0.3 грама марихуана, организираната престъпност е на колене" заглавия като "изкоренена руската връзка в енергийната мафия" или "олигарх заловен и осъден ефективно".В момента няма МВР, а МВР Пикчърс.
17
3
 
8
 
! Отговори
олигофрения преди 9 години
Пълна олигофрения.....доверие има при наличие на резултати.....същото важи и за нашите ***...във всяка сфера....
16
2
 
3
 
! Отговори
Склеп преди 9 години
Неграмотна гад е Мария Нестерова. Сериозно, никой ли не контролира качеството на материалите?
15
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красива са нация са руснаците
14
13
 
7
 
! Отговори
аналнологичен случай преди 9 години
с майки, без майки,(майка на руске значи потник) се са същите потници-пияници, корумпирани, безогледно нагли и човеконененавистници, като сишкото русняк, шото век куманизЪЪм не прощава па и дивотията им също а булгурпоследователите им, дето тука драскащи, се въобразяват на енТЕЛЕТАктуалци, не са по далече от тях па и задниците им са ТОЖЕ КРАСНыЕ КАК У павиан.Аминусите ви са ми през к у ра
13
0
 
8
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее ама и яз си имам такваз снимка с мама бе-яз с къси панталони,осулени чорапи и с прашката дет трепех врабци в ръката а пък мама седнала горката бреминна с брата-изтърсака ама едно време не можехме сами да ги прайме и си одихме на маймун-фото и кат не са аресаш и фотографат вика-маймун седело,маймун излезло ама сега с тез талефони си ги прайме сами ама кат я няма вече мама са селфим с магарето ами то ша живей повече от мене та да си *** спомня бе-айде обичайте си майките щото за тех ша ревете
12
1
 
5
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Начин да повишат имиджа на полицията.Явно и там имиджа е замирисал на корупция и закрила на олигарсите. Ми, мятайте и тука селфиране,нали сме 1:1 по примера на руснаците.
11
2
 
7
 
! Отговори
lol преди 9 години
"...като част от кампания за повишаване на общественото доверие към институцията..." - ахахахахаха единствените по-корумпирани полицаи от българските са руските.
10
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скъпо русофоби изтъркани са ви лафовете, на фона на кадрите, които идват от Великата ви Америка, руснаците изглеждат като сладурчета
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Tате, колко пъти сме го говорили това, не съм дресьор на делфини, а треньор на тюлени."
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
колко рушвет за взели от майките си
7
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повечето изглеждат мъртво пияни. Като всеки нормален руснак.
6
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Намерете нормален милиционер и аз ще ви намеря трезвен руснак.
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добра инициатива
4
0
 
5
 
! Отговори
демос преди 9 години
Предлагам нашите парламентаристи да си направят селфита с любовниците си и техните покровители-"КОЙ от БКП-ДС"